0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
momentan e in service, asteapta de 4 luni sa vina planetara si inca nici o veste
E vorba de garantie,am fost la B&S Motors si acolo am asteptat ata,de 2 saptamani mi-au dat un Splash sa il folosesc pana vine planetara, deoarece nu se stie cand va veni,asta in urma unui mail catre un nene de la Suzuki Romania.Acesta mi-a recomandat sa merg la Radacini pe Giurgilui si imi vine intr-o saptamana piesa,in acelas timp deja acceptasem deja oferta cu Spalshul.Cei de la B&S Motors insistat ca nu au primit deloc piese de 2 luni,cred ca din cauza crizei au ceva neplatit la fabrica si le-a taiat macaroana.De retinut ca avem 4 Ignis la care faceam reviziile la B&S Motors si mergeam numai la ei si costa reviziile la reprezentanta de te rupe,manopera e mai scumpa decat piesele schimbate,e clar ca trebuie sa ne orientam catre altii .Masina are platera comandata teoretic din 6 martie si mai grav e ca nu au dat un termen sigur,adica 2 luni si vine sigur,inca nu se stie....Oricum pana nu am facut spume la aia mai mari,nu au miscat un deget,in fiecare saptamana imi spuneau ca nu a venit,poate vine saptaman viitoare si tot asa pana a inceput sa troncane de ziceai ca te lasa in drum.