Autor Subiect: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service  (Citit de 79371 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dbx

Re: DAB Auto Bucuresti - Suzuki service
« Răspuns #120 : 17.Dec.2025, 12:54:44 p.m. »
 Ma doare inima de cite ori ma apropii de masina dupa ce a trecut prin "meseriasele" miini ale celor de la dab! Am ajuns la ei in urma unui eveniment din care a rezultat o avarie fata. Au fost schimbate elementele indoite, si evident revopsite, vopseaua insa o potrivea mai bine (cu siguranta) orice meserias cu "atelier" in fundu' curtii! Ca m-au anuntat ca este aproape gata, dar au uitat de o piesa de ornament asa ca inca o saptamina, ca m-au chemat sa o ridic si a constatat ca mai era o "ciupitura" neobservata la evaluarea lor initiala, deci inca vr'o saptamina pentru vopsea, ca m-au chemat intr-o alta vineri sa o ridic (noroc ca era canicula) si nu mergea A/C ul deci inca 3-4 zile fara masina deh weekend, ca masina a fost carata de colo colo fara protectii in interior (scaun, volan), ca mi-au aruncat prin spate pe jos antena si a trebuit sa comand inutil o antena (am observat lipsa la vr'o doua zile, deci nu eram convins ca am luat-o asa de la ei), astea's la romanisme, dar cind vad culoarea la aripi... le doresc sa crape in chinuri!!!

• Suzuki Vitara 1.4L BOOSTERJET HYBRID 48V PASSION

Offline ntire2000

« Răspuns #121 : 17.Dec.2025, 12:58:53 p.m. »
Bucura-te, baietii ti-au facut cadou o masina bi-tone.  >:)

PS: de ce ai semnat receptia lucrarii?!?
PS2: mi se pare mie, sau si stâlpul are aceeasi nuanta?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dbx

« Răspuns #122 : 17.Dec.2025, 01:30:18 p.m. »
Dupa o luna de aminari (doar aminari!!!) o luam de la ei si fara aripi! O sa incerc sa contactez asiguratorul, poate revizuieste contractele cu ei. Din pacate un atelier foarte bun (Top Lac) nu are contract casco cu ai mei, si am fost nevoit sa ma indrept spre ce am gasit, iar astia cu trei litere 🤮 nu aveau prea multe vorbe rele... Aia e!

Offline enicky

« Răspuns #123 : 17.Dec.2025, 01:51:06 p.m. »
  Ciudat, la mine au scos f.bine si de vreo 3 ori tourqois-ul. Griul ar trebui sa fie floare la ureche, n-as fi luat-o !
   Top Lac sunt ok.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #124 : 17.Dec.2025, 02:56:14 p.m. »
Dupa o luna de aminari (doar aminari!!!) o luam de la ei si fara aripi! O sa incerc sa contactez asiguratorul, poate revizuieste contractele cu ei. Din pacate un atelier foarte bun (Top Lac) nu are contract casco cu ai mei, si am fost nevoit sa ma indrept spre ce am gasit, iar astia cu trei litere 🤮 nu aveau prea multe vorbe rele... Aia e!

Astea sunt basme.
Trebuia sa aduni 2-3 oferte de la cei care au "contract" cu cei de la asigurari (cred ca merge si ceva parandarat înapoi la asiguratori), apoi sa te duci la cine vrei tu, cel mai probabil cu multi lei în minus! si dupa aceea sa te adresezi ASF cu reclamatie ca nu-ti accepta reparatia masinii altundeva pe un pret mai scazut si calitate mai ok.
Asa am procedat eu cu Allianz atunci când voiau aia sa-mi îndrepte din ciocan si sa-mi chituiasca masina lovita de grindina cu 2000 de euro, iar la un atelier de PDR am avut oferta de 1000 de euro fara ca tabla si vopseaua sa sufere în vreun fel.
Problema e ca multi nu stiu ca le poate fi (si) mai bine, pentru ca suntem prea invadati de smecheri care sa ne faca la buzunar.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline dbx

« Răspuns #125 : 18.Dec.2025, 10:28:19 a.m. »
@ntire2000  nici cea mai mica legatura cu situatia mea! Pe de alta parte aici inteleg ca este locul in care ne expunem experientele fericite sau nu, cu prestatorii de servicii, nu?

Offline ntire2000

« Răspuns #126 : 18.Dec.2025, 10:43:58 a.m. »
aici inteleg ca este locul in care ne expunem experientele fericite sau nu, cu prestatorii de servicii, nu?

Statistic vorbind, lumea scrie doar la suparare - cazul tau, cazul meu si al multor altora.
Nu prea am vazut oameni fericiti dornici sa-si piarda timpul împartasindu-si bucuria.
Invers, da.

PS: Poate ai gresit si tu marca, când ti-ai cumparat masina.....  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline wolfin

« Răspuns #127 : 18.Dec.2025, 11:22:48 a.m. »
Top lac. Am vopsit cred de 3 ori la ei.

Ultima oara....am.avut 2 interventii pe garantie. Prima oara am obs ca lipsesc cleme de prindere si vopsea scursa pe usa. Rezolvat. Apoi am iesit pe A2..si a zburat ornamentul de plastic de la geam spate. Rezovat....

Dab...pana acum totul ok...desi niciodata nu au nimerit codul de culoare (alba) am 3 nuante. Nu ma deranjeaza. La top lac nu au fost diferente la alb....am avut usi ...aripi...elemente mici...dar mi e groaza ca sunt in partea gresita a orasului pt mine.....
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline dbx

« Răspuns #128 : 18.Dec.2025, 05:21:28 p.m. »
Am precizat ca as fi preferat Top Lac  :) , Cu fosta masina am avut 3 elemente  tabla + plastic la o masina de vr-o 20 de ani, adica departe culoarea de codul ei, o mizerie de vopsea frantuzeasca metalizat cu lac in vopsea... cei de la TL au scos impecabil nuanta! 3 zile distractia!!! Poftim @ntire2000  , comentariu cu experienta placuta!

Offline enicky

« Răspuns #129 : 18.Dec.2025, 08:10:41 p.m. »
....Statistic vorbind, lumea scrie doar la suparare - cazul tau, cazul meu si al multor altora.
Nu prea am vazut oameni fericiti dornici sa-si piarda timpul împartasindu-si bucuria.
Invers, da.
    Eu sunt unul dintre fraierii care vrea sa-si impartaseasca bucuria unei reusite cu ceilalti, dar, sotia are dreptate, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma abtin ! Asta pentru ca nu sunt multi cei care se bucura de ...bucuria mea, chiar si aici pe forum.
   M-am laudat cu Dab cand a fost cazul, am fost si la TL si am fost multumit, dar asa cum zicea si colegul, trebuie sa traversez orasul ca sa ajung la ei.
    Apropos de certificarea Tesla(Dab e si dealer Tesla), cu unul din consilierii din foto m-am si certat, dar a fost si super ok cand a vrut el.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip