Suzuki - discutii TEHNICE > Imbunatatiri Jimny
Manere cromate la Jimny - I like it ...
mapo13:
Asadar mai desenam cate ceva ...
Am vazut la o masina pe net asa ceva si mi-am facut si eu cu ajutorul unui prieten - cromurile ....
Va las sa vedeti foto daca va place ....mie da !
steph:
Ti-am urmarit topicurile de pana acum si sunt faine tare. Modificarea asta e ... meh :/
mapo13:
Nu-ti place ?
:-(( :-(( :-(( :-((
In foto poate nu da asa bine dar in realitate sunt foarte faine si de efect...
steph:
Nu prea. Estetica e discutabila. Important e sa iti placa tie. Utilitatea e zero. Fix locul unde se zgarie vopsea e lasat neacoperit. La ce treaba buna faci cu masinuta aia, modificarea asta e din alt film.
Daca totusi simti nevoia de ceva crom sau culoare in zona aiam arunca un ochi aici. Ori cromat, ori colorat: https://www.aliexpress.com/item/For-Suzuki-Jimny-07-15-ABS-External-Car-Door-Handle-Trim-Cover-External-Car-Accessories-New/32701944852.html
mapo13:
Heeehehe...le stiam si eu pe acelea dar nu merg la modelul made in 2000 !!! Sunt pentru modelul urmator sau seria urmatoare ...chiar am facut sapaturi ...
Cele care merg la noi adica la mine ...costa undeva la 95 de sterline si sunt doar pe original !
Sunt tot asa plastice cromate nu stick-ere ca la mine ...ma rog - eu asa le-am facut si imi place cum arata .
Apropo ....am pus si la spate ...ceva ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă