Suzuki - discutii TEHNICE > Suzuki CELERIO
Celerio - model 2015 +
TudorVr:
In calitate de detinatori si al unui Suzuki Celerio, imi permit sa impartasesc cateva opinii despre acest autoturism , achizitionat de noi in luna aprilie 2016:
- masina o foloseste sotia, nevoia fiind un city-car care sa isi faca treaba cu cheltuieli minime.
- este f. spatioasa ( probabil, cea mai spatioasa masina in clasa ei, cu un portbagaj generos), motorul 1.0 in 3 cilindri se comporta f. bine , masina se infinge neasteptat de bine in depasiri la o turatie decenta de 3000 ture. Cei 67 CP isi face f bine treaba.
- consumul mediu de benzina este de 4,9 l/100 km .
- dotarile sunt de nivel GL, nefiind disponibila varianta de GLX pe piata romaneasca
- garda inalta la sol.
- scaune confortabile, interior f placut.
Pana acum , nu am identificat neajunsuri :)
Recomand cu incredere si atasasez ceva poze
Mihai Celerio:
Sustin cele spuse despre Suzuki Celerio.
Am schimbat alura originala a masinii montand acesorii originale Suzuki la exterior.
Postezi imagini si va solicit opinia.
shpeedy:
Scuze ca intreb, dar care sunt accesoriile?
rexkrokiDAU:
Cred ca e vorba de bandourile laterale si ornamentele alea negre de la praguri si pasajele rotilor. :)
Leutz:
Arata bine, zic eu. Dar in primul si in primul rand sunt utile, in special "fenderele" rotilor si pragurile.
Ma intreb daca elementele de prindere (gauri, urechi, etc) erau deja in caroserie sau la instalare s-au facut modificari ... gauri, de exemplu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă