Autor Subiect: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii  (Citit de 20880 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: SARA MOTORS Timisoara: probleme juridice cu clientii
« Răspuns #80 : 27.Sep.2017, 12:36:54 p.m. »
E clar acum de ce au facut a doua firma in iunie.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline nirolf

« Răspuns #81 : 27.Sep.2017, 01:41:12 p.m. »
Ați putea vorbi cu avocatul și să vă prezentați la termenul de pe 5 pentru a contesta intrarea în insolvență. Prezentați cazul că pe o posibilă fraudă, poate le refuză intrarea în insolvență.

Offline JhonS

« Răspuns #82 : 28.Sep.2017, 06:43:25 a.m. »
Da, asta ne straduim sa facem. Cerem amanarea intrarii in insolventa in calitate de creditori. Poate reusim sa amanam insolventa cu 30 de zile. Si am agreat cu patronatul lor o intelegere scrisa la avocat prin care ei se angajeaza sa ne plateasca masinile cu prioritate. Au niste promisiuni de la niste cumparatori pentru diferite bunuri ale lor, inclusiv pentru reprezentanta. Si ei par extrem de speriati de insolventa - zvonurile spun ca pe un SA insolventa inseamna raspunderea cu toate bunurile personale. Nu stiu daca e adevarat.
  • Vitara ?

« Răspuns #83 : 28.Sep.2017, 07:39:28 a.m. »
Evident ca nu. Raspund in limita capitalului social.
Doar in caz de frauda, administratorul firmei  raspunde cu averea, dar e greu de demonstrat.
Care ati capatat masinile de drive test va recomand sa le acceptati ca si compensatie ( sa va incheie acte de vanzare cumparare si angajament de plata pe diferenta), mai minimizati paguba.

La rugamintea lui @hippo , am eliminat o fraza din postarea lui. @gabineg
« Ultima Modificare: 28.Sep.2017, 11:54:38 a.m. de gabineg »

Offline JhonS

« Răspuns #84 : 28.Sep.2017, 09:46:10 a.m. »
Am scris si pe grup, pentru toata lumea implicata direct: Si inca ceva foarte Important: fara amenintari, violente sau agresivitate. Facem chestiile legal, daca nu rezolvam o sa continuam in strada si vom fi luati in seama doar daca suntem civilizati.
  • Vitara ?

Offline ...

« Răspuns #85 : 28.Sep.2017, 09:54:25 a.m. »
Asa au facut si ei, fara agresivitate fizica, si le-a mers de minune atata timp. Tocmai ce vorbeam ieri cu un coleg la munca despre Suzuki si Sara Motors si mi-a zis ca acum ceva ani, sa tot fie vreo 5, administratorul a vrut sa luam Ignis-uri ca masini de serviciu si tocmai de la Timisoara gasise cel mai bun pret, daca platea masinile integral in avans, cu livrare in 5 luni. Agentul de vanzari voia chiar sa vina pana la Brasov sa batem palma pt. cele 4-5 masini pe care intentionam sa le luam, apoi a oferit un pret foarte apropiat daca luam Grand Vitara, in aceleasi conditii. Din fericire, patronul a vrut alta marca.

Offline JhonS

« Răspuns #86 : 28.Sep.2017, 10:08:03 a.m. »
Am urmat indemnul lui @hugbear de pe forum si ne-am organizat impreuna, am mers cu un avocat la ei, si am continuat sa va informam de status. Cred ca @hugbear ne-o sfatuit bine si ii multumim. @cad, tu ce ne sugerezi mai exact?
  • Vitara ?

The following users thanked this post: hugbear

« Răspuns #87 : 28.Sep.2017, 10:16:19 a.m. »
Eu nu mai zic nimic si va sfatuiesc sa nu mai postati nimic ca sa nu devoalati strategia legala
Scuze daca am creat panica cu postarea mea de saptamna trecuta, cand am pus capturile de pe site-ul finantelor, referitoare la noua firma cu acelasi sediu si activitate.
Din pacate nasul meu nu m-a inselat.

The following users thanked this post: hugbear, Daniel Greu

Offline ...

« Răspuns #88 : 28.Sep.2017, 10:25:43 a.m. »
Nu-mi permit sa dau sfaturi, am expus doar o situatie. @hugbear si chiar mai bine @hippo adevar au grait, doar ca eu parca as lua cu mai multe dramuri de sare intelegerile si promisiunile, chiar si scrise. Am 2 experiente in familie, la alt nivel de bani invartiti, doar cateva mii de Euro pierderi de persoana, dar tot cu buzele umflate au ramas pagubitii, dupa ce au obtinut promisiuni scrise si amanari, cu avocat de fata. Cei care au cerut pe loc compensatii in bunurile/activele inca aflate in proprietatea firmelor respective si-au redus considerabil din pierderi. Cei care au asteptat cuminti ca legea si organele si instantele sa-i ajute, n-au mai vazut niciun chior. Ba chiar au cheltuit multi bani cu avocati, procese, timp si nervi pierduti.

Din ce stiu, intaietate la masa credala au salariile catre angajati si contributiile sociale aferente/datoriile catre stat, restul ceau-ceau, daca mai ramane ceva.

Eu, desi lucrez de 14 ani in aceeasi firma, verific regulat pe internet daca firma imi plateste lunar contributiile catre stat. Poate sunt eu mai paranoic, asa.

Offline JhonS

« Răspuns #89 : 28.Sep.2017, 10:44:22 a.m. »
@cad, merci de incurajari. Merg si eu repede sa vad poate reusesc sa imi iau un cric ceva, cauciucuri, pixuri si niste termopane.
Eu inca mai cred ca pot sa imi iau masina. Ca ultima solutie eu o sa merg la un protest in japonia in fata la sediul lor general. Chiar daca nu o primesc nici atunci, macar sunt impacat ca am facut tot ce e posibil. Chiar imi doresc Vitara comandata, nu pot sa ma multumesc cu altceva.
  • Vitara ?