Autor Subiect: Izolatie fete usi  (Citit de 11462 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline laur

Re: Izolatie fete usi
« Răspuns #30 : 18.Ian.2011, 04:14:07 p.m. »
cautati sectiunea sedici-frate cu sx4 si gasiti postat de mine cu foto, cateva indicatii cum sa insonorizati.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #31 : 12.Feb.2011, 05:44:07 p.m. »
Am reusit sa fac insonorizare la cele doua portiere fata. Atit, deoarece vremea s-a racit si astept sa se incalzeasca din nou ca sa termin si cele din spate. Pot sa afirm, ca este o mare diferenta fata de ce era inainte. Muzica suna mult mai rotund, iar masina parca este mai compacta ( sper sa nu fiu subiectiv ) dar  stiu cum suna inainte :-((. Am folosit ca materiale, pisla, un singur strat, Aluband pe fetele interioare ale portierei metalice. Operatiunea in sine a fost migaloasa iar cine doreste sa faca asta trebuie sa aiba multa rabdare, atentie la desfacerea fetelor de portiera pentru a nu se rupe bradutii. Stiu ca repet un subiect, care a mai fost prezentat dar repetitia este mama invataturii. Folia de Aluband am lipit-o dupa ce in prealabil am incalzit cu uscatorul tabla, iar dupa ce am presat-o bine cu un trafalet, pe bucatile care au fost lipite vertical am tras o fasie pe margine de silicon Hybrifix super 7 de la Den Braven. Si pisla am lipit-o tot cu acest silicon, care este inodor, culoare alba si ramine fixat foarte bine pe metal. Alaturat am facut una poza la fata portiera, atit am avut timp, ca eram presat de vreme si sa fiu sincer in viteza in care eram ca sa termin mai repede, am uitat sa mai fac poze.

Offline miocrl

« Răspuns #32 : 12.Feb.2011, 08:44:57 p.m. »
super ;-)
 ai facut si in fata si in spate?
trebuie sa ma apuc si eu cat mai curand

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #33 : 13.Feb.2011, 12:24:51 a.m. »
Va recomand sa folositi un insonorizant dedicat,cum ar fi STP,Hushmat, sau  mai scumpe Stinger,Dynamat..
Iar in loc de pasla ar merge folosita vatelina,care e o idee mai groasa din cate imi dau eu seama.
De asemenea pt rigidizarea fetelor de usi (fata de plastic) puteti folosi asa ceva: http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Brax_xVibration_1,5_Kg/  O cutie ajunge sa dati cam 2 straturi pe ambele fete de usi.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline laur

« Răspuns #34 : 06.Mar.2011, 08:30:40 a.m. »
cautati sectiunea JURNAL DE BORD--SEDICI FRATE CU SX4 si gasiti postat de mine cu foto, cateva indicatii cum sa insonorizati.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
« Răspuns #35 : 25.Mar.2011, 06:02:23 p.m. »
Am terminat astazi si portierele spate. Rezultatul este foarte bun, deoarece l-am ascultat pe Andrei si am comandat insonorizant Sailent Count, care merita pe deplin si munca in acelasi timp si investitia. Asa ca, daca va ginditi sa faceti acest pas, faceti cu materiale dedicate acestui scop, asta numai in cazul in care  doriti rezultate bune. Interiorul portierelor am uitat sa-l fotografiez dar postez aici ce am realizat. Vreau sa spun ca am facut acelasi lucru si cu fetele de la stilpii fata. Multumesc Andrei.....

Va rog un moderator sa le aseze ca lumea, sincer eu nu stiu....Multumesc
« Ultima Modificare: 25.Mar.2011, 06:20:53 p.m. de Andrei Suzuki »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #36 : 25.Mar.2011, 06:22:01 p.m. »
Felicitari pt operatiune!
Pe tabla n-ai pus nimic? Ar fi fost bine,macar un rand.. Oricum,arata bine!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
« Răspuns #37 : 25.Mar.2011, 06:50:21 p.m. »
Desigur, doar ca nu am mai facut poze fiind ocupat cu operatiunea in sine de montaj fete portiera. Nici nu se putea altfel, era ca un lucru facut pe jumatate. Ai avut dreptate, materialul este net superior fata de alte materiale ex. Aluband s.a.m.d. Acum este o adevarata placere sa mergi pe drum mai putin asfaltat. Multumesc, pentru idee. :pardon: :cheers:
« Ultima Modificare: 25.Mar.2011, 06:55:52 p.m. de sx4 sedan 2009 »

Offline miocrl

« Răspuns #38 : 25.Mar.2011, 11:30:00 p.m. »
super
tre sa fac si eu ca a venit vremea buna. cat timp ti-a luat?
ai desfacut si plasticele stalpilor aceia din fata ce ne incurca? asa mi se pare. sunt greu de desfacut? ca eu nu prea am reusit

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
« Răspuns #39 : 26.Mar.2011, 09:04:09 p.m. »
Da ...am desfacut plasticele si acum nu mai suna a plastic. Daca doresti amanunte putem vorbi la tel. :good: