Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 62949 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #210 : 17.Dec.2017, 07:47:55 p.m. »
Comentariul tau e pur haștagian (ca aia care vor o tara "ca afara" dar sa-si pastreze meltenismul romanesc).
Ghinion ca nu respecta standardul ISO cu privire la instalarea monitoarelor sau geamului de vizualizare.
Ghinion ca am bagat de seama antigelul prelins pana pe scut.
Ghinion...

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #211 : 17.Dec.2017, 07:53:18 p.m. »
Iti multumesc pentru părere.  :)

Eu am stat la Marshal langa masina toata revizia. Ne-am inteles ca între melteni.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline f.cristi

« Răspuns #212 : 17.Dec.2017, 07:57:08 p.m. »
N-ai pt. ce.
Daca ai ceva la obiect de comentat, daca nu poate ai ceva mai bun de facut...

Offline enicky

« Răspuns #213 : 17.Dec.2017, 08:04:24 p.m. »
...Ghinionul e si al lor, ca au un client ca tine la ei in oras.
    @f.cristi daca intr-o luna le-ai facut 4(patru) vizite, inseamna ca s-a legat o stransa prietenie intre voi ! :-)) :-))

Sa fii atent, la urmatoarea vizita, sunt aceeasi mecanici sau altii noi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #214 : 17.Dec.2017, 08:37:43 p.m. »
Or fi crezut ca vreau sa le vand eu ceva ?
Dar totusi, nu cred, din moment ce mi-au vandut un cric de Vitara de 315 lei ca fiind potrivit la toate Suzuki-urile.
Pe vremuri era o lozinca (un fel de marketing de astazi) cu "clientul nostru stapanul nostru" dar probabil ori s-a perimat ori sunt eu demodat.

Offline ...

« Răspuns #215 : 17.Dec.2017, 09:17:16 p.m. »
Zicala e valabila: asa cum intr-o firma angajatii il fura pe sef, asa si aici. Clientul nostru, stapanul nostru...pe care il tepim

Offline enicky

« Răspuns #216 : 17.Dec.2017, 09:26:35 p.m. »
Pe vremuri era o lozinca (un fel de marketing de astazi) cu "clientul nostru stapanul nostru" dar probabil ori s-a perimat ori sunt eu demodat.
     Aaaa, s-a schimbat, avem o varianta moderna . Dar atentie, urmeaza o varianta cu "puternic impact emotional"(ca la tv.), adica sa n-o iei personal te rog : clientul nostru, fraierul nostru !
    Deci repet, n-o lua personal, ca nu ti-am spus-o cu gandul de a te jigni, departe de mine ideea, doar cum circula acum zicala.
    Asa ca iti dai seama ce gandesc ei despre noi clientii, cand ajungem in service.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline f.cristi

« Răspuns #217 : 17.Dec.2017, 09:45:21 p.m. »
Ghinionul e si al lor, ca au un client ca tine la ei in oras.
In tot ghinionul asta e si un noroc mare: ca sunt putini din-astia ca mine si grosul vanzarilor si tepuielilor il pot face pe spatele celorlalti multi pe care ii pot (mai usor) fraieri.

Offline f.cristi

« Răspuns #218 : 18.Dec.2017, 11:09:53 a.m. »
Ghinionul e al tau ca e doar un dealer in oras.  Daca locuiai in Bucuresti, in 1000 km ii luai la rand pe toti patru.

Ghinionul e si al lor, ca au un client ca tine la ei in oras.
Atitudini de genu' vin manusa comerciantilor. Ei se bazeaza la greu pe clienti care nu-si cunosc drepturile, care nu sunt informati, care nu se revolta sau reclama cand sunt tepuiti, care inghit tot ce li se vinde.

Offline maxwell

« Răspuns #219 : 19.Dec.2017, 06:04:49 a.m. »
Vizita mea din săptămâna trecută la Marshal a fost programată vineri 8 dec. 2017, telefonic, pentru luni 11 decembrie ora 12.00.
- am sosit cu 5 minute mai devreme, la ora 12.00 mașina a fost preluată pentru schimbul roților de vară cu cele de iarnă, montaj scut motor și capace pentru roțile noi.
- la ora 13.00 totul era gata, a urmat plată pentru servicii.
- discount 10% pentru setul de roți, montaj gratuit, doar montajul scutului a fost taxat.
- unde sau cine este "fraierul"?
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD