Autor Subiect: Inhumare sau incinerare?  (Citit de 10730 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Inhumare sau incinerare?
« Răspuns #10 : 06.Nov.2019, 02:53:49 p.m. »
Bulz eye, daca combinam cu mancarea.

Offline balanel

« Răspuns #11 : 07.Nov.2019, 12:25:46 a.m. »
Incinerare cu slujba religioasa.

Daca se poate incinerarea dupa ce crap, nu inainte.
 :D

Cenusa se va imprastia intr-o apa curgatoare.

"Caracterul fără inteligență face mult, inteligența fără caracter nu face nimic." — Cicero

The following users thanked this post: ...

Offline cristidav

« Răspuns #12 : 07.Nov.2019, 12:33:43 a.m. »
Incinerare cu   fara slujba religioasa.
Cenusa se va imprastia intr-o apa curgatoare.

Idem, doar ca eu nu dau doi bani pe slujba. Raman in amintirea si sufletul celor carora le-am fost aproape, corpul se intoarce in natura (cat mai putin solicitant pentru urmasi). Suntem egali pe acest pamant cu mamarutele, porcii si capusele. Intelegeti voi aluzia. Nu vad rostul unei slujbe pentru o viata de apoi care nu exista. Imi traiesc viata de acum si pa. E doar parerea mea :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: ...

Online ntire2000

« Răspuns #13 : 07.Nov.2019, 12:38:50 a.m. »
Care apa curgatoare?
Eu vreau direct în mare, asa poate mai ajunge vreo farâma din mine prin slipul vreunei bunaciuni.   ;-)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #14 : 07.Nov.2019, 07:35:50 a.m. »
Idem @cristidav. Amin!

Online enicky

« Răspuns #15 : 07.Nov.2019, 10:02:43 a.m. »
. Amin!
   Da' ati gasit subiect de topic ! :-O
 Ce mai urmeaza ?
"lovit de tramvai sau de trotineta?" si se pregateste "franghia uda sau data cu sapun?"
 :-)) :-))
P.S. Cam putini clienti !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #16 : 07.Nov.2019, 10:11:58 a.m. »
Se pare ca cineva doreste donarea corpului, poate sunt si doritori de tramvai gen Lucescu, doar daca intrebi afli...

Amin inseamna Asa sa fie! Adica asta ii doresc lui @cristidav...

Ca sa parafrazez o carte SF celebra: "Dumnezeu nu a creat lumea intr-o zi", au timp si clientii sa apara.

Offline cristidav

« Răspuns #17 : 07.Nov.2019, 10:30:30 a.m. »
Completez la cele spuse. Suntem, eu si sotia, total de acord cu donarea (desi, in ideea unei morti la batranete, nu stiu la ce mai ajuta organele mele) si apoi incinerare.  :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline ...

« Răspuns #18 : 07.Nov.2019, 10:35:41 a.m. »
Eu sunt de acord inclusiv cu donarea pentru a fi studiat in universitati de medicina, sa faca studentii glume pe seama mea si sandvisuri din mine (farse obisnuite, din ce am inteles, incepand cu anul II).

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #19 : 07.Nov.2019, 11:58:22 a.m. »
Eu nu stiu de ce va grabiti asa. Toti milionarii planetei dau bani grei ca poate poate....se descopera cum sa nu mai imbatranim si murim. A, deja au reusit ceva, au lungit viata unor soareci cu 25% manipuland genetic lungimea telomerelor, acele bucatele mici de ADN care se scurteaza la fiecare reproductie celulara.  Care, daca nu stiti, atinge cifra 55 si asta e.
Cand a murit doamna X, cea mai batrana, la 117 ani, i-au  facut teste si au descoperit ca tot sangele ei era produsul a 2 singure celule stem.
Stiti, la noi, astia de jos, e mai usor sa lasam atatea in urma si sa plecam spre necunoscut. La ei, aia de v-am spus la inceput, e mai greu...
Disney, omul, e congelat! Tot corpul sau numai capul lui, nu mai sunt sigur. Si asteapta linistit resurectia, cand o fi. Eu nu cred sa dureze mai mult de 2-300 de ani, asta daca nu lamurim viata pe toata planeta mai inainte...
Ma gandisem sa plec in Himalaya si sa raman pe acolo , ca poate pana ma gasesc au si solutia , dar acum cu incalzirea vad ca ma gasesc inaintea solutiei...
Ma gandisem sa vad ce este cu ce spun unii ca ar face tranferul cognitiv catre o entitate cibernetica, dar am indoieli ca voi fi eu...cu pastratul memoriilor...alta bazaconie. Psihologii stiu bine ca memoria unei intamplari  din viata unui om este extrem de ciudata, s-a demonstrat ca dupa un an iti amintesti ceva cu totul diferit, ca si cum creierul a pierdut memoria intamplarii si cand te gandesti din nou la ea, fabrica una noua cu alte desfasurari iar omul crede ca asta a fost tot timpul in capul lui. Demonstrat.
Daca pot, o sa ma congelez si voi astepta...ca in AI-ul lui Kubrick si Spielberg...un somn de o  ora sau de o mie de ani are aceeasi lungime pentru cel ce doarme...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008