Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO > Home Entertainment / AYO Technology

Actualizare Android

(1/7) > >>

gabineg:
Cand am deschis azi tableta (Samsung Galaxy SM-T235), am fost instiintat ca se descarca o actualizare de sistem Lollipop 5.1.1 de circa 800 MB, , dar ca nu am loc pe dispozitiv. Am mutat ceva aplicatii pe SD pana i-am facut loc si am reusit sa descarc actiualizarea.
Cand s-o instalez, imi zice ca-i trebuie 3GB, pe care nu stiu cum sa-i dau. Nu pot sa sterg aplicatiile peinstalate (memoria dispozitivului fiind de 8 MB).
In plus, mi-a ramas o iconita in bara de sus care imi propune sa instalez actuializarea. Cand o accesez, zice ca n-are spatiu pe dispozitiv.
Cum fac:
1. Sa fac spatiu ca sa instalez actualizarea?
2. Sa sterg localizez si sa sterg fisierul de instalare in cazul in care nu pot sa execut punctul 1 si sa-mi refac spatiul liber pe dispozitiv si sa scap de iconita de sus?

Multumesc!

shpeedy:
La cum vad eu situatia, ai urmatoarele posibilitati:
1. Muti maximul de aplicatii din spatiul de stocare al tabletei pe cardul MicroSD. Dupa update (daca reuseste), e la latitudinea ta pe care le pastrezi pe card si pe care le muti la loc in tableta.
2. Incepi sa dezinstalezi din aplicatii pana faci loc pentru update.
3. Faci un hard-/factory-reset cu stergerea tuturor aplicatiilor si datelor din tableta, dupa care procedezi la instalarea update-ului - asta e cea mai drastica, dar si cu cei mai mari sorti de izbanda.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

gabineg:
 1. și 2. le-am făcut deja. Nu mi-e clar dacă reușesc cu factory-reset sa eliberez 3 din 8.

shpeedy:
Ar trebui sa mearga - practic aduci tableta la setarile de fabrica, cand cred ca avea mai mult de 3gb disponibili.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

gabineg:
Și crezi ca rămâne iconița cu actualizarea?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

There was an error while thanking
Thanking...
Du-te la versiunea completă