Discutii auto generale > Discutii despre service-uri si dealer-i

ATP Motors Ro Baia Mare

(1/6) > >>

gabineg:
Semnalez aparitia unui nou dealer Suzuki in Baia Mare. Asteptam reactiile clientilor vizavi de showroom si service.  :)

Floppy76:
Sunt posesor de scurt timp de Suzuki Vitara, experienta mea cu dealerul din Baia Mare a fost una pozitiva, ca showroom si prezentare, nimic de reproșat, au fost foarte amabili, vom vedea in timp si service-ul. Văd că nu prea scrie nimeni pe aici, deși sunt multe prin orașul nostru

ntire2000:
Uite ca scriu eu, dupa aproape 2 ani.

Am fost sa fac revizia de (aproape) 3 ani la ATP Baia Mare.
Experienta a fost una placuta, cu toate ca am ajuns mai repede decat ora planificata, masina a fost luata imediat ce s-a eliberat un loc.

Oameni ok, foarte mirati ca îi rog sa verifice si uleiul din cutia de viteze (mai fusese verificat dupa "experienta" de anul trecut) usor neîncrezatori când le-am spus motivul pentru care cer acest lucru.
M-au crezut abia dupa ce au dat jos scutul de plastic si au constatat urmele de balta de ulei ramase - dovada ca unii au fost primii în .... pardon, care au dezvirginat cutia.

Per total un pret decent raportat la manopera si materialele folosite, pretul manoperei mi se pare mult mai decent decât în alte parti - 110 lei+TVA ora (au fost facturate 1 ora si 40 min de manopera, ca asa am dedus de pe factura)

ATP este un service multimarca si se vede asta din miscarile destul de sigure ale mecanicilor care chiar au habar de activitatile cu care-si ocupa timpul pe acolo.
Se pare ca asta e formula optima si pentru unii si pentru altii, clientul gaseste un meserias care chiar se pricepe la mai multe tipuri de masini si nu încurca baia de ulei cu cutia de viteze.

PS: Mi-am propus ca pe viitor sa mai trec pe aici.
PS2: la o saptamâna si ceva, m-a sunat o domnisorica ca sa ma întrebe ce nivel de satisfactie mi-a provocat experienta avuta la ATP si a insistat ca feedback-ul clientului chiar este luat în serios de nu stiu ce sef care taie si spânzura daca e cazul.
Nota 10.
(dupa aia am vazut ca ATP e o firma care s-a extins si pe afara si se vede ca le-a folosit - au prins din educatia si civilizatia altora de a presta servicii de calitate).

Heavyd:
27,51 Ron Fara TVA sa iti reseteze perioada de service WTF........

enicky:

--- Citat din: Heavyd din 13.Iul.2021, 03:14:00 p.m. ---27,51 Ron Fara TVA sa iti reseteze perioada de service WTF........

--- Terminare citat ---
   Pardon, 32,74 lei. Cat despre adaosul comercial al pieselor... Manopera pe ora e mai rezonabila.
Una peste alta, fata de 2016 este +33%, cand am cumparat-o aveau pret afisat 600, respectiv 900lei prima revizie.
  Parca avea dreptate baiatul ala in clip-ul despre masinile electrice, cand "proslavea" industria auto.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă