Autor Subiect: Android Suzuki Control de la distanță App  (Citit de 4484 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vali D

Re: Android Suzuki Control de la distanță App
« Răspuns #10 : 12.Mar.2017, 10:05:51 p.m. »
Scuze de dubla postare, dar la al doilea atasament mi se spune ca postarea nu trece de controalele de securitate, asa ca pun si o poza de pe mobilul meu

Offline Catalln

« Răspuns #11 : 13.Mar.2017, 08:22:45 p.m. »
Scuze de dubla postare, dar la al doilea atasament mi se spune ca postarea nu trece de controalele de securitate, asa ca pun si o poza de pe mobilul meu
Si se leaga la unitate? Eu unul am incercat in mai multe randuri cu telefoane diferite si nici o reusita.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline wolfin

« Răspuns #12 : 13.Mar.2017, 09:25:11 p.m. »
Meee tooo
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline ariciul

« Răspuns #13 : 13.Mar.2017, 10:09:46 p.m. »
Eu n-am incercat dar la linkul aplicatiei furnizat scrie:

SYSTEM REQUIREMENTS:
Suzuki / Maruti Suzuki in-car multimedia system

O fi numai pentru alea din India? Care nu cred ca sunt la fel cu ale noastre!

Deci...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Vali D

« Răspuns #14 : 13.Mar.2017, 11:46:39 p.m. »
Abia am gasit si instalat si eu acest soft - maine il voi incerca pe masina. Sper sa nu fie inca o teapa tipic Suzuki. Si asa ma pregatesc de o reclamatie la OPC.

Offline emil_greus

« Răspuns #15 : 14.Mar.2017, 10:17:26 a.m. »
Știu ca e off topic, dar ar fi interesant de știut care sunt motivele pentru care vrei sa te adresezi OPC-ului.
Poți detalia, te rog?

Offline Vali D

« Răspuns #16 : 14.Mar.2017, 11:27:37 a.m. »
Asa cum am spus, azi am incercat sa vad daca merge minunatul soft pe fantasticul entertaiment Bosch. Ei bine - NU FUNCTIONEAZA !!! De cate ori am incercat sa fac comunicatia intre tel si multimedia pentru remote control ,imi taia comunicatia bluetooth. Imi pare rau ca v-am facut sa aveti asteptari de la acest soft - este inca o teapa SUZUKI. Complimente mamelor cui il facu pe soft si pe navigatie.

emil_greus - pentru simplul motiv ca nu exista limba romana pe aceasta navigatie. Sincer m-am saturat sa ma intrebe ai mei ce scrie acolo. Asta in contextul in care limba maghiara exista. Limba romana, ce are draci pe ea sa nu fie???

P.S. Ati desfacut - pentru cine are- tweeterul de pe usa fata ??? Este o distanta semnificativa intre masca plastic si acesta, exceptand faptul ca este directionat aiurea. Pe scurt din acest motiv se aude ca porcu'. Inca o "inginerie" pentru a face upgrade la sunet. Complimentele se pastreaza si pentru proiectanti.
« Ultima Modificare: 14.Mar.2017, 11:38:14 a.m. de Vali D »

Offline aleksanders

« Răspuns #17 : 14.Mar.2017, 11:47:43 a.m. »
apropo de limba maghiara -  primele versiuni desi erau facute in ungaria nu avea nici limba maghiara  =)) - am un vecin vorbitor de maghiara si citea forumul unguresc  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Vali D

« Răspuns #18 : 14.Mar.2017, 12:05:42 p.m. »
Iar mie nu mi se pare normal sa nu am limba romana atata timp cat se vinde in Romania. Asa cum tranzactiile si platile se fac in RON aceasta fiind moneda nationala. Iar ei daca au o problema - sa o rezolve - ca pentru asta primesc bani pe produs.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #19 : 19.Mar.2017, 06:15:15 p.m. »
Nici in Suedia nu au in sedeza si asta chiar conteaza caci suedezii , ca si italienii sau nemtii, au pretentii la acest lucru. Volumul de vanzari mici face ca ei sa anunte de la inceput ca sistemul e livrat numai cu anumite optiuni lingvistice.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008