Autor Subiect: Re: Probleme motor 1.4 boosterjet  (Citit de 74125 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online enicky

Re: Re: Probleme motor 1.4 boosterjet
« Răspuns #90 : 18.Feb.2020, 08:35:29 p.m. »
Inainte sa ii las pe cei de la Radacini sa o desfaca o sa dau un telefon si la DAB Am vazut ca ei au identificat cu succes problema in mai multe cazuri.
  Mai repede cu DAB. Diferenta mare intre ele...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

« Răspuns #91 : 18.Feb.2020, 08:37:16 p.m. »
La rece nu apare bătaia ci doar la cald. Au schimbat pompa, fără rezultat. Acum aștept să schimbe tachetul. Mai vedem, că nu mă strezez. Altfel, motorul merge brici.
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Axy

« Răspuns #92 : 18.Feb.2020, 11:36:39 p.m. »
Ce bine ar fi sa fie asa! Eu am probleme la motor  si mi-au spus ca "garantia extinsa nu acopera problemele la motor"  :prty:

@initiator: nu ai prins oferta cu 10 ani garantie (200000 km) pentru motor si transmisie?

Eu sa fiu in situatia asta, nici nu mi-ar pasa de zgomotul respectiv.
Doar as semnala problema la fiecare revizie, si in rest m-as bucura de masina.

Cand si daca crapa, se va inlocui atunci pe garantie.
E mult mai simplu asa.
  • Suzuki Vitara 2016
Vitara 1.6 Passion 2WD

Offline balanel

« Răspuns #93 : 19.Feb.2020, 01:46:04 a.m. »
Pai atunci eu nu mai inteleg nimic din garantia lor...
In oferta scria 3 ani garantie totala + 7 ani motor si transmisie (max. 200000 km).
 :(
"Caracterul fără inteligență face mult, inteligența fără caracter nu face nimic." — Cicero

Offline Vecchio

« Răspuns #94 : 19.Feb.2020, 05:41:26 a.m. »
Primii 3 ani (sau 100.000 km) ai garanție complectă.
Pentru perioada garanției extinse (3+7 ani/200.000 km), ei mi-au dat această specificare:

" Motor și turbină
Galeria de admisie, bloc motor, carterul, chiulasă, garnitură de chiulasă, toate componentele interne legate de circulația uleiului, răcitorul de ulei, baia de ulei, comutatorul de presiune al uleiului, carcasa filtrului de ulei, volanta, roata de acționare cu coroană dințată, curea dințată de distribuție/lanț distribuție cu rolă întinzător, cu condiția că intervalele de schimbare să fie respectate și înlocuirea nu este necesară. Sistem de alimentare: Turbosuflantă.

Transmisia manual și automată
Carcasa cutiei de viteze și componentele interne ale acesteia, incluzând convertorul de cuplu (wandler), unitatea electronică de comandă a transmisiei automate, cablurile de schimbare a vitezelor (cabluri Bowden).

Garanția va acoperi garniturile, ghidajele, tuburile, țevile, bujiile incandescente numai în cazul când își vor pierde capacitatea de funcționare datorită defecțiunii unei părți acoperite de garanția care urmează să fie compensate în mod obligatoriu în conformitate cu Garanția, iar înlocuirea lor devine necesară din punct de vedere tehnic."

Au subliniat faptul că defecțiunea trebuie să se încadreze ad litteram în aceste specificații. :-?
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #95 : 19.Feb.2020, 07:20:33 a.m. »
Există un topic dedicat pentru garanția extinsă, continuați acolo vă rog. Am să mut și cele de mai sus mai spre seară.
Folosiți funcția de căutare, nu mușcă. :)

https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6975.msg278491#msg278491

Offline ntire2000

« Răspuns #96 : 19.Feb.2020, 08:39:31 a.m. »
...... toate componentele interne legate de circulația uleiului......

Intreaba-i frumos, ce înteleg prin asta?
Sa vezi cum or sa dea din colt în colt.
Eventual peste vreo 3 ani (când o sa poata sa te plimbe) poti sa cauti si niste lingvisti, am înteles ca la ANPC ar fi câtiva.

Si ca sa revenim ontopic (ca altfel se supara colegul si împrastie discutia în 3-4 topicuri adiacente ca sa se mai disipe mirosul) ai primit note de constatare a aspectelor reclamate?
Te întreb asta pentru ca s-ar putea sa fi tras un "loz câstigator" si pe parcurs sa mai ai probleme.
Ar fi bine sa ai trasabilitate.  :-))

PS: tind sa cred ca pompa asta e calcâiul lui Ahile la boosterjet.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline perfidus

« Răspuns #97 : 19.Feb.2020, 09:36:29 a.m. »
Dupa cum arata pompa asta, e cam cat un EGR - aproape "consumabil"

second-eBay

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline Vecchio

« Răspuns #98 : 19.Feb.2020, 10:19:19 a.m. »
Pompa asta are doar un cod 15210-68M00-000 și costă 512 EU, (posibil Bosch). Înlocuirile le fac din aproape în aproape, până îi dau de capăt - așa e pe la REDTOR  :-?

Online FritzVonSpritz

« Răspuns #99 : 19.Feb.2020, 10:23:43 a.m. »
Pompa asta are doar un cod 15210-68M00-000 și costă 512 EU, (posibil Bosch). Înlocuirile le fac din aproape în aproape, până îi dau de capăt - așa e pe la REDTOR  :-?

Du-te numa vreo 70 km mai sus, pana "dincolo".... ;)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....