Autor Subiect: Un mic review despre accidentul suferit  (Citit de 4290 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Un mic review despre accidentul suferit
« : 20.Iul.2009, 01:02:20 p.m. »
Am mai scris in alt topic despre ce am patit cu masina, am decis sa fac un topic separat ca sa nu scriu in topicul lui mihaitza2007. Deci in ziua de marti, mai pe la 8-9  seara am iesit in oras ca am avut ceva de rezolvat + niste cumparaturi, am lasat masina in parcare iar eu mi-am vazut de treaba. Peste 2 ore cand m-am intors la masina am gasit-o zgariata pe partea dreapta: de la jumatate din usa fata pana la roata din spate zgarieturi si tabla indoita, norocul meu ca nu sa gaurit, pe langa asta si pragul a avut de suferit. Cea ce m-a scos din fire e ca nu a avut curajul de a ramane la fata locului ci a fugit, deci toata dauna o sa platesc din banii mei. Oricum astazi am lasat masina la vopsitorie sa indepte tabla si sa vopseasca, toata treaba o sa ma coste aprox 550 Lei. Am incercat sa fac o schita cum arata masina cu daunele produse

Culoarea rosie inseamna zona de dauna si cea alba unde tabla a fost indoita, deci cam asa sta treaba. Dupa vorbele omului cam pe miercuri seara am masina gata, vom vedea, pana atunci is pieton  X-(. NUma bine si conduceti preventiv
« Ultima Modificare: 20.Iul.2009, 01:07:01 p.m. de cobra20 »
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

razak

• Vizitator
Re: Un mic review despre accidentul suferit
« Răspuns #1 : 20.Iul.2009, 01:04:10 p.m. »
pei ai scapat extrem de ieftin, in Bucuresti o piesa la dealer ajunge pe la 200 euro :D

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 20.Iul.2009, 01:05:15 p.m. »
Deci in Bucuresti e bine sa ai casco. =))

(eu nu reusesc sa vad poza)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cobra20

« Răspuns #3 : 20.Iul.2009, 01:07:39 p.m. »
sper ca amu se vede, nu stiu de ce nu a aparut poza :dknw:

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

razak

• Vizitator
« Răspuns #4 : 20.Iul.2009, 01:16:15 p.m. »
la 550 ron cred ca iti vopseste usile numai sub bandouri si iti da pierdere pe prag :)

• Hero Member
« Răspuns #5 : 20.Iul.2009, 01:28:02 p.m. »
Sa stii ca s-ar putea sa nu vopseasca toata usa - pe mine (de fapt pe casco :P) la B&S m-a costat 1600 ron pentru 3 usi. :dknw:

razak

• Vizitator
« Răspuns #6 : 20.Iul.2009, 01:29:51 p.m. »
3 usi pe o laterala ?

• Hero Member
« Răspuns #7 : 20.Iul.2009, 01:31:05 p.m. »
Funny ;) Tu ce crezi?

Offline danker

« Răspuns #8 : 20.Iul.2009, 01:39:51 p.m. »
- Imi pare tare rau pentru ce ai patit, credeam ca numai in Bucuresti sunt animale din astea, dar se pare ca se manelizeaza si ardelenii,  =((  nu toata lumea considera necesar un casco, mai ales in provincie unde traficul nu este dramatic ca si in bucuresti, mai ales ca in mod normal trebuia facut pe RCA-ul nemernicului  X-(  pretul este foarte bun pentru reparatie, aproape incredibil, eu iti urez sa o faci cat mai repede la fel de frumoasa cum era! :good:
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #9 : 20.Iul.2009, 02:49:53 p.m. »
Pai amu ma gandesc serios sa fac casco pentru daune, oricum sper ca miercuri seara sa pot ridica masina si sa bag la o sesiune de detailing, ca e de toata jena. In legatura cu vopsitul nu o sa vopseasca toata usa numai partea de jos sub bandou. De ce nu trece vremea mai repede?  X-(