0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
.... Pentru a intra în CB trebuie apăsat butonul din dreapta mai mult de trei secunde.
Era prea de dimineață. Mă gândeam la altceva. Civic-ul îl puteam seta să reseteze și Trip-ul A odată cu consumul. La ăsta mălai visam de fapt...
Citat din: rexkrokiDAU din 03.Sep.2017, 08:45:52 p.m..... Pentru a intra în CB trebuie apăsat butonul din dreapta mai mult de trei secunde. Daa si apoi odata intrat in meniu resetezi/ corectezi ce ai nevoie. " E greu, e greu, e tare greu sa ai Suzuki cum am eu". Cum mi-a zis mie un coleg acum vreun an si avea dreptate : RTFM.
Se poate și la Suzuki - este una din cele trei opțiuni (manual, la plin, cu trip A). Doar că e invers, resetează consumul atunci când resetezi Trip A.
Ce aduce nou în discuție acest post. și apoi te plângi că-ți fac colegii observații
@enicky chiar și la Vitara, kilometrajul parțial se resetează de la butonul din stânga. Pentru a intra în CB trebuie apăsat butonul din dreapta mai mult de trei secunde.
Salut ! E buna si varianta propusa mai sus de colegul nostru, dar daca are meniul ca la Vitara(f. probabil), vei sterge doar km. de la A sau B(depinde care sunt afisati). Posibil sa aiba tot 2 bete de reglaj, cu unul se deschide meniul si cu celalalt reglezi, este putin mai complicat, dar cel mai bine sa iei manualul in masina sa lucrezi conf. Instructiunilor.