0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu stiu daca toate fac asa dar eu stiu 3 masini care fac asa.
Da, cam asa ceva. Si mie mi s-a sugerat ca e o masina ieftina si ar trebui sa fiu multumit ca merge totusi.In plus la Suzuki (toate reprezentantele) nu sunt orientate deloc spre rezolvarea problemelor. Ei ar schimba ulei si filtre si ar fi extrem de fericiti. Daca mai ai si altceva e cu sa vedem.... sa dam mail, nu se poate, asa fac ele, sunt ieftine samd. Cu topicul asta mi-am amintit de Autonet, pfiu si doar ce uitasem de ei. Si cam asta consider eu ca e problema majora cu Suzuki, nu prea ai unde sa le repari. Asta in Bucuresti cel putin. Cand ajungi la ei trebuie sa si dai solutia, sa identifici in mod clar defectul si sa intrebi daca pot aplica cutare solutie sau cutare solutie. Doar asa ai niste mici sanse sa rezolvi ceva. Extrem de obositor mi se pare mie. Am ofist obisnuit cu masini unde ma duceam la reprezentanta, spuneam ce face si faceau ei ceva de nu mai facea asa. Fara sa ma intereseze prea mult ce anume faceau. Ca de aia platesc, sa nu imi bat eu capul.Acum e tarziu, nu prea ma am ce face . O tin 5-7 ani cu totul si urmatoarea nu stiu ce o sa fie dar stiu sigur ca nu o sa mai fie Suzuki.
Cam la fel e la Radacini Iuliu Maniu. La vanzari, doamna Iulia jos palaria! La service, ti-e si frica sa intrebi ceva!
Citat din: enicky din 30.Sep.2021, 09:52:02 a.m.Pana la urma totul depinde de om, poate daca 2-3 persoane ar pleca de acolo, lucrurile s-ar schimba, cine stie....Au plecat doi ingineri buni, unul la Augsburg iar celalalt la DAB. A ramas unul... Dar patronilor le convine ca programarile sunt ocupate pe 2 saptamani inainte iar preturile la piese si manopera le asigura un profit frumusel.
Pana la urma totul depinde de om, poate daca 2-3 persoane ar pleca de acolo, lucrurile s-ar schimba, cine stie....
De atunci nici nu m-am mai dus la ei si i-am anuntat si pe cei de la Asko faptul ca Autonet nu are ce cauta in acest grup. Este mai rau decat un seriivice de cartier, cu oameni ursuzi. Si exact senzatia sat am avut-o si eu: iti e frica sa intrebi ceva.
multumit de operatiile aditionale facute - pe care eu nu le-am vazut pana acum unde mergeam: au dat rotile jos, au verificat placute, au gresat incuietorile usi/portbagaj, au pus testerul pt diagnoza.
LE: ma uitam la pretul pieselor pe site https://piese.radacini.ro/filtre-revizie-sx4-s-cross-hybrid-48v-2020-prezentSunt mai jos. Dar fiind in garantie ma gandesc ca pot inlocui macar filtrul de aer si de habiaclu.