Suzuki - discutii TEHNICE > Suzuki - alte modele

XBEE

(1/1)

csb:
De curiozitate am intrat pe suzuki.co.jp si am dat de XBEE  ;)
Oare vine si prin EU ?

Link: http://www.suzuki.co.jp/car/xbee/special/#intro

maxwell:
Roțile si afișajul CB împrumutate de la New Ignis. În rest, numai noutăți ( motor, cutie de viteze, asistență rutieră 360, ...). Arată foarte bine, să vedem când și la ce preț apare la noi.

"Suzuki și-a lansat noul XBEE în Japonia - cross-bee, ca moniker pronunțat, este un vagon compact crossover care a debutat la Tokyo Motor Show în octombrie. Potrivit producătorului de automobile, este o ofertă care satisface o gamă largă de utilizare a stilului de viață, de la șofatul orașului până la agrement, activități în aer liber, combinând performanța de conducere a SUV cu interiorul spațios al unui vagon.

XBEE are o lungime de 3.760 mm, o lățime de 1.670 mm și o înălțime de 1.705 mm, cu un ampatament de 2,435 mm lungime. Ședința pe o platformă ușoară și rigidă de nouă generație numită Heartect, este disponibilă în două niveluri (MZ și MX) și sub formă de 2WD și 4WD.

Toate variantele sunt alimentate de un motor de turbo K10C de 1,0 litri cu injectie directa, cu trei cilindri turbo, cu un sistem hibrid usor. Cifrele de ieșire ale unității VVT twin cam sunt de 99 CP la 5500 rpm și 150 Nm de la 1700 la 4.000 rpm, în timp ce motorul hibrid al sistemului hibrid oferă 3.1 CP la 1.000 rpm și 50 Nm la 100 rpm în ceea ce privește asistența. Puterea este transferată pe șosea printr-o transmisie automată cu șase trepte.
The 4WD variant features two new driving modes (Sport and Snow) and also comes standard with Grip Control, which supports starting off in muddy and slippery roads, as well as Hill Descent Control.

Safety kit includes a 360-degree 3D View and Suzuki Safety Support, which includes a dual sensor brake support (DSBS) collision-mitigating system and a back-up brake support reverse traffic alert system, installed for the first time on a Suzuki compact car.

As shown in Tokyo, the XBEE looks capable of being highly customised – an assortment of design versions highlighted this promise. Outdoor Adventure added on an ivory exterior shade and wooden pattern panels, the latter also adorning the interior, while Street Adventure brought about contrasting colour accents for the exterior and map-themed panels for interior trim."

gabineg:
Cam "patratoasa". Si pare masina de oras sau de drumuri extra-urbane scurte. Cand iesi pe autostrada cu ea, creste consumul instantaneu. Cred ca si portbagajul e micuț.

Trimis folosind Tapatalk

shpeedy:
Eu as zice sa nu va faceti iluzii cu privire la disponibilitatea acestor modele in afara pietei domestice (JP)...

Toti constructorii niponi au in oferta lor modele exclusiv dedicate pietei interne. Poate datorita exigentelor clasei kei car cauzeaza particularitatea acestei piete prin prisma modelelor mici.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă