Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 307262 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1330 : 04.Dec.2021, 06:11:46 p.m. »
Nu stiu daca toate fac asa dar eu stiu 3 masini care fac asa.
  Din experienta am observat doua variante oferite de service-uri :
1."nu e dom'le, vi se pare!" si/sau
2."asa face toate!"
La mine, la Autonet a mai fost si varianta(rara!) ca "daca era masina de 150 000 de euro, da..., dar asa...." Pacat, ca era un baiat tanar, pana in 40 de ani.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Solange

« Răspuns #1331 : 05.Dec.2021, 07:44:51 a.m. »
Da, cam asa ceva. Si mie mi s-a sugerat ca e o masina ieftina si ar trebui sa fiu multumit ca merge totusi.
In plus la Suzuki (toate reprezentantele) nu sunt orientate deloc spre rezolvarea problemelor. Ei ar schimba ulei si filtre si ar fi extrem de fericiti. Daca mai ai si altceva e cu sa vedem.... sa dam mail, nu se poate, asa fac ele, sunt ieftine samd. Cu topicul asta mi-am amintit de Autonet, pfiu si doar ce uitasem de ei.
Si cam asta consider eu ca e problema majora cu Suzuki, nu prea ai unde sa le repari. Asta in Bucuresti cel putin.
Cand ajungi la ei trebuie sa si dai solutia, sa identifici in mod clar defectul si sa intrebi daca pot aplica cutare solutie sau cutare solutie. Doar asa ai niste mici sanse sa rezolvi ceva.  Extrem de obositor mi se pare mie. Am ofist obisnuit cu masini unde ma duceam la reprezentanta, spuneam ce  face si faceau ei ceva de nu mai facea asa. Fara sa ma intereseze prea mult ce anume faceau. Ca de aia platesc, sa nu imi bat eu capul.
Acum e tarziu, nu prea ma am ce face . O tin 5-7 ani cu totul si urmatoarea nu stiu ce o sa fie dar stiu sigur ca nu o sa mai fie Suzuki.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

The following users thanked this post: ntire2000, saureign, duculetu

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #1332 : 05.Dec.2021, 12:28:48 p.m. »
Da, cam asa ceva. Si mie mi s-a sugerat ca e o masina ieftina si ar trebui sa fiu multumit ca merge totusi.
In plus la Suzuki (toate reprezentantele) nu sunt orientate deloc spre rezolvarea problemelor. Ei ar schimba ulei si filtre si ar fi extrem de fericiti. Daca mai ai si altceva e cu sa vedem.... sa dam mail, nu se poate, asa fac ele, sunt ieftine samd. Cu topicul asta mi-am amintit de Autonet, pfiu si doar ce uitasem de ei.
Si cam asta consider eu ca e problema majora cu Suzuki, nu prea ai unde sa le repari. Asta in Bucuresti cel putin.
Cand ajungi la ei trebuie sa si dai solutia, sa identifici in mod clar defectul si sa intrebi daca pot aplica cutare solutie sau cutare solutie. Doar asa ai niste mici sanse sa rezolvi ceva.  Extrem de obositor mi se pare mie. Am ofist obisnuit cu masini unde ma duceam la reprezentanta, spuneam ce  face si faceau ei ceva de nu mai facea asa. Fara sa ma intereseze prea mult ce anume faceau. Ca de aia platesc, sa nu imi bat eu capul.
Acum e tarziu, nu prea ma am ce face . O tin 5-7 ani cu totul si urmatoarea nu stiu ce o sa fie dar stiu sigur ca nu o sa mai fie Suzuki.

Aha, stiu cum e! In Bucuresti, ai sanse la DAB, sa rezolvi diverse probleme. Mai mari ca in alte parti! Dupa 2 Suzuki in familie, am tras o concluzie, strict personala! Cu cat sunt mai simple, cu atat par mai fiabile! Swift-ul cumnatei, cool. A uitat sa-i faca revizia, a pierdut garantia, baga doar benzina si merge, nici la roti nu se uita! Din 2015, zero probleme! S-cross-ul meu, fost, luxus! In primii 2 ani, a fost ok! Din al 3-lea au inceput diverse... Ca de, sa puna si aia...si ailalta...si senzori de....si electronica pentru....la pretul ala, rabatul a fost pe masura! In concluzie, cu scuzele de rigoare, pentru cei care inca visati ca Suzuki ofera calitate premium, vise placute! Calitatatea marcii, cred ca sta in altceva. Vrei ceva simplu, fara bataie de cap si sa te tina fara probleme, e o alegere buna! Cand vrei fite, bord de haudi si calitate de mertan, asuma-ti riscul!
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

The following users thanked this post: saureign

Offline manead

« Răspuns #1333 : 22.Dec.2021, 11:22:00 a.m. »

Cam la fel e la Radacini Iuliu Maniu. La vanzari, doamna Iulia jos palaria! La service, ti-e si frica sa intrebi ceva!

exact din acest motiv am facut programare pt prima revize la AUTO NET... Chiar daca masina e luata de la Radacini.
  • SX4 S-Cross 1.4 Passion 2WD 2021

Offline manead

« Răspuns #1334 : 22.Dec.2021, 11:24:20 a.m. »
Pana la urma totul depinde de om, poate daca 2-3 persoane ar pleca de acolo, lucrurile s-ar schimba, cine stie....

Au plecat doi ingineri buni, unul la Augsburg iar celalalt la DAB. A ramas unul... :(

Dar patronilor le convine ca programarile sunt ocupate pe 2 saptamani inainte iar preturile la piese si manopera le asigura un profit frumusel.
pt prima revizie, de 15000 la S-Cross mi-au dat 1000 roni si mi-au insirat o gramada de verificari. eu am cerur si schimbarea filtrelor de aer si polen.

Offline manead

« Răspuns #1335 : 22.Dec.2021, 11:25:59 a.m. »

De atunci nici nu m-am mai dus la ei si i-am anuntat si pe cei de la Asko faptul ca Autonet nu are ce cauta in acest grup. Este mai rau decat un seriivice de cartier, cu oameni ursuzi. Si exact senzatia sat am avut-o si eu: iti e frica sa intrebi ceva.
si unde te-ai dus?

Offline manead

« Răspuns #1336 : 17.Ian.2022, 01:17:38 p.m. »
Am facut azi prima revizie la ei - cea de 15.000. 970 roni => 504 ron piese, 465 ron manopera
multumit de operatiile aditionale facute - pe care eu nu le-am vazut pana acum unde mergeam: au dat rotile jos, au verificat placute, au gresat incuietorile usi/portbagaj, au pus testerul pt diagnoza.

este mai mult decat la altii, corect, dar sunt multumit de cum s-au ocupat, ed cum au colaborat.

Offline manead

« Răspuns #1337 : 18.Ian.2022, 02:12:05 p.m. »
Ma uitam acum pe ambalajele pieselor inlocuite - caci mi le-au dat.
Filtrul de habitaclu - facut in Franta
Filtrul de aer - Romana
Filtrul de ulei  -Austria
Uleiul - presupun Anglia, importat de catre GErmania si distribuit de acolo.

Am pus si factura pt curiosi

LE: ma uitam la pretul pieselor pe site https://piese.radacini.ro/filtre-revizie-sx4-s-cross-hybrid-48v-2020-prezent
Sunt mai jos. Dar fiind in garantie ma gandesc ca pot inlocui macar filtrul de aer si de habiaclu.

« Ultima Modificare: 18.Ian.2022, 02:26:57 p.m. de manead »

The following users thanked this post: Myhay

Offline ntire2000

« Răspuns #1338 : 18.Ian.2022, 02:30:19 p.m. »
465 de lei costul pe manopera înseamna cât?
3 ore de manopera?!?
Ti-au si lustruit-o în banii aia? :-?

Fiind prima revizie ma gândesc ca n-aveau ce sa faca în alea 3 ore....

multumit de operatiile aditionale facute - pe care eu nu le-am vazut pana acum unde mergeam: au dat rotile jos, au verificat placute, au gresat incuietorile usi/portbagaj, au pus testerul pt diagnoza.
Operatiile astea se fac la masini de 2-3 ani vechime, la a ta nu cred ca era cazul ca doar n-or vândut-o ungurii negresata si fara diagnoza la CTC, dar daca tu esti multumit atunci asta e cel mai important.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline cristidav

« Răspuns #1339 : 18.Ian.2022, 02:34:46 p.m. »
Timpi tehnologici bla bla... Jecmanire, ce mai ! Asta e.
Tot ce i-au facut acolo se face in exact o ora daca nu freci menta si nici nu tragi ca nebunul.

LE: ma uitam la pretul pieselor pe site https://piese.radacini.ro/filtre-revizie-sx4-s-cross-hybrid-48v-2020-prezent
Sunt mai jos. Dar fiind in garantie ma gandesc ca pot inlocui macar filtrul de aer si de habiaclu.
Absolut tot de pe siteul ala, filtre si ulei, le poti cumpara fara niciun comentariu din partea serviceurilor, sunt "consumabile de origine".
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: Myhay