Discutii auto generale > Diverse
ITP Bucuresti - Preturi recente
Batranul:
Buna sa va fie inima
Ma roade o mare nelamurire, si nu e doar cu titlu de curiozitate pura, chiar ma intereseaza niste preturi la efectuarea ITP-ului in Bucuresti, si service-urile care le presteaza. Am pe cineva la Bucale si-i expira ITP-ul in 2 zile si am aflat (el a aflat, mai bine zis) ca cel mai ieftin ITP pt un SX4 1.6 4wd benzina ar fi 180 lei. Lucru asta m-a cam derutat avand in vedere ca eu, in Botosani am dat sapt. trecuta 75 lei pt itp.
Asadar, mi-ar fi de mare ajutor daca stiti vreo statie ITP care ar practica si preturi mai rezonabile.
Multumesc anticipat
Andrei Suzuki:
Preturile sunt in functie de masina?Eu stiam ca e un tarif standard.
lucian107416:
150 RON. Swift 1.5 , facut la Badsi Nissan in 28 mai .
..::Khaos::..:
--- Citat din: Batranul din 13.Iul.2009, 04:48:53 p.m. ---Am pe cineva la Bucale si-i expira ITP-ul in 2 zile si am aflat (el a aflat, mai bine zis) ca cel mai ieftin ITP pt un SX4 1.6 4wd.......
--- Terminare citat ---
Dar amicul cu SX nu e si el membru pe forum? :) Ca daca nu, ar trebui sa devina :D
Batranul:
--- Citat din: Andrei Suzuki din 13.Iul.2009, 05:20:07 p.m. ---Preturile sunt in functie de masina?Eu stiam ca e un tarif standard.
--- Terminare citat ---
Nu este standard; asta din mai multe motive: verificarile se fac diferentiat dupa tipul masinii - spre ex. la masinile cu tractiune integrala, franarea nu se verifica pe osie, ci pe fiecare roata in parte.
Vezi, spre ex. aici: http://www.statieitp.ro/b0230/itp.cfm - asta la o cautare goagal (care este).
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă