Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 91363 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #60 : 30.Iul.2018, 07:19:47 p.m. »
Alt motor..in nici un caz. Eventual pune fap pe v1.0  si 1.4.

Si au euro6+

S....istorie
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #61 : 30.Iul.2018, 07:47:22 p.m. »
  Daca ma gandesc bine este un "facelift" fortat, fortat de noile reglementari care bat la usa ! Obligati sa scoata motorul 1,6, vor introduce noile motorizari plus usoare modificari estetice, aproape nesemnificative. De ce sa modifici o masina daca a avut un mare succes? Numai fortat de imprejurari, zic eu.
  Acum nu cunosc, dar nu stiu daca in istoria Suzuki, au mai scos un facelift  la doar trei ani de la lansare.     Evident ca asteptarile noastre erau altele, nu doar o lampa spate, niste zorzoane stralucitoare pe bot si un motor de 1000cmc care probabil va fi cam "sugativa" la +110 km/h.
  Upgrade-ul este minor si la modul cum au construit Vitara(adica, cu mare economie), probabil modificarile se vor aplica tuturor modelelor si in cel mai economic mod cu putinta. Si binteles ca pretul va creste.
  Personal sunt multumit ca am prins acest motor care sunt convins ca are viata lunga. 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: dacbuc

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #62 : 30.Iul.2018, 07:53:50 p.m. »
Nu știu care erau așteptările din punctul tău de vedere dar pe parte de sisteme de asistare la condus vine cu ceva noutăți.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14708
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #63 : 30.Iul.2018, 07:54:58 p.m. »
  Acum nu cunosc, dar nu stiu daca in istoria Suzuki, au mai scos un facelift  la doar trei ani de la lansare.

Sigur ca da, la SX4 în 2009. Au mărit puterea motorului și au redus noxele,  au pus discuri pe puntea spate și au umblat la aspectul bordului.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #64 : 30.Iul.2018, 07:59:07 p.m. »
Modificarile importante, in afara de motorizari care sunt evident cele mai importante, sunt cele subliniate de @rexkrokiDAU - legate de sistemele de siguranta.

In rest ramane de pipait la interior daca se modifica lucrurile semnimificativ - materiale, unitate multimedia, ceasuri si display.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline jupanul1

« Răspuns #65 : 30.Iul.2018, 08:12:07 p.m. »
Desigur, e important că s-a făcut ceva upgrade la sistemele de siguranță, dar ceea ce zice @enicky eu zic că e încă valabil. Sistemele alea vor fi doar la echipările scumpe. Care acum vor fi și mai scumpe - că au sisteme de siguranță noi.  ;)
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #66 : 30.Iul.2018, 08:14:07 p.m. »
Pai și atunci ce trebuia schimbat la astea de intrare în gamă?  Nu vorbim de motorizare că aia a dispărut din motive globale, ca să zic așa

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #67 : 30.Iul.2018, 08:19:35 p.m. »
Poate baga si clima “bizona” ca tot se plangea cineva ca nu avea
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline jupanul1

« Răspuns #68 : 30.Iul.2018, 08:34:10 p.m. »
Pozele șpion nu arată nici o modificare a controalelor instalației de climatizare... Dar poate acum vine cu cotieră în standard?

Nici oglinda retrovizoare nu pare a fi heliomată.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #69 : 30.Iul.2018, 08:37:40 p.m. »
Dupa schimbarea radicala de la jimny nu ma pot entuziasma la vitara
E un facelift normal
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp