Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 312170 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Gen: Femeie
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #410 : 17.Iul.2010, 10:25:51 p.m. »
   Buna. Stiu exact prtin ce treci,am patit-o si eu la alt service, insa tot cu ASSirom.Service-ul a facut devizul,l-a trimis per mailul trecut pe constatare,si nimic,asta intr-o joi. De atunci si pana vinerea umatoare am inrosit telefonul la Assirom,aflasem vreo 15 numere de telefon si la un moment dat am ajuns la asistenta directorului de daune Bucuresti,Robert Dane,care mi-a promis ca se rezolva repede. Degeaba am asteptrat inca 2 zile,nimic. Intr-o dimineata,mai in sictir,sun la biroul lui Robert Dane si chiar imi raspunde,ii povestesc treaba, ii trimit din nou mailul cu devizul,si imi promite ca pana la ora 15:00 am acceptul de plata,doar erau 1170Ron,pentru D-zeu.La 15:10 ma-sunat service-ul ca pot lua masina.Iti recomand sa-l cauti pe acest domn si sa ii explici treaba si poate te ajuta,caci e foarte de treaba.

Multzam, sper sa nu ajung pana acolo ... oricum (inca) nu am problema cu asiguratorul, teoretic ei sunt in termenul de 48h pe care si-l asuma, eu as fi incercat sa urgentez ca sa pot lua masina azi din service, ca in timpul saptamanii mi-e destul de greu ..
De fapt, nu am o problema reala cu nimeni, si Autonet-ul si-a facut treaba ok, adica nu m-au lungit prea multe (fata de cele 2-3 zile estimate initial), e doar o chestie de marketing, am beneficiat la ei si de servicii mai promte si de calitate si a ramas asteptarea ...

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #411 : 19.Iul.2010, 08:50:47 a.m. »
WOL, cand am vorbit vineri dimineata la telefon cu colegul de la daune, mi-a spus ca cererea e facuta deja de colega lui de joi, joi il rugasem sa ma sune vineri dimineata pentru ca, eventual, sa pot suna (si) eu la Asirom sa incerc sa urgentez, pentru ca azi sa imi pot lua masina. Vineri am tot asteptat telefonul, n-a venit, am sunat eu, se pare prea tarziu ca sa mai gasesc pe cineva la asigurator, desi colegul de la service mi-a spus ca masina e gata, asteapta acceptul.  L-am rugat sa-mi dea numarul, a zis ca ei nu au corespondat decat pe mail, cand au facut cererea, asa incat am cautat eu numar pe internet.
Mie personal mi se pare multisor o saptamana de montat/vopsit 2 portiere si vopsit o aripa. In cele 2 saptamani cat a stat masina la Autonet, ma asteptam sa se gaseasca cateva puncte de optimizare a acestui demers. Desigur, e subiectiv, dar tu, la vanzari stii mai bine ce inseamna intampinarea asta a asteptarilor ..

Desigur, n-as fi putut eu alege asiguratorul celui care m-a lovit  ;)

Cateva puncte care necesita corectura:

Legatura cu asiguratorul se face numai pe mailul agentului constatator avand in vedere faptul ca sunt zeci chiar sute de agenti constatatori. Mailul se trece de catre agent pe nota de constatare.

Atunci cand masina intra in reparatie se da un termen estimativ de livrare (adica finalizare a masinii). Chestia cu acceptul de plata nu intra in acel termen deoarece nu avem cum sa stim pe ce parte se trezeste Asirom-ul dimineata ;)

Masina a stat 2 saptamani la noi pentru ca tu ai ales sa faci asta si sa lasi masina inainte sa vina piesele ;)

EU nu sunt la vanzari.Daca vrei iti trimit scanat cartea mea de vizita.Eventual o pun la profil ca sa nu mai existe confuzii.

Desigur, nu poti alege asiguratorul celui care te-a lovit dar, daca ai Casco, poti repara masina pe Casco-ul tau cu regres catre RCA-ul celui care te-a lovit.Nu platesti fransiza (daca ai) nu se mareste cu absolut nimic prima de asigurare si totul se rezolva mai repede.

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Leutz

« Răspuns #412 : 19.Iul.2010, 09:04:43 a.m. »
Desigur, nu poti alege asiguratorul celui care te-a lovit dar, daca ai Casco, poti repara masina pe Casco-ul tau cu regres catre RCA-ul celui care te-a lovit.Nu platesti fransiza (daca ai) nu se mareste cu absolut nimic prima de asigurare si totul se rezolva mai repede.

Uite un lucru extrem de important de stiut. Eu unul nu stiam ca se poate. Ar trebui postat si in topicurile despre asigurari.
Saru'mana @WOL
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #413 : 19.Iul.2010, 09:16:03 a.m. »
Cu placere! Nu stiu totusi daca se aplica si acolo unde esti dar aici merge! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
« Răspuns #414 : 19.Iul.2010, 10:24:54 a.m. »
WOL, nu mai lungesc discutia pentru ca, prin punctele esetiale vorbim de lucruri diferite. Lamurim cand trec sa iau masina, fata in fata. Nu-mi trebuie carte de vizita sa ma convingi ca nu lucrezi la vanzari, e evident  ;) (pls, e o gluma!)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #415 : 19.Iul.2010, 10:35:13 a.m. »
Daca o sa fiu in service vorbim.Am simtit ca a trebuit sa fac acele corecturi pentru ca altcineva care va citi postarile sa judece din punct de vedere obiectiv si sa stie toate detaliile. :)

Si daca e evident ca nu lucrez in vanzari atunci de ce.... :-/ :-/

Offline fireburn

« Răspuns #416 : 19.Iul.2010, 11:19:31 a.m. »
Am ridicat si eu masina de la autonet, dusa la vopsitorie dupa un incident (a se citi accident usor).
Au facut treaba buna si au respectat termenul(aprox 5 zile).

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
« Răspuns #417 : 19.Iul.2010, 11:41:10 a.m. »
Daca o sa fiu in service vorbim.Am simtit ca a trebuit sa fac acele corecturi pentru ca altcineva care va citi postarile sa judece din punct de vedere obiectiv si sa stie toate detaliile. :)

Si daca e evident ca nu lucrez in vanzari atunci de ce.... :-/ :-/

Cine va citi postarile noastre, tot subiectiv va aprecia, din moment ce nu a fost de fata la discutiile despre care vorbim  :). Pentru ca eu nu m-am referit la cum se face in service, ci la informatiile pe care le-am primit telefonic, in mare parte.
A devenit evident ca nu lucrezi in vanzari dupa ultima postare, pana atunci m-a indus in eroare biroul la care te-am intalnit, dar e drept ca nu am fost foarte atenta atunci -  e o observatie, nu o critica.

Anyway, intre timp am reusit sa vorbesc la Asirom, m-au asigurat ca in cursul zilei de maine trimit acceptul de plata la service.
« Ultima Modificare: 19.Iul.2010, 11:49:39 a.m. de Nerantula »

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
« Răspuns #418 : 20.Iul.2010, 11:47:30 a.m. »
Schimb tonul si trec la asteptari ... depasite  :clap: Am luat azi masina si am fost placut impresionata de faptul ca, in afara de ceea ce era trecut in dosarul de daune, am mai scapat si de o zgarietura/infundatura de pe prag, multumesc frumos, Autonet!   >:D<

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #419 : 20.Iul.2010, 11:52:19 a.m. »
Cand putem, ajutam!  ;-) Ti-am zis ca o sa zambesti!