Autor Subiect: sisteme de navigatie GPS  (Citit de 107723 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: sisteme de navigatie GPS
« Răspuns #180 : 12.Dec.2009, 08:04:04 p.m. »
...am apucat sa comand un MIO Moov 500 RO,...pot sa-i pun un Full-EU sau macar EU de Vest?
Se poate numai daca aparatul va fi "smenuit" in soft
Cu harti pt E.V. te pot "alimenta" si eu dar nu-ti vor fi de folos pe un soft original :(.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cobra20

« Răspuns #181 : 23.Dec.2009, 07:51:13 p.m. »
Craciunul a venit mai repede la noi, si ca de obicei nu eu am primit cadoul ci masina. Norocosul  :baston: Oricum am pus mana pe un:

Meniul (ii pus pe limba maghiara):

Asa arata in vizualizare 3D:

Urmeaza teste peste teste plus sa ma obisnuiesc cu un ecran de 7". Mosul asta darnic a fost, dupa cateva "negocieri" cu subsemnatul  :fluier:

Te rog frumos sa asezi pozele pe orizontala (pe viitor). Multumesc!
« Ultima Modificare: 23.Dec.2009, 11:24:09 p.m. de cristyyy2003 »
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline hugbear

« Răspuns #182 : 23.Dec.2009, 10:27:00 p.m. »
REALLY NICE!!! :x Sa te duca numai pe drumuri frumoase! O intrebare totusi: cand cobori din masina in ce buzunar il bagi?  :angel:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cobra20

« Răspuns #183 : 24.Dec.2009, 07:39:53 a.m. »
 =)) o sa tin in mana, cred.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline cobra20

« Răspuns #184 : 26.Dec.2009, 08:55:37 a.m. »
Ieri am pus la proba aparatura, chiar daca nu a fost un test amanuntit, am vrut sa vad daca merge. Cea ce nu-mi place este sunetul scos daca incalci limita de viteza, pe care nu pot scoate nicidecum, in rest se comporta ok, asa ca nu cred ca pentru moment voi pune un soft nou pe el (prima data m-am gandit sa pun I-Go pe el, dar vad ca softul de la Mio se comporta bine. Mai ramane sa gasesc un loc pentru el, si cred ca va fi in fata ceasului, deoarece pe parbriz oriunde am pus m-a  cam deranjat (ecran de 7" ~ 15.5 cm  si tot aparatul e undeva pe la 19 cm)

Offline hugbear

« Răspuns #185 : 26.Dec.2009, 11:09:27 a.m. »
O varianta mai "laborioasa" ar fi sa fixezi talpa permanent de stalpul A de la sofer, in asa fel incat GPS-ul sa vina deasupra boxei stanga. Faci cateva probe de amplasare ca sa vezi unde ti-e mai la indemana si apoi o fixezi definitiv. Eventual, ca sa nu strici suportul original, cauti un suport universal in targ (care cred ca ar trebui modificat, nu stiu daca gasesti foarte multe universale pentru 7") sau demontezi suportul original si inlocuiesti doar ce-ti trebuie pentru fixare.
« Ultima Modificare: 26.Dec.2009, 11:24:14 a.m. de hugbear »

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #186 : 26.Dec.2009, 06:39:36 p.m. »
Eu am reusit la al meu sa-i pun MioPocket, cu iGO8 si alte softulete interesante (multumiri din suflet lui @Hugbear pentru ajutor >:D<)
Acum am alte probleme de rezolvat:
Prima, i-as lua un stilus, ca cu degetul nu mai merge la iconitele alea mici. Am vazut ca este pe la 10RON, nu-i o avere, dar zic si io, parca n-as da mai mult de 3-5 RON pe el...
A doua problema, dar mult mai complicata, difuzorul intern e destul de mic, si in mers, in functie de zgomotul ambiant, ajunge sa nu se mai auda sonorul la filme. N-am nici o idee cum sa dau mai tare difuzorul altfel decat din soft, iar pe de alta parte la cat e de mic, cat de tare poti sa-l dai fara sa-l strici?!
De navigator sunt foarte multumit, mai ales de hartile iGO, care parca au mai multa fidelitate decat cele originale Mio...
In rest nimic deosebit. Cate un hard-reset din cand in cand si e ca nou... :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cobra20

« Răspuns #187 : 26.Dec.2009, 08:23:29 p.m. »
Nu are optiunea FM Transmiter? Cea ce imi place la al meu (inca netestat) ca am optiunea asta si pot auzi pe sistemul audio al masinii. In legatura cu stilusul orice obiect din plastic o sa mearga, numa sa nu zgarie

Offline hugbear

« Răspuns #188 : 26.Dec.2009, 10:04:39 p.m. »
@cobra20:
sa fixezi talpa permanent de stalpul A de la sofer
Ceva in genul asta, dar direct pe stalp:

@bogdanb:
in mers ..... ajunge sa nu se mai auda sonorul la filme
Adica tu filmele le vezi in mers? Si la sosea cine se mai uita? :D
i-as lua un stilus, ca cu degetul nu mai merge la iconitele alea mici.
O coada de pensula, capatul "celalalt" de la un pix, etc; eu am avut bafta sa gasesc o tija de acrilic transparent si mi-am facut din ea. Avantaj: e destul de groasa (cam un cm) sa o tin bine in mana si sa intre la fix in bucla aia portocalie de pe husa, pe care scrie "Mio" :good: (n-am poze ca de la curatenia de Craciun nu mai gasesc husa + stylus-ul :(). Numa' ai grija sa-i rotunjesti varful...
« Ultima Modificare: 26.Dec.2009, 10:06:48 p.m. de hugbear »

Offline bogdanb

« Răspuns #189 : 27.Dec.2009, 12:46:45 p.m. »
Si la sosea cine se mai uita? :D

Normal ca nu ma uit la film in mers  =)) - chiar daca asta se intampla maxim 200m - ci numai cand stau cate 30 min. in coada la stop. Cand stau pe loc e OK. Insa, am remarcat ca la turatie nu foarte mare deja sonorul se aude mult mai incet (fie vorba intre noi, la buzerul ala mic, nici nu pot avea pretentii).

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)