Urmatoarea, fara nici cel mai mic dubiu, Subaru. Am avut ocazia sa ma dau cu noul Crosstrek, cand a fost la admin-ul clubului Subaru in posesie, vreo saptamana, de la Auto-Kino Brasov. Auzisem prima data pe un post italian despre extinderea garantiei la 8 ani, fara limita de kilometri, fapt concretizat oficial dupa scurt timp. Si cum a spus Micsunescu, nu va luati dupa ca scrie pe hartie, mergeti concret si conduceti masina. Am ramas surprins in timp ce mergeam si ma intreba Mihai cum mi se pare, in special dinamica, ca are ,,136'' de cai la un motor de 2.0L. Ce au facut, ce n-au facut.. le-a iesit.
Despre preturile explodate (nu doar in auto) e lunga discutia. Stateam si ma intrebam zilele trecute, in ce conditii ti-ai mai achizitiona o masina noua. Probabil, daca ai un job super bine platit si siguranta ca il ai niste ani buni , daca iti moare vreun unchi bogat din Jamaica sau esti la o varsta la care nu prea te gandesti sa mai schimbi masina prea curand. Ca varsta nu ocoleste pe nimeni. Si am luat in calcul si posibilitatea ,,vanarii'' unui exemplar, doar de la reprezentanta, folosit la test drive sau dat la buyback in primii 2-3 ani. Cu istoric si kilometri decenti.