Autor Subiect: Noul Suzuki Jimny (2018>)  (Citit de 125627 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Noul Suzuki Jimny (2018>)
« Răspuns #920 : 27.Iul.2019, 01:22:52 p.m. »
CD cu mp3... poate pentru ca in afara asfaltului este nevoie de sisteme simple, de incredere... Un suport magnetic pentru telefon/tableta si aia e!

Si Cruise control in afara asfaltului la ce oare o trebui? Sa-l fixam pe 80 km/h pana ajungem la balta sau cand iesim pe coclauri? Nu iesea de-aici o economie de 1000 euro la GL?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline f.cristi

« Răspuns #921 : 27.Iul.2019, 01:29:30 p.m. »
Eu am votat pentru Jungle Green.  :)

Dar noi nu suntem "fetite". :nueu:

Dar sunt de acord cu tine in problema "acoperisului" negru. Masina parca-i un calugar. Pe langa ca incinge la maxim...  X-(
La Ignis n-am avut  încotro si desi am vrut rosu complet n-am gasit decat rosu cu negru. Dar intr-adevar, daca pe rosu mai poti tine mana la soare, pe negru frige rău.

Offline enicky

« Răspuns #922 : 27.Iul.2019, 02:58:59 p.m. »
Si Cruise control in afara asfaltului la ce oare o trebui?
  Nu cred ca iesea o economie de o mie de euro, dar eu as fi renuntat bucuros la cruise control in favoarea oglinzilor incalzite !!!!
  Chiar daca ramanea pretul, tot mi se pareau mai utile oglinzile incalzite ! Aceeasi magarie ca si la Vitara !!! Chiar nu le inteleg conceptul....
  Din contactele pe care le aveam pe vremea cand eram "privat" cu diferiti producatori, imi amintesc ca acestia faceau multe sondaje(tip de comparator, zona geografica, etc) inainte de a scoate un produs nou, dar la japonezi se pare ca nu se-ntampla asa ceva !
   Pretul era de asteptat sa fie acesta, dar cred ca mai mult platim brand-ul  si istoria lui.
   Cred ca Jimny va fi in general a IIa masina, sau masina sotiei, sau a fiicei. De fapt el insasi este un produs de nisa.
   Dar trebuie sa recunoastem ca are multe veleitati si ca masina de oras, ceea ce nu e de neglijat: culoare superba, inalta(acceseaza usor borduri/canale), scurta(usor de parcat si manevrat in trafic), vizibilitate f. buna si bine accesorizata.
O masina cu care chiar poti merge si la un eveniment si la pescuit/vanatoare, o masina in care te poti urca si pleca fara sa mai studiezi prognoza meteo.
  Si la modul cum este construita, daca o folosesti preponderent in oras, ar trebui sa fie foarte fiabila.
« Ultima Modificare: 27.Iul.2019, 03:10:20 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #923 : 27.Iul.2019, 04:30:21 p.m. »
Ce tot ziceti ca e masina de oras sau a doua de dama
E masina de offroad
Cine vrea o masina de de oras cu tractiune integrala (cand nu dezapezeste primaria) sa-si ia ignis allgrip
Jimny e altceva, are reductor
Daca o ia cineva exclusiv de oras arunca banii pe geam, o cumpara degeaba
Daca o iei pt pescuit, vanatoare mers pe munte e altceva
E un atv carosat care intra pe oriunde
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline f.cristi

« Răspuns #924 : 27.Iul.2019, 04:30:37 p.m. »
Pe Autonet este si catalogul de accesorii (fara preturi)

Offline f.cristi

« Răspuns #925 : 27.Iul.2019, 05:28:17 p.m. »
Ce tip de cutie automata are Jimny?
Credeti ca AT4 va știrbi mult din performanta on și offroad a lui Jimmy comparativ cu MT5?

Offline tudyniuz

« Răspuns #926 : 27.Iul.2019, 05:53:04 p.m. »
Eu din cate am citit si vazut in numeroase clipuri, toata lumea lauda automata in off-road unde totul devine mult mai usor si accesibil si incepatorilor. In rest insa, cutia nu e o automata moderna si afecteaza performantele masinii pe strada.
  • -

Offline f.cristi

« Răspuns #927 : 27.Iul.2019, 05:55:10 p.m. »
Are latenta mare la schimbari, smucituri etc.?

Offline enicky

« Răspuns #928 : 27.Iul.2019, 05:57:11 p.m. »
Ce tot ziceti ca e masina de oras sau a doua de dama
E masina de offroad
    Mda, tu vorbesti d.p.d.v. tehnic, dar se vede ca nu prea stii/cunosti cum e "romanul". Tu crezi ca pe toti cumparatorii ii intereseaza chestii tehnice de profunzime, cum ar fi reductorul, capacitatea motorului, sau cuplul... ?
   Sunt foaaarte multi oameni cu bani, care au niste criterii destul de simpliste si ciudate de alegere a viitoarei masini :  marimea/gabaritul, culoare exterioara, culoare/calitate tapiterie, cutie automata, marca... Sunt persoane care au masina de 60-70000 e si nu stiu nici ce motor au(capacitate/diesel sau benzina), si spun cu non salanta ca "ce-l intereseaza pe el asta?
  Am mers cu cineva cu un X6 si a vorbit de 2-3 ori la tel. fara a folosi u.m de pe masina. L-am intrebat daca are bluetooth pe masina(binenteles ca avea) si raspunde ca nu "l-a interesat amanuntele astea".
  Crezi ca un om cu bani cumpara sotiei o masinuta de 10000?!
  Daca respectivei doamne i se pune cu tronc Jimny, sotul e fericit c-a scapat doar cu 21000 ! :)

P.S. Am vazut ca dau card cu harti, nu mai este optional.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline tudyniuz

« Răspuns #929 : 27.Iul.2019, 06:12:20 p.m. »
Are latenta mare la schimbari, smucituri etc.?

E nehotarata, inceata, smuceste la traficul urban si duce la un consum ridicat de carburant.
  • -