Salutare tuturor.
Am masina de 3 saptamani si pana acum am in bord aprox. 600 km, si sunt absolut incantat de achizitie.
Toate bune si frumoase pana acum 3-4 zile cand a aparut problema : nu cupleaza corect in marsarier, agata si scoate un tacanit metalic ciudat.
Am facut un scurt video pentru a exemplifica problema:
Am testat-o in mai multe conditii (motor rece, rampa, dupa un drum de cativa km) si concluziile sunt urmatoarele: Apare preponderent cu motorul rece si in rampa.
Intr-o zi normala, frecventa este de aprox 2 - 3 ori.
Rezolvare : introduc intr-a 5-a sau a 6-a, calc ambreiaj si intra perfect. Sau o a doua varianta este sa tin schimbatorul cu mana pe intreaga durata a mersului in marsarier, pentru a fi sigur ca a cuplat.
Cu bunavointa lui
@Meltdown am verificat in aceasta seara si pe roscata lui, si nu apar astfel de probleme. Introduci in marsarier si nu trebuie sa tii maneta cu mana, merge perfect din prima.
Alte observatii: ambreiajul este putin mai tare la mine iar treapta 1 de viteza cupleaza o idee mai greu.
Observ ca si altii s-au mai plans de problema asta
http://clubsx4.com/forum/showthread.php?t=748 asa ca as vrea sa stiu daca si voi va confruntati cu asta?
Vineri sunt programat la service pentru investigatii, si sper sa nu am neplacuta surpriza sa-mi zica faptul ca din punctul lor de vedere masina nu are nimic

Din discutiile telefonica pentru programare, banuiala lor ar fi cablul de ambreiaj care ar putea fi insuficient tensionat ... dar ce ma fac cu rapoartele cutiei si cu ambreiajul tare?
Sa existe vreo legatura intre cele doua probleme?
Astept parerile voastre, caci, sincer, ma pune pe ganduri serios problema cu ambreiajul...