Autor Subiect: Rădăcini Suzuki  (Citit de 136865 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline delaaltu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Bărbat
Re: Rădăcini Suzuki
« Răspuns #10 : 27.Feb.2009, 12:59:47 p.m. »
Salut , nu vreau sa comentez ,dar 200 ron  cam mare diferenta . Nu zic  ca la noi  sunt caini cu covrigi in coada, dar macar suntem la inceput  de drum, asa ca tragem tare  de piata. Loc este pentru toata lumea , asa ca daca aveti nevoie de informatii ma puteti apela fara probleme .
Cu  respect  :)
vis a vis, de ulei nu am ce sa spum prea multe ,exista un contract intre noi si cei de la Total ( printre altele este uleiul de casa al  celor de la Peugeot si Citroen) uleiul este bun si duce  15.000 fara probleme asta stiti si voi ,insa daca vreti sa puneti altceva in motor , se poate fara probleme . Ma anuntati inainte ce ulei vreti sa puneti in motor eu il achzitionez si la revizie aveti uleiul pe care il doriti ,insa nu merita efortul .Suzuki, este in genere o masina de casa, fara valente sportive de exceptie ,asa ca nu necesita uleiuri speciale .Si mai faceti un calcul la medie de 10-15.000 km un cost de 5-600 ron revizia eu cred ca iesiti destul de bine
Cu respect
« Ultima Modificare: 27.Feb.2009, 01:15:31 p.m. de florin parts »
Nu mai parca aiurea, prostia nu este un un handicap !!!!!
Suzuki SX4 sedan , VW Golf 4
0742.239737

Offline gabin

« Răspuns #11 : 27.Feb.2009, 01:27:50 p.m. »
Florin, ne auzim peste 10.000 de km in cazul asta ;) Eu avand modelul Sport de la Swift vede foarte des 6-7.000 RPM, merg in oras numai a 1-a si a 2-a si prefer sa am un ulei cat mai bun.
In orice caz, ne-ai dat o veste buna si speram ca aceasta concurenta dintre Radacini si B&S Motors sa fie utila.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline delaaltu

• Newbie
  • *
« Răspuns #12 : 27.Feb.2009, 01:42:17 p.m. »
ok
este bine sa ma anuntati cu 2-3 zile inainte ,pentru ulei .
pentru poze data viitoare sa ne spui daca nu  :baston:      :) :) :)
cu respect
0742.239737

Offline gabin

« Răspuns #13 : 27.Feb.2009, 01:44:31 p.m. »
Scopul pozelor este pur informativ pt colegii forumisti :"> plus ca erati in pauza de masa si nu era nimeni acolo :D
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 27.Feb.2009, 02:19:46 p.m. »
Ma anuntati inainte ce ulei vreti sa puneti in motor eu il achzitionez si la revizie aveti uleiul pe care il doriti ,insa nu merita efortul.

De ce trebuie sa-l achizitionezi tu? Nu pot venii clientii cu uleiul lor? Nu ar trebui sa fie vreo problema atata timp cat consumabilele aduse de client respecta intocmai parametrii impusi de producator.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline delaaltu

• Newbie
  • *
« Răspuns #15 : 27.Feb.2009, 02:41:15 p.m. »
Si de aici intram intr-o discutie fara sfarsit ,tu ca si client vrei sa ai garantie la masina pe care o aduci la service. Servicele iti acorda garantie in conditiile impuse de el si de legea in vigoare ( tu, la tine acasa ,daca ma inviti la masa, eu vin doar cu pofta  de mancare  :),nu vin si cu mancarea in traista ) :D si aici vezi poza spy  facuta.
Acesta este singurul raspuns pe acesta tema .  no ofence  ;)
cu respect
0742.239737

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 27.Feb.2009, 02:46:01 p.m. »
Ha, Ha...nici un service nu are un argument pentru acest lucru. Nu vreau sa intru in polemici cu tine.
Hai sa nu intoxicam topicul dedicat Radacini cu interventii de genul 'cat de buni suntem' sau 'ieftini'. Sa asteptam totusi primele impresii.

"Clientul nostru, stapanul nostru" - principiu pe care merg din ce in ce mai putine firme din RO.
  • #romaniaelectrica

Offline LeonardSZK

« Răspuns #17 : 27.Feb.2009, 02:48:22 p.m. »
Legea in vigoare impune asigurarea garantiei lucrarii inclusiv in situatia cand piesele sunt cumparate de client din alta parte.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 27.Feb.2009, 02:53:44 p.m. »
Exact. Dar nu are rost sa continuam discutia pentru ca cu siguranta vom intra in polemici. Dupa cum bine stii @LeonardSZK ei functioneaza dupa regulamentele lor interne iar clientul in general trebuie sa fie la "cheremul" prestatorului....nu invers cum ar fi normal.
  • #romaniaelectrica

Offline Bogdan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 42
« Răspuns #19 : 27.Feb.2009, 03:31:29 p.m. »
lasati ca al treilea dealer/service autorizat suzuki o sa ne primeasca si cu piesele/consumabilele noastre  >:)
Swift 1.3 GLX Black Edition