Autor Subiect: Unitate SLDA suzuki.....imbunatatiri....posibilitati  (Citit de 7049 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

Re: Unitate SLDA suzuki.....imbunatatiri....posibilitati
« Răspuns #10 : 30.Dec.2018, 05:44:38 p.m. »
De citit îl citește, am băgat lanternă și în dreapta e o clapeta am împins-o cardul a intrat dar trebuie sa apăs mai tare în partea dreapta cu ceva.
Preventiv am făcut o codita la card din banda izolera.
Deocamdată e pe "manual"
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline matei86

« Răspuns #11 : 07.Ian.2019, 12:10:36 a.m. »
Salut!

Unde pot gasi specificatiile output-ului audio al unitatii SLDA ? As vrea sa fac un upgrade al difuzoarelor si as vrea sa stiu cam cat duce unitatea...ma gandesc ca 50 W RMS pentru noile difuzoare ar fi cam maximul, poate 40-45 W RMS ar fi mai potrivit, nu as vrea sa se auda foarte slab (incet) din cauza ca SLDA-ul nu are puterea necesara.
  • Suzuki S-Cross Passion 1.4 T AT Allgrip 2017

Offline Leutz

« Răspuns #12 : 07.Ian.2019, 06:27:11 a.m. »
Nu am Vitara, dar cel mai probabil unitatea scoate 4x15W RMS sau p-aproape, la fel ca orice unitate audio standard (stock sau aftermarket).

In privinta puterii, nu cred ca exista difuzoare de 6.5" pe care sa nu le poata sa "misca" unitatea audio (presupun ca Vitara are in usi componenta de bass/medii de 6.5"). Poate daca vrei sa pui boxe de stadion si impedanta total nepotrivita.

Difuzoare decente de 6.5" (pe componente) sunt in ziua de azi pe la ~80-100W RMS cu ~300W peak power, cu limita de frecventa joasa pe la ~50-60Hz pentru componenta de bass/medii. Evident, gasesti si cu specificatii mai bune, dar la preturi corespunzatoare.

Deci n-ai de ce sa te temi  :).

Vezi ca pe forum sunt cateva topicuri de discutii intense pe teme audio, in sectiunea discutii auto generale. Unitatea ce pe Vitara nu are nimic special pe parte audio. Se aplica 100% discutiile generale.

Ce e special la Vitara este calitatea slaba a plasticului portierelor, adancimea mica a portierei (cea mai mare problema e ca s-ar putea sa nu-ti incapa multe din difuzoarele foarte bune, pentru ca de obicei astea sunt ceva mai adanci decat cele mai slabute) si lipsa insonorizarii. Din motivele astea e bine sa citesti ce-au facut alti colegi, sa vezi daca merita efortul schimbarii boxelor. Daca nu gasesti pe topicul asta, cred mai sunt si alte topic-uri in sectiunea Vitara dedicate update-ului de audio.

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #13 : 07.Ian.2019, 08:39:57 a.m. »
@matei86 : http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8485.0

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline matei86

« Răspuns #14 : 07.Ian.2019, 10:43:09 a.m. »
Leutz, Shpeedy, multumesc pentru raspunsuri !
  • Suzuki S-Cross Passion 1.4 T AT Allgrip 2017

Offline Tatallor

« Răspuns #15 : 12.Ian.2019, 12:58:32 p.m. »
Eu nu reusesc sa fac nicicum MirrorLink cu SLDA nici cu S7 nici J5. Am incercat si cu motorul oprit, si cu cablu original Samsung, nimic.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline ariciul

« Răspuns #16 : 15.Ian.2019, 09:51:58 a.m. »
Aplicatie mirrorlink enabled ai instalata pe telefon? Ca altfel nu-ti va arata nimic in ecranul de mirrorlink de pe slda
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Tatallor

« Răspuns #17 : 15.Ian.2019, 10:08:06 p.m. »
Doar sygic. M-ar interesa sa stiu cum fac sa vizualizez waze-ul. Am tot citit zeci de pagini pe tot forumul si nu i-am dat de capat.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline ariciul

« Răspuns #18 : 16.Ian.2019, 09:58:38 a.m. »
1. Pe mirrorlink nu-ti va merge waze pt ca nu e o aplicatie mirrorlink enabled. La fel si Sygic GPS navigation. Doar Sygic Car Navigation este mirrorlink enabled! Sunt doua aplicatii Sygic diferite.

2. Pentru waze iti trebuie android auto, citeste aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7470.0  si un update la slda pe care sa-ti mearga android auto.
Ar trebui sa ai cel putin 1840 cred! Pentru ultimul update citeste aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8320.0
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #19 : 16.Ian.2019, 10:13:50 a.m. »
pe ios 12 merg waze, spotify, respectiv google maps si fara update la unitatea multimedia, eu am versiunea din fabrica a softului, adica dinainte de 1840.
pe android e cum zic colegii
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp