Discutii auto generale > Discutii despre service-uri si dealer-i

Dolly Iasi

(1/24) > >>

Silfax:
Am initiat in prima faza o discutie legata de revizii la Dolly Iasi . Eu mi-am montat alarma si cateva accesorii si am fost multumit atat de pretz cat si de modul in care am fost tratat.

anyd:
Si eu am luat masina de la Iasi si am fost multumit cum s-au miscat...  :), cred ca si revizia de 15 mii de km o sa o fac la ei si o sa va spun atunci cum e fost.... :)

emanu900:
Oameni buni, eu nu mai inteleg nimic. A aparut un articol in financiarul.ro (banuiesc ca unii au citit http://www.financiarul.ro/2009/06/10/suzuki-romania-sustine-ca-doly-iasi-nu-este-dealer-autorizat-dar-ii-sustine-practicile-neortodoxe/) cum ca Doly Iasi  nu este dealer autorizat. Bon, eu am facut deja prima revizie la 15.000, oamenii mi-au stampilat cartea de service, acum stau si ma intreb daca voi avea vreo problema legata de garantie aka caseta de directie, si ma trezesc ca sunt trimis la plimbare ca n-au ce-mi face, daca ma duc spre exemplu la Bucuresti si aceia vad ca am facut chipurile revizia la Iasi unde teoretic nu-i autorizare, practic imi vor taia garantia la masina?
Sincer, eu nu mai inteleg nimic. De ani de zile ii stiu pe Doly ca vinde Suzuki aici. Nu inteleg talmes valmesul asta facut de marele Suzuki Romania, adica ce-i mare branza sa nu autorizezi un dealer cu asa de multa vechime? Au dat drumul la Union la Suceava si sunt curios daca aia au autorizare. Practic Doly figureaza ca dealer autorizat pe harta dealerilor Suzuki Romania, ce-i ce mi-au vandut masina au facut-o cu acte in regula mai ales ca tirul descarca direct la ei din Ungaria si acum fac astia de la Financiarul ancheta lor si vezi domle' ca nu mai e alba ci e neagra. Toti dealerii au pacatele lor, nici unul nu e curat indiferent cat de autorizati 'or fi (vezi exemplul Caremil Iasi si altii), insa sa fie aici vorba de niste interese doar la comanda unora ofticati?
Treaba cam "pute" si totusi am dat ceva bani pe masinile astea, iar chestia pe partea de service si garantie e cat se poate de serioasa. Sper ca se va elucida misterul cat de curand, altfel s-ar putea sa bat drumuri de-aiurea prin alte parti din tara.

anyd:
In concluzie este sau nu autorizat Doly Iasi pentru vanzare si service la masinile Suzuki? (referitor la articolul prezentat mai sus).... cand vom sti exact asta....  :(, dupa ce facem revizii la ei si apoi nu mai putem face garantia la alt service autorizat....  :(

cristyyy2003:
Conform www.suzuki.ro, este!
Despre ei s-a tot scris de "bine" desi exista de maxim 2 ani pe piata. Cum fum fara foc nu iese.....cred ca exista un sambure de adevar.
Contez pe o reactie din parta lor aici

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea complet─â