Autor Subiect: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....  (Citit de 64704 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Ce restaurante, cluburi, frecventeaza membrii clubului.....
« Răspuns #210 : 06.Iun.2022, 10:49:14 p.m. »
Deci pe alea 3 ciorbe (adica 5) dai 120?
E chiar decent, mai ales ca-ti cânta si lautarii lânga ea.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #211 : 06.Iun.2022, 10:51:26 p.m. »
   Mai nene, daca iesi la plimbare, la carciuma, nu lasi ariciul acasa?! Intrebam si eu... :)

La iesirea de la Corabia am fost 7-8 masini(din SCR) la Cetate. Paine calda, facuta la el, mancare buna. Doar ca n-am stat afara ca ploua.
Tiganii sunt simpatici, d-aia originali, negri si cu palarii.

P.S. La noi este scumpe, la Greci, la nemti, la frantuji, la Dubai este ieftine...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Aliosa

« Răspuns #212 : 06.Iun.2022, 10:53:49 p.m. »
Nu ciorba e cel mai scump fel, nici nu are cum, dar poți continua analiza. Când ești perseverent, macar din întâmplare îți iese o dată.
  • SX 4 S Cross

The following users thanked this post: enicky

Offline ntire2000

« Răspuns #213 : 06.Iun.2022, 11:04:29 p.m. »
N-ai înteles ideea.
Am mai fost la d-astea cu staif, "afara-i vopsit gardul, înauntru îti rupe cardul".
Pe de alta parte am fost si în bombe în care, crede-ma trebuie sa te bag cu forta daca vezi cum arata, dar înauntru se faceau adevarate opere culinare pentru care ai ucide - ciorba de potroace, bob gulas si alte rafinamente d-astea din popor.

Si am facut o analogie si cu preturile la vinul comercializat de tovarasul dizident anticomunist (el asa zice, doar nevasta-sa era rusoaica probabil din acelasi considerent - i-o tragea comunismului).
Vinuri (seci cu un crunt gust dulceag) care nu exceleaza altfel decât prin pretul afisat la raft si eticheta plina de stil.

Acuma nu contest, mâncarea de acolo probabil c-o fi buna ca nu se risca sa i-o arunci în freza la fata locului.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #214 : 07.Iun.2022, 12:12:10 a.m. »
N-ai înteles ideea.
Am mai fost la d-astea cu staif, "afara-i vopsit gardul, înauntru îti rupe cardul".
   Pai tocmai, la el nu-i cu "staif", asa cum ai crezut tu. La el e simplu, poate vintage, sau country. Sau traditional romanesc, din moment ce are lautari. Paine cum e cea din clip ne-a servit.

Ce idee sa mai inteleg, eu cand vreau sa merg intr-un loc, mi-o asum, las "ariciul" acasa si testez. Cine nu incearca, nu stie! Poate mie si lui Aliosa ne-a placut, dar altuia poate nu. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Aliosa

« Răspuns #215 : 08.Iun.2022, 03:33:54 p.m. »
Ntire2000, acum am văzut că locuiești în Bistrița. Înțeleg de ce ai ceva cu locația de la Cetate, e greu să ajungi acolo și ești invidios pe mine si pe Enicky. :D
  • SX 4 S Cross

Offline enicky

« Răspuns #216 : 08.Iun.2022, 08:08:34 p.m. »
Ok, si când vezi nota de plata nu-ti vine sa te arunci în Dunare?
    Daca vrei preturi sa te arunci in garla, mergi la Colibita sa vezi cum e la https://www.roserhouse.ro/ ! :-))

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #217 : 08.Iun.2022, 09:12:52 p.m. »
Apropos de preturi, la cât apreciați costul platoului pescăresc pentru 2 persoane din imagine?
Sau mai bine zis, cât ați fi dispuși sa plătiți pentru el?

5 guvizi, 10 stavrizi, 11 inele de calamar, midiile nu le-am numărat. Plus mujdeiul.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Aliosa

« Răspuns #218 : 08.Iun.2022, 09:16:49 p.m. »
Aproximativ 80 de lei?
  • SX 4 S Cross

Offline ...

« Răspuns #219 : 08.Iun.2022, 10:40:34 p.m. »
160 ca popa, zic eu.