0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
3. la oricare din cele 2 cazuri de mai sus, daca apesi acceleratia, consumul sta la 0. ciudat nu?
Uneori motorul termic este menținut în mișcare (în rotație) de ISG-ul electric și nu consumă.
suzukarii din RO sunt mai aparte decat cei din alte tari, uneori aparte spre ciudati, ca sa ma exprim elegant ! ...
....a generaliza, categorisi, judeca oamenii poate pica nepotrivit, elegant era sa nu te mai exprimi mai departe de tehnica
Citat din: miocrl din 14.Nov.2022, 10:58:49 a.m.....a generaliza, categorisi, judeca oamenii poate pica nepotrivit, elegant era sa nu te mai exprimi mai departe de tehnica Esti mai vechi decat mine pe forum si probabil ca si tu, ca si mine, iti doresti sa gasesti aici exemplificate situatii si implicit solutii, care nu apar in manualul masinii si slava Domnului, sunt destule ! Asa ca intram aici, citim, cautam si poate si gasim. Dar cand de sapte ani de cand a aparut Vitara, vezi ca apar preponderent(70-80%) intrebari, situatii sau cerinte al caror raspuns il gasesti cu usurinta in manual, sau pe care masina nu le poate indeplini, atunci trebuie sa mai spui si adevarul, care adevar chiar nu este elegant ! Mie mi se pare jenant sa intreb aici de exemplu, ce bec trebuie la ...., sau ce presiune trebuie sa aiba anvelopele, pentru ca raspunsurile le gasesc in manual si atunci de ce sa incarc forumul si sa rapesc timpul unor colegi care, amabili fiind, imi raspund totusi ?Mie imi place sa ajut, de n ori am facut copy/paste din manual, chiar si ieri, parca, dar totusi, la masinile din 2022 mai trebuie citite si instructiunile
Mie mi se pare jenant sa intreb aici de exemplu, ce bec trebuie la ...., sau ce presiune trebuie sa aiba anvelopele, pentru ca raspunsurile le gasesc
Iar ne judecam? cand o sa te opresti? te simti responsabil sa m amoralizezi pt ceva ? te rog frumos sa incetezi. daca ai ceva de raspuns tehnic, esti invitatul