Autor Subiect: Tabla subtire - prima grindina  (Citit de 18770 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Tabla subtire - prima grindina
« Răspuns #30 : 25.Iul.2017, 04:51:13 p.m. »
Eu am prins ieri in Slovenia o furtuna cu gheata marisoara, am acoperit cat de repede am putut parbrizul si partial plafonul cu o patura mare. Inca n-am observat daune, dar mi-e frica sa ma uit.

Offline wolfin

« Răspuns #31 : 25.Iul.2017, 06:31:26 p.m. »
Pune o poza ca ne uitam noi
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ...

« Răspuns #32 : 25.Iul.2017, 10:09:15 p.m. »
Sunt offtopic, ca n-am Vitara, dar pun poze, insa nu prea reusite sau de aproape, ca venea a doua furtuna.

Offline AlexB

« Răspuns #33 : 07.Aug.2017, 10:46:39 a.m. »
Salutare,
Din pacate ieri am aflat si eu cat de subtire e tabla pe Suzuki S-Cross.
Am lasat masina parcata in fata la socrii mei si am plecat cu o alta masina in Ungaria la strand (masina mea avand inca numere rosii).
Cand ne-am intors am vazut ca era foarte innorat deasupra orasului, dar nu m-am gandit ca o fost asa dezastru... Cand am ajuns acasa furtuna trecuse deja, am putut doar sa constat daunele. A cazut grindina de diferite dimensiuni, cele mai mari avand marimea nucilor.
Masina s-a ales cu vreo 10 adancituri mai mari si cred ca sute mai mici care se vad doar daca te uiti mai atent dintr-un anumit unghi. Am lovituri in special pe capota si pe plafon, dar sunt cateva si pe usile din stanga  :(
Norocul meu (daca pot spune asa) este ca am Casco si am fost programat pe miercuri la evaluator.
Intrebarea mea este daca a mai avut cineva probleme cu grindina si cum s-a rezolvat? Am citit pe net ca ar exista o metoda cu ventuze, dar nu stiu cat de eficienta este, mai ales ca am multe lovituri mai mici. De chituire si vopsit parca mi-e teama ca nu o sa iasa cum imi doresc eu...
Astept parerile voastre. Multumesc.
  • Suzuki SX4 S-Cross Passion 1.4 BoosterJet AllGrip 6MT Galactic Gray 2017

Offline jupanul1

« Răspuns #34 : 07.Aug.2017, 11:44:00 a.m. »
Poți face o românească - declari reparația în „regie proprie” și iei de la asigurator banii. Iar mașina o lași așa, eventual încerci la oamenii cu ventuze să mai elimine din ele, dacă s-o putea. Much win!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline dAlex

« Răspuns #35 : 07.Aug.2017, 11:51:04 a.m. »
Uite aici un site la care s-a lucrat:
https://autogrindinaexpert.ro/

Sper si reparatiile sa fie pe masura cand voi avea eu nevoie..

Prin folosirea "tehnicii de impingere (masare)tehnica "  :dknw:
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline AlexB

« Răspuns #36 : 07.Aug.2017, 12:35:27 p.m. »
Pe astia din Timisoara i-am gasit si eu cel mai aproape de mine. O sa vad cat ar costa macar adanciturile mai mari sa mi le scoata.

Offline ...

« Răspuns #37 : 07.Aug.2017, 01:01:41 p.m. »
@AlexB Imi pare rau sa aud asta. Eu nu am observat nicio dauna la a mea, in furtuna prinsa in Slovenia a lovit gheata cam cat 1 maxim 2 boabe de mazare lipite, nu mai mare. Poate ca a ajutat si patura intinsa. Sper ca adanciturile maricele se pot remedia cu ventuze. Succes.

Offline AlexB

« Răspuns #38 : 10.Aug.2017, 01:23:33 p.m. »
Ieri am fost la inspectorul de la asigurari (Groupama) sa imi evalueze daunele.
Am fost placut surprins de amabilitatea cu care am fost tratat. Chiar inspectorul a sunat la o firma cu care a mai colaborat in cazuri de grindina. Intr-o ora a ajuns un domn de la firma DAS (dellenausbeulservice) din Timisoara sa vada si el masina. Concluzia: elemente afectate: capota, pavilion, haion, aripa fata stanga si dreapta, usa fata stanga si dreapta, usa spate stanga. Cost estimativ de reparatie: 100-150 Euro/ element.
Luni vin ei la mine in oras (Chisineu-Cris) sa imi repare loviturile provocate de grindina prin metoda PDR (paintless dent repair) si m-a asigurat ca o sa fie ca noua dupa interventie.
Astept cu nerabdare sa vad cum iasa reparatia si va tin la curent.

The following users thanked this post: wolfin

Offline dAlex

« Răspuns #39 : 10.Aug.2017, 01:37:46 p.m. »
Super! De pe site-ul lor nu imi dau seama daca lucreaza doar sub forma de asigurare sau si cu banii jos. Iar la contact vad numai locatia din Germania.
Nu inteleg de ce ar lucra numai pe asigurare...
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT