Autor Subiect: 8 ani (WoW) de SuzukiClub 16-18 Sep 2016. Unde sa-i sarbatorim?  (Citit de 41887 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: 8 ani (WoW) de SuzukiClub 16-18 Sep 2016. Unde sa-i sarbatorim?
« Răspuns #350 : 27.Sep.2016, 04:02:56 p.m. »
Dar mi se pare absolut lipsit de bun simt sa comentezi din afara pozele de la SCR8  ete na, lasa lumea sa vorbeasca ... ce daca vine oricine si comenteaza pozele ? a jignit pe careva ?

In rest de acord :)

Ah, si apropos de poze, si eu sunt genul care-si formeaza repede o prima parere buna :D  despre cei ce pun poze cu mancare  ;)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline enicky

« Răspuns #351 : 27.Sep.2016, 06:04:50 p.m. »

Suzuki a fost si rămâne marca mea de suflet si sper ca viitorul sa ne mai rezerve momente plăcute împreuna.
SuzukiClub România este si va rămâne in sufletul meu pentru totdeauna indiferent daca ma voi ocupa eu sau altcineva de Întâlnirile Clubului -
Dupa vizualizarea pozelor de la cele doua evenimente, ar trebui de indata ca evenimentul de 9 ani sa incerce sa fie absorbit de cel de 4 ani.
             Daca stam stramb si judecam drept, in opinia mea fiecare isi sustine si are "dreptatea lui" ! Dupa ce am lecturat de mai multe ori postarile, am scos cele doua citate, elocvente si concludente(!!) pentru  sentimentele celui dintai si pentru asteptarile celui de-al doilea .
          Cristi e taticul, fondatorul acestui forum/site, sau Club cum se doreste a se numi. El a facut de-a lungul anilor ce a putut si ce a crezut el de cuviinta ca e bine !
           Nu vreau "sa iau scamele" de umarul nimanui(daca intelegeti ce vreau sa zic), dar iarasi nu se intelege ca avem personalitati diferite si asteptarile noastre sunt involuntar inselate.
            Ideea de Club are alte implicatii : acest site insa, nu face publicitate sa incaseze bani si nu cere cotizatii, deci nu trebuie sa ai astepari maxime !!!(vezi club Ford care cere cotizatie)
             S-au solicitat cei "2%" , pe care nu stiu daca i-au depus 10 forum-isti !(scuze daca gresesc)
            In contextul acesta, de Club, colegul @Bar isi exprima dorinta ca evenimentul (la care, cu regret, din motive de CO n-am participat) sa fie mai amplu organizat, in colaborare stransa si directa cu SR.
            Intotdeauna, in orice activitate, e loc si de mai bine, si se poate face mai mult ! Cu afirmatia asta cred ca sunteti toti de acord !
            Am observat si la intalnirea de la Zetevar si de la Cheile Cibinului ca toti asteptau ca admin-ul sa faca totul, fara sa se implice direct (aproape)nimeni ! Nu stiu daca cineva s-a oferit si el a refuzat ajutorul. Dar ce-i drept, nici lui nu i-au placut locatiile propuse de noi !
             Alt exemplu ar fi ultima intalnire  din Bucuresti, la care un coleg de la Cluj, aflat in capitala, s-a implicat direct si toata lumea a fost incantata !(chiar si Cristi i-a multumit) Iaca se poate.
             Deci fara a ne expune dorintele/ideile/pasurile(in mod civilizat!) si fara implicare directa nu cred ca vom progresa.
             Am incercat (si sper ca am reusit) sa fiu echidistant, si sa exprim sensurile intelese de mine din spusele lor.  Cu respect, pt. toti colegii !!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #352 : 16.Oct.2016, 06:15:40 p.m. »

Spiritul Way of life se regaseste in tot videoclipul. Il recunoaste-ti ?

Pana gasesti personal spiritul respectiv in viata reala, iti imprumutam noi unul virtual, asa putin cum ne-am priceput fiecare dintre noi.

Offline miaunica

« Răspuns #353 : 17.Oct.2016, 10:28:54 a.m. »
   :happy:
cainii au stapan...pisicile au anturaj

The following users thanked this post: syyca

Offline RODICUT

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Municipiul Sacele
« Răspuns #354 : 21.Mai.2017, 08:58:52 p.m. »
Sunt un membru de 1/2 de ora. Voi fi un proaspat achizitor de un VITARA pe care o ridic de la dealer marti 23-05 si sper un prezent in club. Imi surade ideea de a participa la agapa pe care se doreste a socializa cu membrii clubului.  As propune doua variante : Hanul Muresenilor https://hanul-muresenilor.ro/Brasov/ sau Hotel Bielmann din Sampetru (BV)  http://www.hotel-bielmann.ro/index.html
  • Vitara 1,6 Cool 2WD

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #355 : 22.Mai.2017, 12:00:34 a.m. »
Salut!
Propunerile tale pentru septembrie 2016 vor fi riguros analizate.  :D

Ei, glumesc și eu  :)
off-topic
« Ultima Modificare: 22.Mai.2017, 12:57:39 p.m. de Leutz »
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Lerua07

« Răspuns #356 : 22.Mai.2017, 12:41:09 a.m. »
 :-j
Eu cred ca a vrut sa propuna locatiile ptr intalnirea SCR de 9 ani din 2017  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #357 : 22.Mai.2017, 01:23:30 a.m. »
....a vrut sa propuna locatiile ptr intalnirea SCR de 9 ani din 2017  ;)
Salut!
Propunerile tale pentru septembrie 2016 vor fi riguros analizate.  :D
     Evident ca la aceasta intalnire s-a referit(altfel n-ar fi postat aici).
     Chiar daca nu faceai mentiunea ca ai glumit, eu tot ca pe o gluma o luam. Nu de alta, dar s-a mai facut gluma asta ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Leutz

« Răspuns #358 : 22.Mai.2017, 01:00:33 p.m. »
Propunerea noului coleg mi se pare serioasa si demna de luata in seama.

Nu vad rostul glumelor. Va rog comentati propunerea in mod constructiv.

Multumesc !!!
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline syyca

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross 1.6 DDIS AllGrip Elegance Top
    • IASI
« Răspuns #359 : 23.Mai.2017, 12:48:05 p.m. »
Nu stiu daca este devreme sa ne gindim la intalnirea de 9 ani avind in vedere ca sau facut cam prin luna septembrie dar propun moderatorilor sa deschida un topic nou cu aceasta intalnire
Multumesc !!!
SX4 S-Cross 1.6 DDIS AllGrip Elegance Top