Autor Subiect: Apa în portiere S-Cross  (Citit de 6007 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cristi1984

Re: Apa în portiere S-Cross
« Răspuns #30 : 06.Mar.2022, 10:24:50 p.m. »
Iti multumesc pt raspuns, da , corect ,nu am testat masina in mers ci doar in showroom… m am uitat la ea ,am intrat in ea …totul ok, de asta am si zis sa aleg asa ceva….de la 18 la 38 de ani am avut 11 masini…de la dacia 1300 la mondeo,seria 3 e 46 cand era la moda… si tot asa am tot rulat masini…aproape toate aveau problema cu apa grav sau mai putin grav…. De asta am si ales sa iau o masina noua de data asta…ultima masina avuta a fost un focus 2012 care avea problema generala apa in portbagaj si a fost si ultima pe care am zis aa mi o iau sh(loganul este strict pt munca).
Si nu m a dernajeaza absolut nimic la masina , de asta nu am tinut mortis sa iau masina in test drive.
Dar consider de bun simt ca intr o masina noua sa nu intre apa si sa rugineasca f rpd….atata timp cat nimeni nu umbla si desface si nu mai pune tot la loc…..
La masina asta nu ma intereseaza decat aceste 2 aspecte….restul se schimba daca se strica ceva …. Dar cu apa si rugina crede ma pe cuvant ca nu scapi de ea nicodata….3 ani m am luptat cu apa la ford pt ca bagasem multi bani in ea si nu ma induram sa o vand… si am decis sa lupt cu apa… degeaba ,si de asta fug de chestia cu apa in masina si am decis sa iau ceva nou.
  • Suzuki s-cross
 

Offline ntire2000

Re: Apa în portiere S-Cross
« Răspuns #31 : 07.Mar.2022, 12:15:35 a.m. »
In portbagaj în mod sigur nu vei avea apa decât daca torni tu cu galeata.

Am avut Ignis 12 ani si ceva si n-am avut strop de apa în el, am scos o singura data roata de rezerva din portbagaj si atunci când am vândut-o locasul respectiv arata ca la momentul cumpararii, fara urme de inundatie sau rugina.
La Vitara .... iar, o am de 3 ani dar n-am vazut apa deloc prin portbagaj.
Singurul aspect cu adevarat neplacut e tabla subtire, dar mai nou toate marcile au hiba asta din motive de costuri si norme de poluare (fiind mai usoare consuma mai putin), deci....orice masina de buget ai alege tabla va fi cam la fel de subtire.

Cu rugina n-o sa te lupti cel mai probabil decât dupa vreo 8-9 ani (pe dedesubt, prin zonele sensibile oricarei alte marci), dar acum un astfel de orizont de timp pare plin de altfel de griji.
Sanatosi si pace sa avem....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline Cristi1984

Re: Apa în portiere S-Cross
« Răspuns #32 : 07.Mar.2022, 09:08:13 a.m. »
Sper ca la modelul nou Poate au remediat problema asta care o aveau la modeul precedent, merg inainte cu speranta ca noul model e mai ok,am fost si sunt constient ca nu am cum sa am pretentia cala o masina de 50 de mii….de asta Am si spus ca sunt multumit ca e noua si atat 0 km si de restul am eu grija sa mi o intretin…..apa sa ma lase in pace😂
  • Suzuki s-cross
 

Offline Octavianus

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Craiova
Re: Apa în portiere S-Cross
« Răspuns #33 : 11.Oct.2022, 05:52:55 a.m. »
Confirm cele spuse de colegi in privința scurgerii apei in usi și greu sa adaug din ce a ce am văzut la mine la S-cross ca cea mai multă apa se scurge lângă geamul mic de la oglinda retrovizoare mai ales pe sub ornamentul de plastic unde se termina chederul exterior. Ornamentul se da jos prin tragere și se poate etanșă cu Silicon.
  • Vitara
 

Offline enicky

Re: Apa în portiere S-Cross
« Răspuns #34 : 11.Oct.2022, 09:57:09 p.m. »
   Apa te lasa in pace daca masina este spalata cel putin odata pe luna si cu multa apa. Spalat des si cu apa multa nu va permite prafului/mizeriei combinate cu gaze s.a. sa se inradacineze in acele orificii.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip