Discutii auto generale > Discutii despre service-uri si dealer-i

AutoNet service Bucuresti - Giulesti

(1/276) > >>

woe:
Salut,

A facut cineva revizie la http://www.auto-net.ro/?
Am intrebat pe email revizie de 15.000 km la GV si mi-a raspuns un domn, f. politicos, ca in strainatate. Daca si serviciile is la fel, e bine.

Buna ziua,

In primul rand trebuie sa va confirm ca suntem autorizati de catre Suzuki Romania incepand cu luna martie 2009 si tot din aceeasi luna suntem si importator.
Da, puteti veni cu ulei dumneavoastra sigilat. Pentru programare trebuie sunat cu aproximativ 3 zile inainte, spre exemplu, daca acum imi confirmati ca doriti sa efectuati revizia primul loc liber este luni 13.07 ora 13:00 sau incepand de marti ora 8:00 oricand. Programul de functionare al service-ului este 8-17 cu o ora pauza de masa intre orele 12-13
In cadrul reviziei se inlocuiesc toate filtrele si uleiul motor, uleiul diferential, se verifica uleiul la cutia de viteze, se verifica articulatiile, franele, partea electrica etc.
In ceea ce priveste costurile, piesele se ridica (in cazul in care veniti dvs cu uleiul de motor) la 75 E fara TVA iar manopera la 76 E fara TVA. Daca mai doriti si alte operatiuni suplimentare putem discuta cand veniti la revizie.
Astept confirmare dvs in legatura cu revizia.

O zi buna,
Borcan Daniel
0721.273.158

Racky:
In primul rand, bine ai venit in comunitatea Suzuki .

Cat despre AutoNet Giulesti, poti sa-ti faci o parere citind aici.

P.S. Te rugam cand ai timp, sa-ti completezi semnatura si profilul cu locatia si masinuta pe care o conduci  :).

miocrl:
bine ai venit @woe,

super ca domnii de la autonet se poarta frumos si cu cei care nu sunt membrii forumului.

te rog frumos ca pe viitor sa dai un search si sa postezi in topicurile deja existente.
o sa rog un moderator sa multe postul acesta la locul lui.

woe:
Salut, mersi de incurajari, am scris cateva vorbe despre mine & utilaj in profil.

Am cautat date despre servicii Autonet inainte de a face topic, nu cu search, indeed, ci in sectiunea de service. Am cautat acum cu search si nu am gasit o discutie relevanta cu privire la competenta lucratorilor de la acel service (ceea ce eu am intrebat).

Si nici nu am gasit un topic cu acest service in subforumul dedicat service-urilor Suzuki; avand in vedere ca sunt numai 3 autorizate in Bucuresti, mi se pare mai mult decat fireasca deschiderea topicului si locul sau unde l-am pus, dar ma rog, poate stiu eu gresit la ce foloseste un forum. Si mi s-a parut de bun simt sa impartasesc informatii care pot interesa ceilalti utilizatzori.

miocrl:
ai dreptate in service nu era nici un topic pt ei. imi retrag plangerea :baston:

cum de ai aflat de forum? cumva de la autonet ?:P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă