Autor Subiect: Condus pe umed  (Citit de 4482 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Condus pe umed
« Răspuns #10 : 01.Iun.2009, 07:00:49 p.m. »
eu cu SSS-ul meu cu gume GY Eagle F1 care nu sunt grozave pe umed

Te contrazic. Pe unde m-am uitat si pe cine am intrebat am auzit numai de bine.Chiar un prietent cu GTI spunea ca pe uscat le da cam 8,5 si pe ploaie 9.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline supafly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #11 : 03.Iun.2009, 01:21:39 a.m. »
depinde de cauciucuri. A mea nu a facut nici o problema pana acum. Pe fata am de ploaie, pe spate un fel de all seazon. O sa ma uit maine si daca am timp va scriu exct codurile, nu sunt maniac mecanic...
Dar mai depinde de un lucru. Tu ai spus ca pe ploaie abundenta. Itradevar daca iei o balta mai maricica cu viteza nici mama cauciucurilor de ploaie nu te ajuta pentru ca nu poate prelua si indeparta apa ca si in conditii normale. de aici derapaj si acvaplanare.
Eu unul nu am reusit sa pierd controlul masinii pe umed pana acum, nici macar intentionat.
Suzuki Swift Sport 2007

Offline liviu

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 62
« Răspuns #12 : 08.Iun.2009, 12:39:38 p.m. »
cel mai tare am simtit in curbe (destul de usoare), dar am avut senzatia asta si pe linie dreapta. din nou, poate ca a fost doar o senzatie - mai ales ca ploua abundent

cat despre gume, bridgestone potenza re-080 ar trebui, din ce am citit despre ele, sa fie foarte ok pe ud
« Ultima Modificare: 08.Iun.2009, 12:54:55 p.m. de liviu »
Swift 1.3 GLX 4x4

Offline danker

« Răspuns #13 : 08.Iun.2009, 01:09:54 p.m. »
- Cel mai mult conteza anvelopele, dar tu faci si comparatie si cu Meganu' si Cielo, care in mod cert sunt mai joase si o forma mai adaptata pentru  autostrada.
- Anvelopele pe care le ai tu, au un profil care le recomanda la o comportate foarte buna la fenomenul de acvaplanare, nu stiu ce sa zic,  din proprie initiativa iti spun ca eu simt o diferenta clara cu vredestein quatrac 2  in spate si MICHELIN Energy fata, in comparatie cu Continental EcoContact si Sava, tu insa mai faci comparatie si cu alte marci de autoturisme si aici e mai greu. ;)
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline M_TM

« Răspuns #14 : 08.Iun.2009, 07:52:52 p.m. »
@lucian104716 ....160-180 pe ploaie torentiala e totusi o viteza pe care nu intotdeauna , ingerul tau pazitor poate sa o prinda,mai ales ca poate avea aripile ude. E totusi cam mult.O spun din experienta si nu aveam decat 90 .Dar am mers in tandem  :angel:

Offline supafly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #15 : 10.Iun.2009, 10:00:50 p.m. »
cum spuneam, depinde cat de bine imprastie apa. dar clar, daca alergi repede, nici Nike-ul nu te ajuta...
« Ultima Modificare: 10.Iun.2009, 10:02:21 p.m. de supafly »
Suzuki Swift Sport 2007

Offline lucian107416

• Full Member
  • Mesaje postate: 107
« Răspuns #16 : 11.Iun.2009, 08:29:47 p.m. »
@lucian104716 ....160-180 pe ploaie torentiala e totusi o viteza pe care nu intotdeauna , ingerul tau pazitor poate sa o prinda,mai ales ca poate avea aripile ude. E totusi cam mult.O spun din experienta si nu aveam decat 90 .Dar am mers in tandem  :angel:
Asa e. Eram ingrozit ca durase mult drumul prin Bulgaria si deja se facuse noapte de cand am intrat in Turcia.  Habar nu aveam cum ma voi descurca noaptea in Istambul, cum sa ajung la hotel etc. Am mers in spatele unui Seat Leon, deci nu am fost eu ultra-viteaz sau ceva de genul asta. Dar da, intr-adevar pare cam mult daca ma gandesc mai bine. Totusi, in clipele alea nu parea periculos, si nu sunt nebun. Probabil ca avea si autostrada drenaj bun. Asfaltul era grunjos si impecabil. Depinde si de drum, asta e clar. Poate pe un asfalt mai fin zburam cu mult inainte de 160, dar as fi simtit asta si nu mai trageam asa de masina.
Swift 1.5 GS

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #17 : 03.Iul.2009, 04:37:01 p.m. »
am mers si eu tare pe ploaie torentiala 140-160 , dar cand vad ca unii din voi au mers si cu 180 mi se pare dubios ...
ori faceti ruleta ruseasca la mic dejun ori sunteti plictisiti  , am mers 140-160 mathesalka-nyiregyhaza cine stie drumul drept turna cu galeata da m am incredintat in avelopele parada spec2 care s au comportat ireprosabil...

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #18 : 03.Iul.2009, 09:00:23 p.m. »
Am iesit si eu de pe sosea pe un pic de ploaie pe la 100 la ora intr-o curba si am sarit ceva metri in jos intr-o rapa...De atunci sunt un pic mai atent pe ploaie si incerc sa evit acvaplanarea...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #19 : 03.Iul.2009, 11:55:25 p.m. »
parca scria undeva...parca pe o masina ceva.Parca sub numar, nu???Aaaaaaaa..mi-am adus aminte..Suzuki sustine disciplina in trafic.. :baston:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension