Autor Subiect: Intrebari Infotainment System  (Citit de 12357 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Emilian Sohterus

Re: Intrebari Infotainment System
« Răspuns #10 : 18.Iul.2018, 12:48:52 p.m. »
@steph, nu imi dau seama cum sa setez din bara de volum doar valori pentru radio, daca apas pe partea stanga, unde-i marcajul pentru volum, sonorul e modificat pentru toate.

Salut! Sunt doua functii de volum la unitatea media. Una este pentru radio, stick si ce mai ai tu, iar cealalta se activeaza la conectarea pe bluetooth a telefonului. Pe aceasta o poti accesa cand se efectueaza un apel sau cand softul GPS de pe telefon are o atentionare.
  Daca dai volulmul pe minim (din bara sau de pe volan) la radio nu afectezi volumul la partea gps.
  Cred ca cel mai bine ar fi sa te joci un pic la unitate, doar daca o butonezi poti sa descoperi tot ce stie sa faca! Sa nu ai teama ca nu se strica nimic, eventual ii dai revenire la setarile din fabrica!
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

The following users thanked this post: ciubex

Offline ciubex

« Răspuns #11 : 18.Iul.2018, 12:51:50 p.m. »
Hm, am sa incerc sa ma mai joc atunci pe la volum, doar ca atunci cand am telefonul conectat prin modul Android Auto, nu cred ca sunetul este transmis prin Bluetooth ori ma insel eu?
  • SX4 S-Cross

Offline steph

« Răspuns #12 : 18.Iul.2018, 12:58:11 p.m. »
Cred ca bluetooth e. Ce a spus colegul mai sus e valabil si pentru convorbirile telefonice. Care merg si fara telefon conectat prin cablu.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #13 : 18.Iul.2018, 12:58:50 p.m. »
  Ma refeream, strict, la conectarea prin bluetooth!
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline ciubex

« Răspuns #14 : 11.Sep.2018, 06:15:45 p.m. »
Imi cer scuze pentru acest raspuns intarziat, foarte intarziat, au trecut aproape 2 luni de cand am inceput discutia si nu am revenit cu un update.
Sincer, nu mi-a disparut problema si cumva, cumva tot am amanat dorind sa pun la dispozitie un filmulet cu pasii pe care i-am facut si pentru a scoate in evidenta problema mea.

Ce-am observat e ca, pe modul Android Auto, cand aplicatia de navigare (Waze sau Google Map) scoate sunete :) si-n acelasi timp manevrezi volumul, se poate seta volumul strict pe modul "navigatie". Chiar apare un icon de navigatie, nu acel simbol "muzical".
Bun, partea proasta e ca, pe modul navigatie sunetul ramane pentru cateva secunde, astfel ca daca ai volumul general pe 0, la texte mai lungi, gen: "Virati la dreapta si apoi la 500 de metri virati la stanga", mesajul nu se aude complet, ci doar primele indicatii.
Pentru a auzi si restul mesajului trebuie dat si volumul general la intensitate mai mare, ceea ce implica sa se dea si volumul la radio.

Dar va rog sa mai asteptati cateva zile, pana voi face un filmulet pentru exemplificare :)

Multumesc celor interesati!
  • SX4 S-Cross

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline ciubex

« Răspuns #15 : 15.Sep.2018, 04:10:18 p.m. »
Am revenit cu filmuletul promis, am comentat in engleza ca poate imi va raspunde cineva de pe la Suzuki.
  • SX4 S-Cross

Offline Coval Ionut

« Răspuns #16 : 22.Sep.2018, 08:37:32 p.m. »
va salut! As avea o intrebare, daca primesc un card pentru harti il pot clona sa il folosesc, mentionez ca cardul nu a fost folosit si il primesc pentru clonare in cazul in care functioneaza???
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2wd Facelift mt

Offline JMu

« Răspuns #17 : 22.Sep.2018, 09:59:44 p.m. »
Il poți clona dacă ai card la care se poate scrie CID. Nu are importanță dacă a fost folosit sau nu cardul "donor", important este să poți scrie CID-ul corect pe cardul destinație. Aparent doar pe Samsung Evo+ se poate asta, și doar pe câteva dintre ele, nu toate. Oricum card donor nu ai nevoie, chiar azi am pus tot ce e nevoie (tot software-ul de navigatie) pe care să îl scrii pe card. Cheia este cardul cu CID reinscriptibil.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline cristinf

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Campina
« Răspuns #18 : 18.Nov.2019, 04:20:56 p.m. »
Salut. Eu am un Huawei P20Pro si nu reusesc sa-l conectez la Android Auto. Ai idee ce ar trebui sa fac?
  • Sx4 All grip

Offline shpeedy

« Răspuns #19 : 18.Nov.2019, 04:36:58 p.m. »
Sa treci pe iPhone ar fi o solutie...

Nici mie nu-mi mai merge Android Auto sa leg telefonu' la unitate.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci