Autor Subiect: Rugina New Vitara 2015  (Citit de 73177 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pme

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Bucuresti
Re: Rugina New Vitara 2015
« Răspuns #20 : 27.Feb.2016, 08:34:39 a.m. »

poate ne povestesti mai multe legate de afirmatia ta si vii cu dovezi, altfel nu ramane dacat sa asteptam reactia unui moderator legata de afirmatiile facute de anumiti indivizi erijati in membri ai unui forum cu credibilitate.
« Ultima Modificare: 28.Feb.2016, 09:30:06 a.m. de cristyyy2003 »
  • Suzuki Swift

Offline magicoolje

« Răspuns #21 : 27.Feb.2016, 08:38:43 a.m. »
Ma uimeste capacitatea de a da vina pe utilizatori....Orice e posibil...mai putin capacitatea Suzuki de a gresi...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline marcone

« Răspuns #22 : 27.Feb.2016, 08:48:11 a.m. »
Nu mai bine deschide cineva un topic pe aria de probleme indicand locul unde "raposatul" newah a gasit problema?
Sigur vor fi posesori care vor investiga pe masinile lor. Topicul asta nu mai e obiectiv de ceva vreme incoace.
Cine stie italiana: http://www.vitara.it/carrozzeria-new-vitara/deposito-di-ruggine-t6073.html
« Ultima Modificare: 27.Feb.2016, 08:58:27 a.m. de marcone »

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #23 : 27.Feb.2016, 09:38:45 a.m. »
Ai dreptate marcone !

eu stau cu ochii pe tabla dupa ce am vazut cum un punctulet de tabla "galvanizata" a ruginit in 2 luni. Eu de atunci am hotarat ca tabla de vitara nu e punctul forte si ca necesita atentie marita. Eu doar am grija de caroserie de atunci, ceea ce recomand si colegilor de forum. Prin grija inteleg atentie la eventuale mici zgarieturi, vopsea sarita de la pietre etc. trebuie facute imediat pentru ca garantia nu acopera daca rugina vine dinspre exterior.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline shpeedy

« Răspuns #24 : 27.Feb.2016, 10:26:30 a.m. »
La cat de ciudat era/este Newah, nu trebuie exclus faptul ca a folosit te miri ce lichid de spalat geamuri/dezghetat sau poate chiar improvizații de asa ceva. Era un alt deștept care, iarna, "promova" folosirea unei combinații de alcool pur cu detergent spalat vase, parca, si menționa ca diluarea alcoolului pur se făcea instant cu apa dezghețată. Pai improvizația "inventatorilor" ăstora unde se depozita? Nu cumva si in locul cu pricina?

Consider deplasate aprecierile tale la adresa fostului coleg de forum - il cunosti personal de faci asemenea afirmatii? Colegul newah a avut probleme cu Vitara lui S, probleme pe care imi pare rau ca cineva le poate intalni la o masina noua, dar nu mi-a lasat impresia a merge pe improvizatiile la care faci referie. La fel si despre ceilalti colegi carora le spui "inventatori"- recunosc ca nu m-am prins la cine faci referire, dar tot deplasate sunt; extragi ce-ti este de folos din respectivele sugestii (daca exista asa ceva) si - atata vreme cat nu vorbim de incalcari ale legii/regulamentelor - treci mai departe.

Pentru aceasta postare, ai intrat intr-o perioada de observare.

De verificat o sa verific, dar...de ce crezi ca nu trebuie sa stim noi cum s-a produs? Nu-mi place atitudinea ta, sincer. O sa te superi pe mine dar gandeste-te ca cineva din varii motive gaseste un defect la masina lui si alerteaza toti ceilalti utilizatori sa verifice si ei. Intr-un final se descopera ca defectul s-a produs din vina utilizatorului si ca i-a alertat degeaba pe ceilalti. Nu spun ca aici ar fi cazul asta dar atitudinea ta ar trebui sa fie alta. Un astfel de scenariu se poate intampla oricand!  Si cum spunea si Rex masina are doar 3 luni, e greu de crezut ca a ruginit asa ca o tabla ordinara. Ceva s-a intamplat acolo si asta trebuie investigat.

Colegul @magicoolje a avut buna intentie de a semnala o problema cu rugina la o masina noua. Toate discutiile cu privire la originea problemei sau altele acuzatoare cu privire la perceptii de atitudini mi se par destul de deplasate pe subiectul de fata...
« Ultima Modificare: 27.Feb.2016, 12:54:44 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: pme

Offline hugbear

« Răspuns #25 : 27.Feb.2016, 10:36:40 a.m. »
cineva din varii motive gaseste un defect la masina lui si alerteaza toti ceilalti utilizatori sa verifice si ei. Intr-un final se descopera ca defectul s-a produs din vina utilizatorului si ca i-a alertat degeaba pe ceilalti.
Păi NU i-a alertat degeaba. Cel puțin se lămurește dacă e o problemă punctuală sau generală. Dacă e generală, se merge la sursă (producător). Dacă e punctuală, se investighează mașina/șoferul în cauză. Ăsta e unul din avantajele forumurilor, că fac posibil crowdsourcing-ul, ca să zic așa.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanus

« Răspuns #26 : 27.Feb.2016, 01:39:40 p.m. »
Tocmai ce am verificat si eu acea zona, este ok, sper sa nu apara in viitor ceva.

Offline ariciul

« Răspuns #27 : 27.Feb.2016, 02:29:44 p.m. »
Ce sa zic? Nu-mi place ce se zice pe site-ul dat de @marcone . Cum ziceam daca tabla e proasta vom umple toti service-urile in scurt timp. Eu nu tin cu Suzuki, incerc sa tin cu mine, as fi in stare sa-mi iau avocat si sa incerc sa schimb masina daca as pati asa ceva! Sigur , alte cheltuieli, alt timp pierdut dar in cazuri din astea stiti cum se zice: boala lunga, moarte sigura.
Iar tabla e adevarat trebuie inspectata periodic, indiferent de masina.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline AT

« Răspuns #28 : 27.Feb.2016, 03:06:42 p.m. »
Chiar in certificatul de garantie sunt prevederi referitoare la inspectiile periodice ale caroseriei care trebuiesc efectuate in service pentru a se beneficia de garantie la caroserie. Trebuie avut grija ( solicitat expres) ca aceste inspectii sa fie efectuate si mai ales confirmate de service in caietul de garantie.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #29 : 27.Feb.2016, 03:17:05 p.m. »
Chiar sunt.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice