Salutare,
Din pacate ieri am aflat si eu cat de subtire e tabla pe Suzuki S-Cross.
Am lasat masina parcata in fata la socrii mei si am plecat cu o alta masina in Ungaria la strand (masina mea avand inca numere rosii).
Cand ne-am intors am vazut ca era foarte innorat deasupra orasului, dar nu m-am gandit ca o fost asa dezastru... Cand am ajuns acasa furtuna trecuse deja, am putut doar sa constat daunele. A cazut grindina de diferite dimensiuni, cele mai mari avand marimea nucilor.
Masina s-a ales cu vreo 10 adancituri mai mari si cred ca sute mai mici care se vad doar daca te uiti mai atent dintr-un anumit unghi. Am lovituri in special pe capota si pe plafon, dar sunt cateva si pe usile din stanga

Norocul meu (daca pot spune asa) este ca am Casco si am fost programat pe miercuri la evaluator.
Intrebarea mea este daca a mai avut cineva probleme cu grindina si cum s-a rezolvat? Am citit pe net ca ar exista o metoda cu ventuze, dar nu stiu cat de eficienta este, mai ales ca am multe lovituri mai mici. De chituire si vopsit parca mi-e teama ca nu o sa iasa cum imi doresc eu...
Astept parerile voastre. Multumesc.