Autor Subiect: Garanții, revizii, promoții service  (Citit de 4709 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online enicky

Re: Garanții, revizii, promoții service
« Răspuns #10 : 21.Iun.2018, 11:32:08 p.m. »
... poate sunt alți useri pe care nu-i interesează Ignis. Ce facem cu ei?
Păi tocmai, d-aia am scris la Ignis.
  Deci daca nu citesc depre Ignis, nu aflu de promotie ! Cam asa inteleg eu.
Gestul tau, salutar de altfel, daca tot l-ai facut, lasa-i pe toti sa beneficieze de el ! :)
  Pana la urma in traducere libera(din ce-am inteles eu), oferta este de fapt o constatare gratuita in urma careia iti sunt semnalate eventualele probleme ale masinii. Ceea  ce nu e rau ...ptr. ambele parti.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #11 : 22.Iun.2018, 12:36:41 a.m. »
Problema e ca nimeni nu prea stie nimic, nici chiar "cei mai oficiali". De la dealeri, dupa cum se vede, am primit raspunsuri discordante.

Online enicky

« Răspuns #12 : 22.Iun.2018, 10:21:31 a.m. »
   Sa stii ca este o proasta comunicare generala, ca sa zic asa : la ford au avut promotii la stergatoare(-50%), si nu stia nimeni din service, apoi emblema gratuit, de care a stiut doar seful de atelier, deci cam asa sta treaba.

Este bine cand afla cineva de o promotie, sa o posteze aici !  Si asa sunt destul de rare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 22.Iun.2018, 10:56:57 a.m. »
Una iarna si una vara. Dar locurile pe elevator sunt limitate si, daca nu stii din timp sa te programezi, nu prinzi. 
Deci, cine pleaca vara asta la drum lung poate face o verificare a stării mașinii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline f.cristi

« Răspuns #14 : 22.Iun.2018, 11:09:51 a.m. »
Gratuită sau trebuia sa cumpăr ceva de la ei, cum îmi zicea o tanti la telefon ?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 22.Iun.2018, 11:16:40 a.m. »
La cele 3-4 actiuni similare la care-am fost la Autonet pana acum, nu m-a obligat nimeni sa cumpar nimic. Mi-au gasit un bec de pozitie si unul de numar arse, mi-au zis ca placutele de frana mai tin 4000 km, au completat lichidul de racire, etc. Daca a fost sa cumpar sau sa schimb ceva la sfatul lor, a fost doar decizia mea neconditionata.
  • SX4 by Giugiaro

Offline ...

« Răspuns #16 : 22.Iun.2018, 11:23:46 a.m. »
Am venit acum de la service. Revizia de 2 ani a durat 40 de minute, maxim. Mecanicul a schimbat uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer si filtrul de habitaclu. Si a dat cu un spray degripant pe suruburile care prind scutul metalic. That's it. I-am zis ca la receptie am vorbit ieri pentru a face si verificarea conform promotiei service, nu stia nimic de asa ceva, dar a urcat apoi in masina, a aprins putin luminile, apoi mi-a gresat usile si cand am vazut ca se pregateste sa termine, i-am zis sa verifice si placutele, ca mai scartaie ocazional si e enervant. A ridicat-o iar, s-a uitat la ele, m-a intrebat cum scartaie, i-am zis ca e scrasnetul metalic specific, pe care il auzi la semafoare cand incetinesti. A adus un spray si a suflat pe acolo, apoi a dat si cu ceva lichid. Cica placutele mai au "carne" mai mult de jumatate. A verificat jocurile, bucsele si cam asta a fost. Nu inspectie caroserie/vopsea, nu verificare bujii, nu verificare curele sau lamele stergatoare. Bine, are 2 ani masina, dar nici chiar asa. Pe factura apar doar materialele aferente reviziei si manopera, pret total: 596 de lei. Am platit si am plecat, sub o ora am stat acolo. Sper sa nu mai calc pe acolo decat la revizia viitoare. Asa am zis si anul trecut...   

Offline toma

« Răspuns #17 : 22.Iun.2018, 11:31:57 a.m. »
@cad nu trebuie schimbat si lichidul de frana?

In cartea tehnica a masinii exista o rubrica separata privind inspectia caroseriei, au completat-o?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 22.Iun.2018, 11:36:49 a.m. »
Bujiile nu trebuie verificate asa de timpuriu, dar vopseaua da, cu mentiune in carnetul de garantie. 
  • SX4 by Giugiaro

Offline f.cristi

« Răspuns #19 : 22.Iun.2018, 11:39:09 a.m. »
Deci, până la urmă, a fost un dezavantaj ca ai avut concomitent revizia cu promoția respectivă.
Oricum, apropos de promoții din-astea, am prins una la Renault si au facut-o in scârbă. Acum vreo luna era o promoție la Nissan pe site cu o reducere de 20% la piese de origine. Chiar aveam nevoie de schimbat ceva la masina si a trebuit să dau telefoane si sa insist pt. a beneficia de ea.

Si cum, nu au completat la rubrica de inspecție caroserie ? Eu as merge inapoi cu carnetul. Vezi mai sus ce am pățit eu cu cei de la Mitsubishi pe tema asta si acum trebuie sa scot bani din buzunar pt. un defect de fabricație.
Eu nu mai sunt dispus să cedez; sa faca ceea ce spune producătorul ca trebuie făcut !