Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Ati castigat vreodata ceva?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
...
8
Mergi Jos
Autor
Subiect: Ati castigat vreodata ceva? (Citit de 11860 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
anyd
Hero Member
Mesaje postate: 732
Gen:
Ati castigat vreodata ceva?
«
:
23.Mai.2009, 09:43:13 a.m. »
De-a lungul timpului a-ti castigat ceva la ..... loto, consurs telefonic, concurs tv sau orice alt concurs? Daca da postati aici.....
«
Ultima Modificare: 23.Mai.2009, 01:43:26 p.m. de Sony
»
memorat
adrian_r5
Hero Member
Mesaje postate: 4928
Gen:
esics 1.5 geleics se
Re: A-ti castigat vreodata ceva?
«
Răspuns #1 :
23.Mai.2009, 10:14:15 a.m. »
Am cistigat
Nu mai stiu exact cind (2001 - 2002) ... inainte de a fi suspendat postul OTV avea o emisiune cu specific auto ... am cistigat 2 anvelope (le-am pus pe batrinul meu R5).
In primavara lu' 2000 am cistigat 4 litri de ulei Aral (tot R5 a fost beneficiarul) ...
memorat
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Better Motörhead than Dead
FaliT
Hero Member
Mesaje postate: 844
Gen:
i just lOve the Sx4 ;x
«
Răspuns #2 :
23.Mai.2009, 10:28:19 a.m. »
Acu 2 ani la 6/49 , 4 numere mi`au iesit , 820 Lei ...
memorat
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black
Racky
Sr. Member
Mesaje postate: 499
Gen:
Romanian Road Runner - Membru "adoptat"
«
Răspuns #3 :
23.Mai.2009, 10:35:38 a.m. »
In afara de castigurile pe la loz in plic de acum multi ani, care nu erau mai mult de contravaloarea lozului, am castigat anul trecut in iarna, la un concurs de la Renault 2 rucsacuri, dintre care unu era de laptop. Defapt, in locul unuia dintre ele, trebuia sa fie o caciula si o esarfa cu renault, dar nah
memorat
Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.
gabin
Hero Member
Mesaje postate: 1106
Gen:
«
Răspuns #4 :
23.Mai.2009, 11:05:59 a.m. »
pfaa, cand eram mai mic acum vreo 6 ani sa zic..erau tot felul de promotii la sprite (te uitai in capac si vedeai ce si cum) si cred ca am castigat astfel, minim vreo 5 sticle la 0.5L, aveam un noroc fantastic
altfel in ultimii ani, n-am castigat mai nimic, poate decat experienta
«
Ultima Modificare: 23.Mai.2009, 11:11:25 a.m. de gabin
»
memorat
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT
.:.
Apex
Ferodo
Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."
SGD
Hero Member
Mesaje postate: 549
Gen:
Re: Ati castigat vreodata ceva?
«
Răspuns #5 :
23.Mai.2009, 11:09:21 a.m. »
Offtopic: Rog un moderator sa modifice titlul topic-ului in "Ati castigat vreodata ceva?" conform ortografiei limbii romane.
Multumesc.
memorat
hugbear
Hero Member
Mesaje postate: 4833
Gen:
Galați
«
Răspuns #6 :
23.Mai.2009, 01:49:58 p.m. »
100 lei la "Lozin Plic" in Predeal. Acu' vreo 30 de ani...
memorat
Zuza a II
a
(SX4 GS 4WD "Gassy Beast")
„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon
anyd
Hero Member
Mesaje postate: 732
Gen:
«
Răspuns #7 :
23.Mai.2009, 01:52:21 p.m. »
Prin anul 2000, am castigat la PRO TV la robingo suma de 3000 ron (adica 30 de mil. lei pe atunci) ...
Era sa uit si o bicicleta la concursul Danone (iaurt) de anul trecut in vara....
memorat
Sony
Hero Member
Mesaje postate: 1101
Gen:
Most Wanted
«
Răspuns #8 :
23.Mai.2009, 05:39:48 p.m. »
Cand eram prin liceu aveam in oras o discoteca in aer liber. Inainte sa inceapa discoteca se facea concurs de cultura generala. La fiecare intrebare prima persoana din public care raspundea corect primea premiu o carte sau un disc de vinil. Ulterior premiile s-au transformat in sticle de suc, bere si stixuri.
In fiecare seara plecam cu cate doua premii pentru ca mai multe nu voiau sa-mi dea. Dupa ce m-am plictisit sa le tot iau premiile il trimiteam sa raspunda pe nepotul meu care avea 11 ani. Era haios faptul ca altii de 18-20 ani nu stiau sa raspuna si venea un pustan de clasa a 5-a cu raspunsul corect.
Cred ca tot prin perioada aia am mai castigat niste premii si pe la Radio Romania Tineret tot la concursuri de cultura generala. Unul din premii a fost chiar o tabara in Navodari, dar nu m-am dus.
Prin '96 am castigat un concurs de fotografie organizat de revista Auto Test. Premiul consta in 10 l de ulei Valvoline si 12 numere din revista.
In 2000, pe cand lucram la un post de radio, am castigat Cupa Presei la Tir organizata de Comandamentul Trupelor de Jandarmi Ialomita. Aici nu am primit decat o cupa.
memorat
Ma distreaza Muppetsii!
bogdanb
Hero Member
Mesaje postate: 2041
Gen:
«
Răspuns #9 :
24.Mai.2009, 12:14:12 a.m. »
Cred ca prima data am castigat 25 de lei la Loz in Plic, pe vremea ailalta. Fiind in clasa a 4-a, m-am simtit de parca ar fi fost o avere. Dupa '90 am castigat tot felul de brichete, pachete de tigari sau sticle de bautura la chestii de razuit sau uitat sub capac. Cel mai misto a fost prin 2001, cand m-au agatat niste fete pe strada, m-au dus la o degustare de bere, iar la plecare mi-au dat cadou un bax de Golden Brau. Din pacate, asta a fost toata "tratatia"..
memorat
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
6
...