Stiati ca partea de service in garantie este acoperita de Tiriac ?Informatia este primita de la garantii Suzuki Dageco.
Am avut probleme cu macaralele geamuri fata si dupa o zi de stat in service,la Dageco,filmari etc.
am inlocuit macaralele cu unele noi.Ce credeti ca a decis Holdingul Tiriac , garantia 3+2 nu acopera
schimbarea macaralelor.Reamintesc ca evenimentul sa petrecut la 3 ani si 21 de zile deci in garantia extinsa.
Drept care sa decis rechemarea in service ,demontarea si montarea celor vechi altfel
ar fi trebuit sa achit 1400.00 ron.Nu mai spun ca totul este ambigu, special facut sa iei teapa si s-o scoti pe banii tai,
iar despre moralitate nu este loc,,,Tiriac'' nici macar nu au vrut sa-mi raspunda la e-mail avand
o adresa de e-mail undeva in off shore.
Am un coleg care are o Vitara si care a fost nevoit sa plateasca o baterie noua la 2 ani si cateva zile de garantie.
Pacat de auto care isi face treaba ,oare D-ul Tiriac are habar cum procedeaza ,,comunistii''lui ?
Suntem captivi in Romania intr-un sistem de garantie acceptat de Suzuki fara a aintreba de felul cum se achita Tiriac de aceasta obligatie.
Deci exista un program cu VIN-UL masinii, pe care-l folosesc toti de la service garantii,, teava, cu Tiriac
normal ar fi sa nu-ti accepte cererea de a schimba macaralele de geam, cand lucrezi in el.
Deabia cand ceri banii tu ca service ti se spune ca nu are dreptul ca ai depasit cu 21 de zile cei 3 ani.
Nu mai spun de timpul meu, doua zile ,pierdute fara nici o explicatie din partea acestor ,,tepari''.
In rest sa auzim de bine eu nu mai fac service-ul in Romania.