Suzuki - discutii TEHNICE > Probleme tehnice SX4

Acumulator SX4

(1/13) > >>

FaliT:
Nimeni nu a mentionat BATERIA. Mi se pare mult prea mica .. Vreau sa va spun ca am fost la padure in grup ..
si am lasat muzica sa cante in jur de 2 ore .. Si la plecare nu mai pornea nebunatica .. :) Am sunat repede la Service .. si m-au lamurit ei ( crezusem ca i-am facut eu ceva ) si asa am ajuns sa-mi incarc bateria de la o Dacia Break ! M-am facut si de cacao cu masina mea cea noua ...  X-(

miocrl:
da bateria e mica...  si la mine la  pornire invarte destul de greu... asta fiind a doua iarna a dansei.

de asta au pus si oferta .. paket de iarna baterie mai mare

dan radu:
chiar, ce inseamna baterie mai mare?
nu stiu daca e eroare de proiectare, dar dezaburirea spate merge f greu, de abia se dezaburesc geamurile.. la fel si cu oglinzile incalzite: atunci cind sint ude de la ploaie/ spalat nu ajuta cu nimic ca sint incalzite.. no offence, dar la fostul Logan dezaburirea spate era foarte rapida, iar oglinzile se uscau foarte repede. La sx4 problema cu incalzirea oglinzilor o fi si fiindca sint prea mari si au prevazut probabil un circuit mai mititel  (traseu mai scurt) la interior.. ?

pentium3d:
SX4 meu (1,6 GS 4WD) a venit echipat cu baterie varta de 60Ah si parca tot mi se pare insuficient :)..din cate am vazut pe la alte masini asta e mai marisoara (ca amperaj)

Nu stiu cum e la logan (in sensul ca n-am avut ocazia sa vad cat timp ia o dezaburire), dar consider ca la a mea e destul de decent (prompt) timpul de dezaburire. Din cate mai retin sunt 2 pozitii pt dezaburire unul pe rotita si unul pe buton...incearca si asa in caz ca nu ai procedat asa pana acum.

FaliT:
Sx-ul meu are bateria de 35 Ah , parca asa am vazut eu acolo , mai e loc destul pentru o alta baterie mult mai mare.
Un alt defect ar fii sistemul de coborare/ridicare al geamurilor , sistemul in sine este bun dar "tablele" alea care il sustin pe acolo sunt foarte moi si maleabile , de 2 ori in 2 luni mi s-a intamplat sa nu se mai inchida geamul , vizita la service , reparat  :-S

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea complet─â