Autor Subiect: Dispozitive multimedia  (Citit de 40756 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Re: Dispozitive multimedia
« Răspuns #40 : 09.Mar.2023, 07:15:17 a.m. »
Astea de pe Ali express, din pacate au probleme cu softul, mici BUG-uri care deranjeaza pe ici-colo. De ex a mea de GV2, are problme pe partea de conexiune bluetooth, intrerupe muzica dupa 2 sec si nu ai ce ii face. IN schimb pe apeluri, functioneaza perfect. Mai are un prieten una care tot asa, are mici chestii de blocare din cand in cand ...
Se pot folosi, dar trebuie sa accepti ca au ceva probleme si nu merg chiar perfect. Poti sa nimeresti una cu un bug intr-o functie care nu o folosesti foarte des si sa fi multumit. Depinde de noroc.
Ca sa cumperi acelasi produs de pe Aliexpress, dar de la un magazin din tara, platesti dublu si ai garantie 2 ani, cu montaj autorizat ... binenteles.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline augustinionut

« Răspuns #41 : 09.Mar.2023, 07:19:44 a.m. »
De exemplu Teyes da 3 ani garantie. Dar si costa.
  • Baleno 1.2

Offline Hoinar

« Răspuns #42 : 09.Mar.2023, 07:32:00 a.m. »
Dar nu uita, garantia este acolo la ei, daca este o problema, trebuie demonstrata si trimisa la ei, in China ... in timpul asta, pe langa costuri, stai si te uiti la un manunchi de fire ... si nu ajunge in China si inapoi in cateva zile, cum este cazul unei garantii din Romania.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1659
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #43 : 09.Mar.2023, 09:45:47 a.m. »
@augustinionut
Eu sunt la al 3 lea multimedia(tableta) chinezeasca pusa pe SX4 si pina acum nu s-a strica niciuna
Le am schimbat pt ca au aparut functii noi de exemplu aceasta cea mai recenta achizitionata are loc pt cartela sim.
Ajuta foarte mult ca nu mai stai sa faci hotspot cu telefonul. De blocat se mai blocheaza dar foarte rar dar ce device cu android nu se blocheaza???
Am tinut legatura cu vinzatorul si cand apare un update la soft mi-l trimite.
Si acestea vandute in RO tot din china vin doar ca sunt branduite cu o anumita firma. Daca crezi ca te incalzeste garantia dar la un pret mult mai mare alegi varianta din RO
Sau stricat in garantie masini de 20.000 euro, este marfa inchisa , daca il cumperi cu frica ca daca se strica......... o sa se strice.
Alege sa aiba minim 3 gb ram iar memoria interna al meu are 64 gb dar eu folosesc stick pt muzica sau altceva.
Iar montajul il poate face chiar oricine totul este pug & play doar daca nu ai 2 mâini din stanga. Cred ca gasesti youtube cum se monteaza
De aici am luat ultimul https://www.aliexpress.com/item/1005003484751083.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.205.21ef180228wZN2
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline augustinionut

« Răspuns #44 : 09.Mar.2023, 09:55:04 a.m. »
Astia vând aceeasi scula Atoto, Ebilaen, Ekiy, Farcar, Funrover, Idoing, Isudar, Joying, Junsun, Mekede, NaviFly, Sinosmart, T'eyes, Winca, Zhan
  • Baleno 1.2

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #45 : 09.Mar.2023, 10:17:33 a.m. »
Eu am dat 240 dolari pe a mea cu livrare din Franta, la astia este cam dublu la pret, daca esti din Clujj scutesti drumul daca daca nu ai ai de facut drum la cluj. am mai vazut pe OLX ceva firma care vand si monteaza tot cu garantie, dar nu stiu preturi.
Toate acele modele enumerate de tine au tehnic aceeasi configuratie  hardware doar ca au al nume la botez
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline augustinionut

« Răspuns #46 : 10.Mar.2023, 10:29:50 a.m. »
Astia vând aceeasi scula Atoto, Ebilaen, Ekiy, Farcar, Funrover, Idoing, Isudar, Joying, Junsun, Mekede, NaviFly, Sinosmart, T'eyes, Winca, Zhan
Si astia Seicane radio
Dasaita head unit
Hikty car stereo
Camecho android car radio
Eincar universal double DIN
Idoing head-unit
Podofo 7 inch Android 2 Din
JOYX 10.1
Pumpkin 2 DIN
Auto pumpkin android
Belsee
  • Baleno 1.2

Offline augustinionut

« Răspuns #47 : 11.Mar.2023, 11:52:51 p.m. »
Stie cineva cam ce procent din valoare ar fi taxele vamale?
  • Baleno 1.2

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #48 : 12.Mar.2023, 12:10:35 a.m. »
Cit este TVA asta este procentul
Dacă  curierul este dhl sau altul te mai costa cel puțin 200 RON taxele lor