Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 128205 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #750 : 11.Mar.2021, 08:37:34 a.m. »
"Ce looser! Sa dai semnal la fiecare schimbare de directie..."

Si romanii conduc corect pe acele meleaguri. De ce? Poate pentru ca legea se aplica cu consecventa...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Vecchio

« Răspuns #751 : 11.Mar.2021, 09:27:58 a.m. »
"Ce looser! Sa dai semnal la fiecare schimbare de directie..."

Si romanii conduc corect pe acele meleaguri. De ce? Poate pentru ca legea se aplica cu consecventa...
Crunt adevăr! Când sunt la ei - se poate, iar la noi - își bat joc de toate! Știe **la ce-i cu poporul ăsta :dknw: :dknw: :-? :-? :-?
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline ...

« Răspuns #752 : 12.Mar.2021, 12:04:40 p.m. »
Ca tot era vorba de Oradea cu cateva giratorii mai incolo...

https://www.trafictube.ro/mini-accident/

Sper ca domnul cu S-Cross visiniu nu este coleg cu noi, eu ma dezic de un astfel de comportament.

Offline Vecchio

« Răspuns #753 : 12.Mar.2021, 12:45:26 p.m. »
Așa se-n-tâmplă când se-n-tâlnesc doi proști, că din ăștia avem destui! Ăștia-s învățați să circule lejer. Habar n-au cum e-n Cluj, ca să nu vorbim de București. Nu cred că ar rezista juma de oră în traficul de la 7am sau 4pm! :D
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #754 : 12.Mar.2021, 01:19:27 p.m. »
Ca tot era vorba de Oradea cu cateva giratorii mai incolo...

https://www.trafictube.ro/mini-accident/

Sper ca domnul cu S-Cross visiniu nu este coleg cu noi, eu ma dezic de un astfel de comportament.

Clar conducatorul S-Cross a gresit, dar intreb......Pe conducatoru care a filmat l-a durut laba piciorului sa ciupeasca un pic frana?
Ca o vazut ca drumul se ingusteaza si S-Cross ajunsese putin inaintea lui, deci era clar ca o sa se bage, nu o putut anticipa putin ?
Termenul de "politete rutiera" a cam disparut
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #755 : 12.Mar.2021, 01:23:22 p.m. »
Clar conducatorul S-Cross a gresit, dar intreb......Pe conducatoru care a filmat l-a durut laba piciorului sa ciupeasca un pic frana?

Ei, vedeti? ;-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline ...

« Răspuns #756 : 12.Mar.2021, 01:24:48 p.m. »
@Vecchio @FritzVonSpritz Cel care filmeaza a si afirmat in comentarii ca s-a saturat de acest gen de comportament in trafic. Practic i-a aplicat o lectie importanta si pe viitor poate conducatorul Suzuki nu se va mai baga la risc, cu consecinte poate mult mai serioase. Poate ca data viitoare ti-ar fi taiat tie fata si te-ar fi bagat in sant/bordura, tu neavand curaj sa tii drept inainte pe banda ta. Sau ai fi franat usor si ar fi intrat din spate in tine alt viteaz mult prea apropiat. Eu zic ca bine i-a facut, i-a rupt putin fasul. Sa inteleg ca unii soferi is prosti doar pentru ca se lasa tot timpul intimidati si cedeaza prioritatea celor care nu o merita? Sau un sofer adevarat e doar cel calit in nesimtirea metropolelor?

The following users thanked this post: hugbear

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #757 : 12.Mar.2021, 01:35:37 p.m. »
@Vecchio @FritzVonSpritz Cel care filmeaza a si afirmat in comentarii ca s-a saturat de acest gen de comportament in trafic. Practic i-a aplicat o lectie importanta si pe viitor poate conducatorul Suzuki nu se va mai baga la risc, cu consecinte poate mult mai serioase.  Eu zic ca bine i-a facut, i-a rupt putin fasul. Sa inteleg ca unii soferi is prosti doar pentru ca se lasa tot timpul intimidati si cedeaza prioritatea celor care nu o merita?

Daaaa, ce sa zic?....conducatorul de S-cross nici nu si-o dat seama ca i-a schimbat putin traiectoria spatelui, credea ca asa s-a simtit  de la denivelarile drumului, nici nu s-a sinchisit.....
Eu zic ca nu i-a facut bine cu acel impuls dat, daca era  mai in viteza totul, putea sa il rastoarne. Iar daca e (esti) satul de astefel de intamplari, atunci ia troleul, autobuzul, pt ca de astea au fost, sunt si vor mai fi, totul e sa iti tii cumpatul, sa fii echilibrat.
Si da, mai bine sunt luat de prost, decat sa imi pun mintea cu toti prostii din trafic, ii las sa mearga cu Domnul  :-))

The following users thanked this post: gabineg, Vecchio

Offline ...

« Răspuns #758 : 12.Mar.2021, 01:41:34 p.m. »
Stai, eu credeam ca e invers: mai bine sa le ia politia carnetul astora si sa circule ei cu troleul, ca sa fie traficul mai echilibrat. Nu uita ca astia de regula nu merg cu Domnul, ci ii trimit intai pe alti nevinovati la El.

Bine, asta o zice un viteaz de tastatura, si eu tot timpul franez bombanind....

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #759 : 12.Mar.2021, 01:45:12 p.m. »

Bine, asta o zice un viteaz de tastatura, si eu tot timpul franez bombanind....

No, asa da.....cu exceptia cuvantului "bombanind", o iei pe calea cea buna  =))