0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Un singur caz a fost cand a ramas cineva cu masina in drum...
E maxim de mașină pe care o poți avea la banii ăștia.
Allgrip - aur curatRBC - aur curatACC - aur curatFaruri cu led - aur curatCutie automată (subiectiv) - aur curatPreț: sub 20.000 bine. Aceeași configurație la alte mărci sărea ușurel de 30k.
Legat de sticla da-mi voie sa ma indoiesc ca parbrizul Loganului curatat cu racleta ani de zile nu a suferit zgarieturi. Eu am un Clio de 11 ani, cu parbrizul original, care e plin de zgarieturi de la indepartat gheata cu racleta. Am invatat lectia si la Suzi nu am mai pus racleta pe ea. Astept cu rabdare sa se dezghete de la jetul de aer si eventual cu o perie incep sa curat cand a inceput sa se inmoaie gheata. Nu am remarcat nici o zgarietura pe parbriz. Am o mica ciobitura de la o piatra pe autostrada, nu pot aprecia daca un alt parbriz nu ar fi avut de suferit in urma unui impact similar. A mai fost lovit de pietricele de atunci si nu a mai aparut nici o alta zgaiba. Inclin sa cred ca orice parbriz s-ar fi ciobit in situata respectiva.Legat de vopsea confirm si eu calitatea slaba a lacului. Se zgarie prea usor.Lucrurile sunt foarte simple, recititi ce a scris @bogdanzarnescu Poate in locul 4x4, RBC, ACC, camera pentru marsarier, etc. preferi o vopsea de calitate mai buna, finisaje interioare mai bune, alt tip de caroserie.Care sunt cerintele tale de la masina?