Suzuki - discutii TEHNICE > Imbunatatiri Jimny

Led Bar pe Jimnyca !

<< < (2/6) > >>

rzv:
Salut, eu nu am spus nimic cu rautate. Am dat ce stiam si am vazut in timp.
Sa stii ca un combinator de baterie, face toti banii si pentru o masina "clasica "(fara alternator electronic si alte prostii ale tehnicii)  ca a ta,destinata haladuitului pe coclauri,merita investitia cu prisos.

uite cea mai buna alternativa locala:

https://www.darcomenergy.ro/protectii-si-izolatoare-de-baterii/combinatoarele-de-baterii-cyrix-ct-1224v-120a-intelligent-combiner

Meltdown:
@mapo13  Daca il acoperi cu o husa cred ca este suficient.

Referitor la instalatie, am vazut ca te pricepi.
Daca nu, iti pot recomanda pe acest nene.

https://www.youtube.com/channel/UCpqHWRnENjPyMzmPnAlyYew

Este tot din brasov si cu electrica auto se ocupa.

Singura problema care ar fi: sa nu fie cablurile destul de groase, sau sa se incalzeasca ceva de la prea mult amperaj. Dar ma gandesc ca te descurci.

Mult succes!

PS: Camera de marsarier nu ii pui ?

mapo13:
Interesant Cyrix acela ...nu stiam de el !
Multumesc de idei tuturor ...foarte bune
Acuma eu nu o sa ma complic foarte tare ci doar am lasat o mufa in stanga jos (langa boxa audio) accesibila ca sa pot conecta un alt accumulator cand va fi nevoie ca sa nu il descarc pe cel de la masina .

Asa ca sa mai continui cu ce am facut eu ...
Am taiat...am debitat si am cautat sa fac totul cat mai simplu si efficient . Multe operatii le-am facut direct pe bare ca sa pot in permanenta sa ajustez cotele de taiere daca ar fi fost nevoie .
Vedeti din foto ...

rzv:
Cyrix este foarte interesant, avand in vedere ca alternativa de la ARB (are si monitorizare vizuala) costa peste 350 E,un T-Max am vazut unul ars....
Asta-i chiar gratis si in Romania..... :D

mapo13:
Aha ...am inteles Rzv ...

Merem mai departe ...am montat LED BAR -ul in final dupa ce am vopsit si toate suruburile ca sa fie totul pe negru.
In principiu imi place ce a iesit .
Nu stiu daca este prea jos sau prea sus ...o sa fac niste teste sa vedem cum emite lumina .
Mi-ar fi placut mai jos dar sistemul de prindere se complica !!!

Niste foto :

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă