Autor Subiect: New Vitara facelift  (Citit de 107571 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lllAlexlll

Re: New Vitara facelift
« Răspuns #90 : 31.Iul.2018, 12:42:30 a.m. »
@TVS Nu ti se va lua comanda. Stiu pe.cineva care a întrebat saptamana trecuta la 2 dealeri din bucurești dacă se mai aduce vitara 1.6 benzina ca vrea sa o achite si a primit răspunsuri negative.

Offline smiley

« Răspuns #91 : 31.Iul.2018, 07:43:41 a.m. »
Referitor la preț, am înțeles de la dealer ca pentru passion spre ex prețul o sa fie mai mare cu 5-700 euro

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Dogy

« Răspuns #92 : 31.Iul.2018, 08:31:48 a.m. »
Cu motor de 1.0, banuiesc
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline toma

« Răspuns #93 : 31.Iul.2018, 11:04:03 a.m. »
Domnilor, am mutat offtopicul unde se cuvine. Va rog sa pastram discutia la obiect.
« Ultima Modificare: 31.Iul.2018, 03:17:53 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: enicky, jupanul1

Offline marius_gxg

« Răspuns #94 : 31.Iul.2018, 11:47:49 a.m. »
https://blog.bestride.ro/street/noul-suzuki-vitara-primele-imagini-si-informatii-oficiale/

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

Am mutat mesajul tau in noul topic dedicat subiectului
« Ultima Modificare: 31.Iul.2018, 02:42:08 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT

The following users thanked this post: enicky, Emilian Sohterus

Offline Miria2018

« Răspuns #95 : 31.Iul.2018, 03:55:44 p.m. »
Primul meu mesaj pe acest forum. Eu sper ca in septembrie sau dau comanda pentru acest nou Vitara.Eu vin de pe un Sportage 1.6 tgdi Gt line productie 2017, eu o voi conduce ocazional, tata fiind soferul principal, va fi oricum o evolutie trecand de la un Logan 2005 la o masina suv.Tot caut masini echivalente suv 4x4, insa toate ca si bani sunt echivalente sau chiar mai scumpe decat Sportage ul. Deabia astept sa apara in showroom.
  • Sportage 2017

Offline Dogy

« Răspuns #96 : 01.Aug.2018, 01:43:39 p.m. »
Sunt curios dacă vor menține gama S, în condițiile astea.

Probabil da, pentru ca gama S va fi cea care va avea toate acele noi echipari de siguranta si nu numai, doar n-o sa le puna pe Cool ori Passion. Sau la fel de probabil este sa mai restranga gama de echipari, fata de 5+1 (Copper) in prezent. Sau diferentierea sa fie facuta si in fct de motorizare (1.0 doar pe Cool si Passion, 1,4 pe celelalte) ori in fct de tractiune. Cam cum e la S-Cross. N-o sa le pastreze pe toate, ptr ca ar iesi prea multe variante si combinatii.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

The following users thanked this post: kellogs

Offline shpeedy

« Răspuns #97 : 01.Aug.2018, 01:49:14 p.m. »
Tare asta: "probabil ca da... dar poate ca nu..."

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #98 : 01.Aug.2018, 02:11:53 p.m. »
pe mine nu m-ar supara un motor de 1.6 , 1.8 cu turbo, nu stiu ce sa zic cu motoarele mici pe benzina. Adica prefer un motor mare dar relaxat care sa consume decent in detrimentul unui motor mic care ... cat poate sa duca ? - aici parerile sunt f impartite, asa ca nu vreau sa starnesc discutii pe marginea asta.
Asteptam de la un facelift mai multa flexibilitate si nu neapara in downsize. Mai ramane sa bage motor in 3 timpi apoi in 2 timpi si poti s-o folosesti si ca o motocoasa, moped. Da, caroseria usoara, dar atunci unde mai e avantajul cand pui motor de 1 ? Mai bine pui tabla mai groasa cu motor de 1.4 , 1.6 si tot aia e. Nu-i inteleg, sincer !
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline razordan88

« Răspuns #99 : 01.Aug.2018, 02:12:15 p.m. »
Sunt curios dacă vor menține gama S, în condițiile astea.

Probabil da, pentru ca gama S va fi cea care va avea toate acele noi echipari de siguranta si nu numai, doar n-o sa le puna pe Cool ori Passion. Sau la fel de probabil este sa mai restranga gama de echipari, fata de 5+1 (Copper) in prezent. Sau diferentierea sa fie facuta si in fct de motorizare (1.0 doar pe Cool si Passion, 1,4 pe celelalte) ori in fct de tractiune. Cam cum e la S-Cross. N-o sa le pastreze pe toate, ptr ca ar iesi prea multe variante si combinatii.

Eu cred ca vor merge pe aceeasi linie ca la S-Cross: 1.0 pana la echiparea Passion Allgrip si 1.4 de la Passion allgrip AT in sus.
Tare mi-e ca vor face lafel si cu RBS si restul dotarilor gen LKAS, ce vor fi disponibile de la Spirit in sus.
O sa fie interesant cum vor face cu preturile... Ori coboara pretul la S-Cross cum au facut cu Vitara la lansarea noului S-Cross, ori o vor pozitiona sub. Fara o diferentiere, o sa se cam canibalizeze vanzarile celor 2.
S-ul ori o sa dispara, ori o sa lanseze peste 1 an sau 2 o varianta cu un motor mai puternic combinatie cu hybrid.
Varianta S a fost lansata tot timpul la cativa ani dupa lansarea modelului de baza.
  • Vitara S Allgrip AT