Autor Subiect: Android Auto  (Citit de 207132 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sefer Jesirah

Re: Android Auto
« Răspuns #920 : 31.Dec.2020, 07:40:07 a.m. »
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

« Răspuns #921 : 01.Ian.2021, 04:36:49 p.m. »
Buna ziua, am un sx4 hybrid si nu reusesc conectarea unui telefon samsung a71 prin cablu.
  Stiu ca sunt multe pagini de citit, dar din ce-mi amintesc, sotia a instalat android auto pe tel. si dupa cateva incercari, toate in stationare cu frana de mana trasa, un A50 s-a conectat.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Claudia mihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Femeie
    • Ilfov
« Răspuns #922 : 01.Ian.2021, 06:33:51 p.m. »
Am incercat pasii clasici, dar este o pb specifica telefonului, avand AA preinstalat. Dupa diversele incercari, de ieri nu mai reusesc sa-l conectez nici prin  Bluetooth.  Multumesc
  • Sx4

Offline ionitacristian82

« Răspuns #923 : 01.Ian.2021, 07:07:01 p.m. »
Am incercat pasii clasici, dar este o pb specifica telefonului, avand AA preinstalat. Dupa diversele incercari, de ieri nu mai reusesc sa-l conectez nici prin  Bluetooth.  Multumesc
Ar trebui să funcționeze și cu AA preinstalat. Incercati sa o luați de la zero: ștergeți împerecherea bluetooth din casetofonul mașinii și din telefon, clear storage la aplicația AA, oprit motorul cel puțin 1 minut, frâna de mână...

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 AT Allgrip Luxus

Offline telegrafistu

« Răspuns #924 : 01.Ian.2021, 10:38:29 p.m. »
Avand AA preinstalat in Android 10, pasii de urmat pentru conectarea telefonului la SLDA ar fi:
1. factory reset pe telefon, evident cu toate masurile de backup necesare pentru contacte si conturi de internet, urmat de activare bluetooth si location
2. pairing intre SLDA si telefon prin bluetooth
3. conectare prin cablu a telefonului la SLDA, automat AA va incepe procedura de update dupa ce confirmi ca vrei acest lucru
4. dupa update, incepe procedura cunoscuta de setare a AA pe ecranul telefonului
5. totul ar trebui sa fie OK, daca nu, vezi mesajele de eroare si acorda permisiunile necesare din Settngs->Apps-> Android Auto ->ce e necesar....
Succes!
  • SUZUKI VITARA 2015

Offline telegrafistu

« Răspuns #925 : 17.Ian.2021, 03:02:36 p.m. »
A incercat cineva dintre cei care au AA preinstalat aplicatia din linkul de mai jos?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skocur.androidautomanager
  • SUZUKI VITARA 2015

Offline ionitacristian82

« Răspuns #926 : 17.Ian.2021, 03:07:22 p.m. »
A incercat cineva dintre cei care au AA preinstalat aplicatia din linkul de mai jos?
Nu este cam scumpă pentru o aplicație care doar verifica pe apkmirror daca exista o versiune nouă și o instalează?
Care ar fi utilitatea ei reală? Că nu mă prind.

Offline telegrafistu

« Răspuns #927 : 17.Ian.2021, 06:20:18 p.m. »
Nu este cam scumpă pentru o aplicație care doar verifica pe apkmirror daca exista o versiune nouă și o instalează?

AA preinstalat isi face actualizarile automat din Google Play, nu din APK Mirror. Actualizarile si le face el cand are chef sau e programat pentru asa ceva. Acum, cat de scump este nu imi dau seama, probabil face cat 3 beri!
  • SUZUKI VITARA 2015

Offline ionitacristian82

« Răspuns #928 : 17.Ian.2021, 06:34:42 p.m. »

AA preinstalat isi face actualizarile automat din Google Play, nu din APK Mirror. Actualizarile si le face el cand are chef sau e programat pentru asa ceva. Acum, cat de scump este nu imi dau seama, probabil face cat 3 beri!
Era vorba despre aplicația din întrebarea de mai devreme, nu despre cum se updateaza AA de către Android.

Eu nu as irosi 3 beri bune pe așa ceva. Cred că nici free nu m-aș încurca cu ea, in principiu din cauza lipsei informațiilor din Google Play. Nu spune ce face, de ce are nevoie să funcționeze, cui se aplica, etc.

Evident, Android va updata AA din Google Play atunci când există un update. Aplicația va lua apk-ul AA dintr-o sursa externă, nu tot din Google Play.

Ceea ce tu poți face manual va putea și aplicația, ceea ce poate aplicația vei putea și tu manual. Și cred că e nevoie de Root ca sa poți updata o aplicația livrată preinstalata.

Offline telegrafistu

« Răspuns #929 : 17.Ian.2021, 08:09:46 p.m. »
Solicitarea mea a fost si este pentru cei care au incercat aplicatia din link, nu pentru cei care acum au aflat despre ea. Pareri am si eu destule, de aceea vreau sa aflu altceva decat comentarii si pareri fara a sti clar ce face aplicatia respectiva.
  • SUZUKI VITARA 2015