Autor Subiect: Huse scaune pentru noul S-cross  (Citit de 27518 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ciubex

Re: Huse scaune pentru noul S-cross
« Răspuns #10 : 18.Mai.2018, 01:59:51 p.m. »
In aceeasi situatie sunt si eu, am cautat pe net si prin oras pe la cateva magazinase de piese auto daca au huse dedicate pentru modelul asta, din pacate nu am gasit.
Cei de la huse.ro nu au tiparul pentru acest model si tare as fi dorit sa comand de la ei, caci am fost multumit cum s-au potrivit husele pe masina anterioara (Hyundai i30, 2007).
Acum, eu din Cluj-Napoca pana-n Arad as face destul de mult timp, mi-ar lua numai o zi dus/intors si banuiesc ca dupa ce se iau niste masuratori, se face un mulaj demo, ce ar trebui apoi verificat, deci ar insemna vreo doua drumuri. Prea complicat :(

Speram ca intre timp sa apara un detinator de S-Crosss de pe langa Arad si sa fie dispus sa mearga pentru masuratori :) (fac cinste :) )
  • SX4 S-Cross

Offline intgabi

« Răspuns #11 : 21.Mai.2018, 12:05:33 p.m. »
Nu vreau sa fac reclama eu le-am comandat la celemaibune.ro (Timisoara) si sunt perfecte ca forma; eu le-am asigurat fotografii cu interiorul. Culoarea m-a dezamagit deoarece eu am vrut gri deschis, iar ei mi le-au confectionat pe gri inchis insa am depasit acest impediment. Cu transport au costat 475 lei.
  • Suzuki SX4 S-CROSS,

The following users thanked this post: ciubex

Offline ciubex

« Răspuns #12 : 21.Mai.2018, 12:10:34 p.m. »
Salut, intgabi, ai o galerie foto cu husele montate?
Ai idee daca-s croite dupa tipare pentru acest model sau sunt universale si s-au portrivit bine?
La bancheta din spate exista decupaj pentru cotiera? :)
Pentru aproape 500 de lei as vrea sa ma asigur ca sunt huse ce se potrivesc perfect pe scaune :)
  • SX4 S-Cross

Offline intgabi

« Răspuns #13 : 22.Mai.2018, 11:16:04 a.m. »
Nu sunt cele mai reusite poze.
  • Suzuki SX4 S-CROSS,

Offline ciubex

« Răspuns #14 : 22.Mai.2018, 12:27:46 p.m. »
Multumesc mult, am descarcat arhiva si m-am uitat pe la poze.
Din pacate pozele-s la o rezolutie destul de mica, 120x160px, dar cat de ca am putut sa-mi fac o idee.

Am urmatoarele intrebari: (apropo le scriu aici pentru ca si altii, ulterior sa citeasca, sa se informeze)
- legat de cotiera din bancheta din spate:
-- cum se prinde (scai, fermoar)?
-- este prinsa de cotiera sau atarna? adica se strange odata cu deschiderea cotierei si odata cu ridicarea acesteia se ridica si husa sau trebuie sa o tragi tu ulterior si sa o prinzi de husa banchetei? (mie, din poze imi pare ca e doar o bucata de material ce se prinde cu fermoar si trebuie sa o ridici tu, dupa ce strangi cotiera)

- ai primit husa pentru cotiera din fata? ai cerut acest lucru?
- husele pe bancheta din spate acopera prinderile ISO fix? cum se prind la spatele banchetei? prin corzi, sofri sau au material?
- ce material ai ales? (pare plusat)
- stau bine fixate de scaune husele, nu se misca la asezarea in scaune sau pe banchetele din spate?

(Multumesc mult de tot pentru timpul pierdut :) )
  • SX4 S-Cross

Offline 77flo

« Răspuns #15 : 19.Iun.2018, 06:07:35 p.m. »
Salut!
Am comandat si eu husele de la "celemaibune.ro" din Timisoara, nu sunt de cea mai inalta calitate, dar sunt OK si sunt dedicate SX4 S-Cross. Pachetul intreg contine huse pt scaune fata cu decupaj pt. airbag, husa pt. bancheta spate sezut (nefractionata) si spatar bancheta spate (fractionata) cu decupaj cu fermoar pt. cotiera spate, huse pt. cele 5 tetiere si una pt. cotiera fata. In total cu tot cu transport, 484 lei. Eu am folosit ca materiale "negru bussines" pe mijlocul huselor si "negru casual" pe laterale.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4T AllGrip MT Spirit

The following users thanked this post: trl

Offline ciubex

« Răspuns #16 : 19.Iun.2018, 06:23:28 p.m. »
Am zis sa postez dupa ce le primesc si eu pe ale mele de la "PieseAutoMagazin.ro" care-mi pare ca-i acelasi vanzator cu "celemaibune.ro".
Pretul tot pe la 500 de lei o sa ajung si tot culoare inchisa am ales (Negru-Gri Inchis CASUAL), sper sa fie cat mai apropiate de cele originale ca si combinatie de culori.
Inca nu le-am primit, doar le-am comandat, asadar am sa revin cu pareri si poze dupa ce le voi primi si le voi monta.
  • SX4 S-Cross

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #17 : 19.Iun.2018, 06:35:38 p.m. »
Cam scumpe, sunt totusi niste huse
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: intgabi

Offline 77flo

« Răspuns #18 : 20.Iun.2018, 04:10:38 p.m. »
Si cateva poze cu husele montate pe masina.

The following users thanked this post: musicall, ciubex, trl

Offline 77flo

« Răspuns #19 : 20.Iun.2018, 04:16:40 p.m. »
Nu pot adauga mai multe poze, desi nu au mai mult de 1Mb.

The following users thanked this post: musicall, ciubex, trl