Autor Subiect: Jante + anvelope pe 19"  (Citit de 4708 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ecodrive

Re: Jante + anvelope pe 19"
« Răspuns #10 : 05.Apr.2016, 04:09:01 p.m. »
Sau poate clone  :-?
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline dcr

Jante + anvelope pe 19"
« Răspuns #11 : 05.Apr.2016, 04:16:13 p.m. »
Toti suntem frati intr o oarecare masura :) N am observat sincer ca e Olanda, eu ma raportez doar la vechea masina si la faptul ca am avut un mini cooper cu jante pe 17" si aia chiar simteai toate gropile, dar pentru mine imaginile de mai sus primeaza deasupra dezavantajelor.

Cel mai posibil daca voi gasi ceva la aceeasi greutate le comand, apropo de asta stie cineva greutatea janta + anvelopa?

PS: E linistitor sa vezi oameni care se mai gandesc si la alte aspecte in afara de practicabilitate, se gasesc solutii daca vrei cu adevarat ceva.
« Ultima Modificare: 05.Apr.2016, 04:21:03 p.m. de dcr »
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Luxus AT
You design yourself

Offline dcr

« Răspuns #12 : 07.Apr.2016, 11:45:36 a.m. »
Se poate gasi undeva greutatea jantelor + anvelope?

Sent from my iPhone using Tapatalk
You design yourself

Offline shpeedy

« Răspuns #13 : 07.Apr.2016, 03:24:03 p.m. »
La vulcanizare, cand schimbi rotile, dar sa te-narmezi si cu un cantar de buzunar...  :D

Acuma la modul serios, acest tip de informatii se gaseste destul de greu pe net, depinzand de o multime de variabile (tipul si marimea jantelor, tipul si dimensiunea anvelopelor samd). Ce am constatat - anvelopele normale (iarna/vara) sunt mai usoare decat AT-uri, care la randul lor sunt mai usoare decat MT-uri/Simex-uri.

In privinta jantelor, am gasit pe parcursul anilor cateva fisiere cu date despre diferite modele de jante, fisiere pe care le atasez (scuze, dar nu am mai gasit sursele ca sa dau link-uri).
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #14 : 07.Apr.2016, 10:56:07 p.m. »
Bag de seama ca jantele astea sunt la barbati ce sunt cerceii la femei, mereu nemultumiti :))

Mie nu mi se par suficient de frumoase cat sa justifice cheltuieli in plus cu jantele, anvelopele si eventuale uzuri mecanice mai pronuntate. La asta adaug si confortul care pe sosele bune nu sufera, dar nu e cazul la noi.

Cateodata e suficient un singur motiv din categoria "asa vreau" ca sa sfidezi logica unei alegeri corecte, asa ca..de ce nu?..go for it! :)
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline Lerua07

« Răspuns #15 : 07.Apr.2016, 11:06:51 p.m. »
Fiecare face ce vrea cu banii lui si-si impopotoneaza masina cum ii place, doar e.... democratie  >:)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline dcr

« Răspuns #16 : 08.Apr.2016, 12:06:46 a.m. »
@shpeedy mersi, folositor, mai ales cele forged. Din cate am vazut cele pe 19" + anvelopa se duc undeva la 20kg/roata.

Acum n-am ce sa fac decat sa astept sa vad exact la ce greutate ne raportam, voi posta aici pentru alti interesati (daca e cazul).
You design yourself

Offline enicky

« Răspuns #17 : 08.Apr.2016, 12:34:51 p.m. »
Fiecare face ce vrea cu banii lui.....
                                                     Atata timp cat placerea nu e interzisa sau nu-ti face rau... de ce nu ? :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #18 : 08.Apr.2016, 12:54:30 p.m. »
corect, mai cu seama ca tentatiile sunt.... multe si mari !!!  :)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !