Autor Subiect: SX4 S-Cross vs. New Vitara  (Citit de 3258 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Fujitsu

Re: SX4 S-Cross vs. New Vitara
« Răspuns #10 : 02.Sep.2019, 07:50:58 p.m. »
Astăzi discutam cu cineva care a comandat un SX4 S-Cross și între timp s-a gândit că i-ar sta mai bine cu o Vitara :)

PS Daca vrea cineva un SX4 S Cross Passion AT 4WD nou nouț livrabil imediat de la dealer, mă poate contacta B-)

Ce culoare este?(o doamna interesata) si e subventionata cu Rabla? (rog raspuns pe privat; la ce dealer?...sa nu fie la Muppets)
S-a vândut. Era deja înmatriculată dar nerulata. A lăsat 1k la preț
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Clauds

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Brasov
« Răspuns #11 : 31.Ian.2020, 11:17:11 a.m. »
Cum sta s-cross vs new vitara la insonorizare, antifonare, greirasi, zgomote in mers etc ?
Multumesc
(la calitatea materialelor - personal mi se par mai calitative la s-cross)
  • Opel

Offline cristidav

« Răspuns #12 : 31.Ian.2020, 11:35:24 a.m. »
Te lamuresti instant la un testdrive cu ambele modele :) Per general, balanta cade in favoarea SCrossului. Cel putin la calitatea, aspectul si finisajele bordului si ale interiorului, per general.
Personal, m-am suit in Vitara si a fost "meh, merge, e ok". M-am suit in SCross si a fost "alta clasa, frate... cand o cumpar?"

Depinde ce vrei de la fiecare masina, fiecare are avantajele ei, mai mult sau mai putin obietive/subiective.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Heavyd

« Răspuns #13 : 12.Sep.2020, 02:54:52 p.m. »
Am vrut si eu sa imi cumpar un vitara dar dupa ce am facut tesdrive si scross mi-am schimbat complet parerea.
Scross are interiorul mult mai modern, si ai un mai bun road feeling mult mai bun decat cu vitara
  • SX4 S-Cross Hybrid