Autor Subiect: Premium Cars - Dealer Cluj-Napoca  (Citit de 13988 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Premium Cars - Dealer Cluj-Napoca
« Răspuns #60 : 24.Dec.2023, 12:20:57 a.m. »
Actualul dealer al masinii sale e numai lapte si miere cu colegul.
Asta deoarece a aflat cu cine are de-a face.  B-)

Si atunci, stau si ma întreb: nu mai bine ne comportam ca oameni între noi?
Adica e atât de greu sa ne respectam unii pe altii, mai ales daca asta nu ne costa aproape nimic?

Premium Cars putea foarte bine acum 5 ani sa demonteze motorul colegului pentru o inspectie pe baza unei intrari în service ceruta de client.
Sa constate o defectiune, sa deschida un ticket de reparatie pe garantie la producator si sa schimbe piesele defecte, toate pe cheltuiala producatorului.
Eventual, ulterior, sa ofere niste kkt-uri .... gen odorizant cu miros de panselutze, pres de picioare, breloc, antifurt, sampanie de 2 lei la ridicarea masinii reparate de catre client.

Ala pleca fericit si trâmbita în toate partile ca ce dealer minunat de Suzuki a gasit el într-o tara de tepari care si-o trag încrucisat fara (vreo) finalizare.
Si aia mai vindeau înca zece masini doar pe reclama unuia fericit ca si-a rezolvat o problema considerata insignifianta într-o tara normala, nu una ca România.

Acuma, ca s-au umplut de kkt, cei de la Premium Cars poate stau si cugeta daca nu era mai simplu sa rezolve OMENESTE o problema simpla.
Sa faca un act de omenie, CA INTRE ROMANI.
Sa nu fie nevoie de niste unguri care sa se mire de modul în care ne-o tragem între noi.

PS: scuze pentru dezinformare: colegului i-au fost oferite cadou niste antifurturi care i-au distrus jantele - atât de bune ca nu le-a mai putut da jos.
Alte "5 stele" pentru dealer.

PS2: cumnata-miu si-a spart baia de ulei si cutia automata la un Citroen C5 Aircross asta-vara pe niste coclauri, a ramas instant cu volanul blocat virat stânga si masina tzeapana de era sa intre într-o râpa cu ea, cu tot cu copii.
A sunat la asiguratorul din Elvetia, au trimis aia masina cu platforma din Serbia (probabil aia erau cei mai ieftini) care i-au carat-o în service din România pâna în Geneva. S-au schimbat pe casco baia de ulei si cutia automata (s-a încercat reparatia în RO la dealer autorizat Citroen, dar a dat doar de imbecili), toate astea la o masina de 50000 de franci elvetieni. Aia paguba pe asigurator, nu? Iar în cazul asta nu vorbim de garantie si purtat pe drumuri, nu ?!?
Acolo de ce se poate?
« Ultima Modificare: 24.Dec.2023, 12:43:04 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 
The following users thanked this post: remarque

Offline remarque

Re: Premium Cars - Dealer Cluj-Napoca
« Răspuns #61 : 24.Dec.2023, 07:43:40 a.m. »
...
@remarque :  sunt curios sa ne impartasesti care este impresia ta despre dealerul actualei tale masini.
Crezi ca este mai bun, mai atent cu clientii sai?

Bună dimineața,

Adorm cu Suzuki în gând, mă trezesc cu Suzuki în gând, ce vremuri domnule, ce vremuri...

Când intru în service-ul mărcii auto ce o dețin acum, șeful de service mă întâmpină invariabil cu: „Să trăiți domnu profesor!" Știe că sunt inginer dar mă tachinează. O face de la a doua revizie.

A aflat demult de problema mea cu Suzuki și nu de la mine. Au fost căteva ocazii când s-a purtat destul de frumos, la portotel nu am simțit (la revizii și reparații au niște scoruri amețitoare) dar am apreciat sinceritatea și buna intenție.

Îmi place să cred că se poartă la fel de frumos și cu ceilalți clienți.
« Ultima Modificare: 24.Dec.2023, 08:14:19 a.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip