Autor Subiect: Rădăcini Suzuki  (Citit de 136861 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Delidel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Femeie
    • Bucuresti
Re: Rădăcini Suzuki
« Răspuns #280 : 12.Feb.2020, 05:18:23 p.m. »
Va multumesc frumos! Am aflat intre timp ca nu doar la Radacini se poate, ci la toate reprezentantele auto Suzuki. Chiar as avea nevoie de o recomandare. Daca merg la Top Lac nu imi pierd garantia?  :-/
  • Suzuki Vitara 2019 1.4 AT 4WD

Offline dthem

« Răspuns #281 : 12.Feb.2020, 05:48:57 p.m. »
Eu am vopsit bara spate la DAB si a iesit ok. Acum am masina in reparatie la Autonet, mai multe elemente de vopsit, daca astepti pana vineri/luni pot sa-ti zic cum a iesit.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Delidel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Femeie
    • Bucuresti
« Răspuns #282 : 12.Feb.2020, 07:30:50 p.m. »
Super, multumesc mult!!
  • Suzuki Vitara 2019 1.4 AT 4WD

Offline gabi males

« Răspuns #283 : 13.Feb.2020, 01:42:40 p.m. »
Va multumesc frumos! Am aflat intre timp ca nu doar la Radacini se poate, ci la toate reprezentantele auto Suzuki. Chiar as avea nevoie de o recomandare. Daca merg la Top Lac nu imi pierd garantia?  :-/
Pentru vopsitorie, ti-as recomanda Dab. Eu am vopsit toate masinile la ei, si albe si metalizate si au iesit perfect. Mai sunt si pe aici colegi care le-au vopsit la Dab si au fost multumiti.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline GABRIOS

« Răspuns #284 : 24.Iun.2020, 07:17:31 p.m. »
Pentru vopsitorie, ti-as recomanda Dab. Eu am vopsit toate masinile la ei, si albe si metalizate si au iesit perfect. Mai sunt si pe aici colegi care le-au vopsit la Dab si au fost multumiti.
Nu recomand deloc vopsitoria la DAB mai ales dacă aveți nuanțe de negru. Mie mi-au greșit culoarea grav și se vede că are și mizerie prinsă sub ea.
  • Swift 1.3 90CP 4x2 Aut CVT Spirit 2019

Offline ntire2000

« Răspuns #285 : 24.Iun.2020, 10:30:25 p.m. »
Pune-i s-o revopseasca pâna le iese.
Am avut o masina de culoare mai ciudata - verde perlat, mi-a vopsit unul portiera de 3 ori pâna i-a iesit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline GABRIOS

« Răspuns #286 : 28.Iun.2020, 09:31:56 a.m. »
Pune-i s-o revopseasca pâna le iese.
Am avut o masina de culoare mai ciudata - verde perlat, mi-a vopsit unul portiera de 3 ori pâna i-a iesit.
Din păcate nu am timp să revin de atâtea ori pentru un stâlp. Voiam să subliniez profesionalismul vopsitorilor de la DAB.
  • Swift 1.3 90CP 4x2 Aut CVT Spirit 2019

Offline dthem

• Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Myhay

« Răspuns #288 : 08.Apr.2021, 10:47:42 a.m. »
Ai avut ghinion ce sa zic.... eu am vopsit la ei trei sferturi de masina fara niciun fel de problema. Si culoarea este practic neagra...gri granit... nu iti dai seama ca a fost revopsita.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Dogy

« Răspuns #289 : 08.Apr.2021, 04:56:26 p.m. »
https://www.profit.ro/must-read/exclusiv-ali-madadi-proprietarul-radacini-motors-demoleaza-cladirea-cu-service-ul-si-showroom-ul-auto-suzuki-din-otopeni-pentru-a-face-loc-unui-mega-image-20085566

Dogy, stiu ca tu mai mergeai acolo  :-))

Adevarat, eram deja client fidel. Asta e, probabil face mai multi bani din chiria de la Mega.
Sincer, mie unul imi pare rau - era aproape de mine, rezonabil la preturi, nu era aglomerat, puteam asista la revizie, iar mecanicii pareau priceputi.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip