Nu am Vitara, dar cel mai probabil unitatea scoate 4x15W RMS sau p-aproape, la fel ca orice unitate audio standard (stock sau aftermarket).
In privinta puterii, nu cred ca exista difuzoare de 6.5" pe care sa nu le poata sa "misca" unitatea audio (presupun ca Vitara are in usi componenta de bass/medii de 6.5"). Poate daca vrei sa pui boxe de stadion si impedanta total nepotrivita.
Difuzoare decente de 6.5" (pe componente) sunt in ziua de azi pe la ~80-100W RMS cu ~300W peak power, cu limita de frecventa joasa pe la ~50-60Hz pentru componenta de bass/medii. Evident, gasesti si cu specificatii mai bune, dar la preturi corespunzatoare.
Deci n-ai de ce sa te temi

.
Vezi ca pe forum sunt cateva topicuri de discutii intense pe teme audio, in sectiunea discutii auto generale. Unitatea ce pe Vitara nu are nimic special pe parte audio. Se aplica 100% discutiile generale.
Ce e special la Vitara este calitatea slaba a plasticului portierelor, adancimea mica a portierei (cea mai mare problema e ca s-ar putea sa nu-ti incapa multe din difuzoarele foarte bune, pentru ca de obicei astea sunt ceva mai adanci decat cele mai slabute) si lipsa insonorizarii. Din motivele astea e bine sa citesti ce-au facut alti colegi, sa vezi daca merita efortul schimbarii boxelor. Daca nu gasesti pe topicul asta, cred mai sunt si alte topic-uri in sectiunea Vitara dedicate update-ului de audio.